Aurelia Fedorca și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș: „Mergem mai departe! Continuăm să construim viitorul cu suflet!”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Aurelia Fedorca și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș.

„Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de primar al orașului Negrești-Oaș, împreună cu echipa mea de consilieri locali. Dezvoltarea orașului este posibilă în continuare doar cu o echipă unită, de profesioniști, de tineri cu inițiativă și de specialiști care au demonstrat că știu și pot să transforme visele în proiecte și proiectele în fapte!
Cu 12 ani în urmă, am început o călătorie comună, plină de speranță și hotărâre, cu un singur scop: să construim împreună un oraș sustenabil, în care fiecare negreștean să se simtă acasă. Bugetul limitat al orașului nu a fost niciodată un obstacol pentru ambițiile noastre, iar privind acum înapoi putem fi cu adevărat mândri de ceea ce am realizat împreună în acești ani.
Am muncit asiduu cu echipa mea și împreună cu voi, cetățenii, am făcut planuri și proiecte, am atras fonduri europene și guvernamentale, am construit infrastructură și am creat punți de comunicare între oameni. Am fost martorii unei transformări remarcabile a orașului nostru și am fost parte din fiecare proiect și inițiativă care au contribuit la apropierea de viziunea noastră comună.
Vă mulțumesc pentru că, timp de 12 ani, am format o echipă remarcabilă care a depășit toate așteptările și a realizat lucruri extraordinare. Cu toate acestea, când privim către viitor, realizăm că avem încă multe de făcut pentru a transforma orașul Negrești-Oaș în orașul viitorului, bazat pe nevoile și năzuințele de astăzi. 
Viziunea noastră pentru viitor aspiră spre un oraș în care fiecare locuitor se simte conectat, în care valorile noastre sunt promovate și respectate. Este un oraș în care nu doar construim structuri și infrastructură, ci relații puternice între noi, între comunități și între generații.
Vă invit să facem împreună un salt către viitorul orașului nostru, să-l conturăm și să-l construim împreună. Vă provoc să visăm și să lucrăm la realizarea unui oraș care să fie model pentru sustenabilitate, inteligență și ospitalitate.
Vă invit să fim împreună pionierii orașului viitorului, să colaborăm și să ne implicăm activ în construirea unei comunități durabile, moderne și unite. 
Avem viziune, știm să transformăm visele în acțiune. Haideți să continuăm să construim viitorul cu suflet!”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii