Două titluri naționale pentru sătmăreanul Cristian Bodârlău

În acest weekend, la Iași, a avut loc Cupa României la judo și Campionatul național de lupte la sol, clubul CSM Satu Mare obținând rezultate deosebite la ambele competiții.
Sâmbătă, la Cupa României, clubul sătmărean reprezentat prin 7 sportivi a câștigat 5 medalii prin Cristian Bodârlău care a câștigat titlul național la categoria 90 kg, Lazea Remus (66 kg) și Halas Marian (81 kg) au ieșit vicecampioni naționali, Lazea Amado (60 kg) și Samel Lorand (100 kg) au obținut medaliile de bronz, în timp ce Pop Ovidiu a ocupat locul cinci la categoria +100 kg.
Duminică, în cadrul Campionatului național de lupe la sol, sportivii sătmăreni au mai câștigat două titluri de campioni naționali prin Cristian Bodârlău (+90 kg) și Lazea Amado (66 kg), două medalii de argint prin Lazea Remus (66 kg) și Halas Marian (81 kg) iar Samel Lorand (100 kg) a obținut medalia de bronz la categoria +90 kg. De remarcat faptul că finala de la 66 kg trebuia să se dispute între gemenii Lazea însă aceștia au decis să nu lupte și l-au declarat învingător pe Lazea Amado.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii