Imprimă această pagină

Călătorie de COȘMAR cu trenul de la mare la Satu Mare (foto)

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Călătorie de coşmar cu trenul pentru zeci de oameni
care au plecat ieri de la mare înspre casă. Pe o căldură infernală, în lipsa aerului condiținat scos din uz pe timp de caniculă, zeci de familii care au ajuns în această dimineață de la mare s-au arătat îngroziți de călătorie.

Una dintre familii s-a dus direct către Protecția Consumatorilor pentru a reclama nu doar condițiile mizerabile din tren, ci și faptul că a plătit peste 1.1000 de lei (doi adulți și un copil) la vagon de dormit și nu a avut parte de aer condiținat. Doar de un aer fierbinte cu aromă de fecale.

Călătorii s-au plâns de călătoria de coșmar pe care au avut-o: 20 de ore într-un tren, în care condițiile sunt de ţară de lumea a treia, cu gume lipite lângă măsuță, PET-uri de bere sub banchete, pete pe scaune, saltea și gunoaie din plin, miros de fecale impregnat în toate vagoanele și care se încăpățânează să plece. Prețul uriaș plătit pentru o astfel de călătorie și nerespectarea unor facilități oferite în prețul plătit, cum este aerul condiționat.

  • ”Am plătit 1.100 de lei pentru această.... aventură. Doi adulți și un copil. Am cumpărat bilete la vagonul de dormit și nu am avut aer condiționat pentru că ni s-a spus că e scos din uz. Nimeni din vagonul de dormit nu a avut. În schimb, la cușetă, unde biletele sunt mai ieftine, era. Trebuia să fim mutați, trebuia să ni se spună acest lucru de la început. Condiții mizerabile, de coșmar”a declarat pentru www.satumarenews.ro una dintre călătoare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii