Imprimă această pagină

Emanuel Gyenes, la start-ul Red Bull Romaniacs 2015

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În perioada 14-18 iulie, la Sibiu are loc cea de a 12-a ediţie a Red Bull Romaniacs, care se anunţă una dintre cele mai dure de până acum.
Rideri din 37 de ţări participă la provocarea supremă din acest an, Marea Britanie, Germania şi Austria sunt țările prezente cu cel mai mare număr de piloţi, urmate îndeaproape de Noua Zeelandă, Olanda şi Africa de Sud. Pentru cei mai mulţi dintre rideri, ajungerea la finiş în fiecare dintre cele patru zile de off-road va fi o sarcină greu de gestionat. Ei se vor ridica în dimineaţa următoare şi vor reveni pe motocicletă pentru a finaliza traseul total de 600 km. Cu creşterea nivelului de dificultate pentru diferitele clase şi mai ales clasa Gold trecerea prin unele secţiuni va fi mult mai grea în 2015 .
Sătmăreanul Emanuel Gyenes de la Autonet Motorcycle Team va concura la clasa Silver cu o motocicletă KTM 300 și va participa la prologul de astăzi, din centrul Sibiului, unde concurenţii vor face un show indedit şi vor lupta pentru o poziţie cât mai avantajoasă pe lista de start de miercuri.


Imagini LIVE de la concurs

Media

Riding la conferinta de presa de la Red Bull Romaniacs 2015. Maine la ora 16.25 ne vedem la sesiunea foto&autografe de...

Posted by Emanuel Gyenes - Mani on Monday, July 13, 2015

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii