alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Fotbal. FRF: Modificări ale regulamentului Ligii a II-a

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a modificat și a introdus un paragraf nou în Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) pentru liga a II-a, la cererea echipelor participante care nu dețin în prezent jucători formați la nivelul clubului, potrivit site-ului FRF.
Având în vedere solicitările cluburile participante în Campionatul național Liga a 2-a cu privire la faptul că acestea nu dețin în prezent jucători formați la nivelul clubului, dispune modificarea art. 19 alin. 15 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice astfel:

”Pentru Campionatul Național ”Liga a 2-a” cluburile participante au obligația de a înscrie în raportul de arbitraj următoarele categorii de fotbaliști profesioniști:
a) un număr minim de 4 jucători formați la nivel național (a se vedea art. 45, alineatul 7) începând cu sezonul 2015/2016;
b) un număr minim de 2 jucători formați la nivelul clubului (a se vedea art. 45, alineatul 7) începând cu sezonul 2016/2017;
c) un număr de maxim 2 jucători extracomunitari, cu respectarea următoarei condiții: [...]”

De asemenea aprobă introducerea art. 19 alin. 16 având următorul conținut:

”În situația în care un club participant la Campionatul național Liga a 2-a nu deține în lot numărul minim de jucători ce îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 19 alin. 15 numărul de jucători înscriși în raportul de arbitraj va fi redus în mod corespunzător. Locurile libere pot fi completate la următoarele jocuri cu jucători care îndeplinesc condițiile de eligibilitate.”
sursa: frf.ro

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii