Imprimă această pagină

Fotbal. Ultimele amicale din județ înainte de începerea campionatului (Galerie foto)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Cu o săptămână înaintea începerii campionatelor județene, echipele din liga de elită au jucat ultimele amicale în care au încercat să găsească formula ideală de joc și în care antrenorii au testat ultimii jucători sosiți la echipe.
Someșul Oar 2 - 0 Recolta Dorolț
Pe stadionul Someșul din Satu Mare s-au întâlnit, pentru a doua oară în această perioadă de pregătire, Someșul Oar și Recolta Dorolț. Dacă primul meci, disputat pe terenul celor din Dorolț, s-a jucat la începutul pregătirii când jucătorii erau în perioada de acumulare și în care fiecare jucător a încercat să impresioneze, meciul de ieri s-a jucat la finalul pregătirii de vară și s-a văzut o diferență la modul de așezare în teren, jucătorii încercând să respecte indicațiile tehnico-tactice primite de la antrenori.
Meciul a fost dominat de jucătorii din Oar care l-au avut în mare formă pe Maxim, care l-a driblat de cate ori a vrut pe Griszhaber și a trimis centrări foarte bune în fața porții, cu Ionescu și Micaș care au alergat foarte mult la mijlocul terenului, jucătorii Oarului au deschis rapid scorul, în minutul 5, prin golul lui Micaș, care a înscris cu capul dintr-o lovitură de colț.
În minutul 70 al meciului, scorul a devenit 2-0 prin super-golul reușit de același Adrian Micaș, care a marcat printr-un șut de la 30 m la care portarul Oșan nu a mai avut ce face. Pe lângă cele două goluri marcate, Micaș a trimis balonul în bară în ultimele minute ale meciului și, se pare că pe lângă dubla calitate de antrenor-jucător, Micaș dorește să devină și golgheterul echipei.
La echipa din Dorolț au jucat bine Rebegea, care a recuperat foarte multe mingi la mijlocul terenului, Cipri Prodan, care a avut în prima repriză câteva ocazii la poarta Oarului, iar frații Socaci s-au integrat foarte bine la noua lor echipă.
După meci, antrenorul Oarului a declarat pentru sportulsatmarean.ro: ”A fost un antrenament reușit ținând cont că am câștigat cu 2-0 și chiar dacă ne-au lipsit mai mulți jucători (Vădan, Godje, Țoca), în prima etapă vom fi pregătiți și în efectiv complet. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată în apărare care va face o figură frumoasă în acest campionat.”

Viile Satu Mare 0 - 9 Sportul Botiz
La Viile Satu Mare s-au ”duelat” colegii de la Juniorul Satu Mare, Nicu Șuta și Nelu Donca, antrenorul de ”elită” câștigând fără drept de apel cu scorul de 9-0. Proaspăt-promovați în Liga a IV-a dar fără golgheterul Simon Elek, jucătorii din Viile Satu Mare nu au ținut ritmul cu jucătorii din Botiz care au marcat la foc automat câte un gol la 10 minute: Bertoni R. a marcat 3 goluri, Mircea Donca și Robert Noțigan au înscris câte o dublă, iar Bogdan Mic și Remus Moldovan au marcat câte un gol.
La finalul jocului, antrenorul Nelu Donca a declarat pentru sportulsatmarean.ro: ”Sunt mulţumit de cum au răspuns băieţii, a fost o perioadă de a­­cumulări. Sunt bucuros în primul rând că nu s-a accidentat niciun jucător și sunt mulțumit de tragerea la sorți, primele trei etape fiind accesibile pentru noi.”

FCM Victoria 2008 Carei 6 - 2 Recolta Sanislău
Pe cochetul stadion din Carei s-au întâlnit, intr-un meci de pregătire, FCM Victoria 2008 Carei și Recolta Sanislău. Meciul a fost câștigat de tinerii jucători careieni care s-au impus cu scorul de 6-2.

Știința Beltiug 4- 4 Viitorul Vetiș 
Un alt meci amical s-a disputat la Beltiug unde gazdele au întâlnit echipa Viitorul Vetiș. Dacă pe parcursul campionatului trecut jucătorii din Vetiș începeau foarte bine meciurile și marcau 2,3 goluri în prima repriză, de această dată, la pauză, echipa din Beltiug conducea cu scorul de 3-0 prin tripla lui Sas Marius. Imediat după pauză, echipa din Vetiș a revenit spectaculos în meci, reușind să egaleze la 3 și să conducă cu 4-3, dar finalul meciului a aparținut echipei gazdă care a egalat pentru un 4-4 echitabil.
După meci, toți jucătorii au rămas la repriza a treia unde s-au răcorit cu o bere și au servit din bogracs-ul oferit de gazdele din Beltiug.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii