Imprimă această pagină

Mani Gyenes, primit ca o ”legendă” de colegii de la Autonet

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Mani Gyenes a revenit în Satu Mare de la #Dakar2020, iar astăzi a fost primit la sediul Autonet Import de către colegii și susținătorii acestuia cu multă căldură, aplauze, dar și cu tradiționalul tort decorat cu însemnele competiției.

Mani le-a mulțumit, și de această dată, colegilor săi și a povestit cele mai importante momente ale aventurii sale din Arabia Saudită.

  • “Doresc, în primul rând, să mulțumesc colegilor mei pentru încurajări și pentru sutele de mesaje pe care le-am primit. Au fost foarte importante pentru mine în aceste două săptămâni. Acest Dakar a fost cel de-al zecelea pentru mine și mă bucur să spun că a ieșit exact așa cum mi-am propus. Când am plecat de acasă, mi-am propus să fiu pe podium la clasa la care m-am înscris și chiar am reușit să urc pe prima treaptă. Mai mult de atât nici nu puteam să îmi închipui. Mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au susținut: familie, prieteni, colegi și sponsori”, a declarat Mani în fața colegilor de la Autonet.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes, de la Autonet Motorcyle Team, a reușit cel mai bun Dakar al carierei sale, încheiind ediția din acest an a celui mai important raliu de anduranță din lume pe primul loc la clasa Malle Moto - Original, iar în clasamentul general, Mani s-a clasat pe locul 29, îndeplinindu-și astfel ambele obiective propuse înainte de startul competiției.

Pentru Mani Gyenes a fost un raliu foarte reușit, odată cu participarea la cel de-al zecelea Dakar al carierei, a primit din partea organizatorilor distincția de ”Legendă a Dakar-ului”, iar la final a obținut prima victorie la clasa Malle Moto - Original by Motul, după ce în 2011 și 2015 s-a impus la clasa Marathon. 

Începând din acest an, Dakar Rally s-a mutat în Arabia Saudită iar relieful, clima și condițiile s-au schimbat dramatic, față de edițiile din America de Sud. Astfel, rezultatul lui Mani este cu atât mai valoros cu cât nu era familiarizat cu noua locație.

 

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii