alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01

Casa de Cultură „Dr Augustin Mircea” și Primăria Orașului Ardud oferă un bilet gratuit tuturor celor care achiziționează cel puțin un bilet la concertul- eveniment “Vis de Mai”, adică cumperi unul și primești unul gratis. 

Pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni va avea loc duminică, 12 mai, cea de-a LXVI - a ediție a festivalului folcloric „Sâmbra Oilor”. 

Timp de trei zile, ne bucurăm împreună de Zilele Orașului Satu Mare, cea mai mare sărbătoare a comunității sătmărene. 

Cărturești invită sătmărenii joi, 2 mai 2024, de la ora 12:00, la deschiderea primei librării din oraș. Amplasată în centrul comercial Shopping City, cu o suprafață de 170 mp, librăria are un design modern special construit pentru iubitorii de carte din Satu Mare. 

”Primăvara sătmăreană” continuă în acest weekend cu un spectacol de teatru de păpuși în centrul municipiului Satu Mare.

Începând de joi, 25 aprilie, turiștii de o zi vor trebui să prezinte un bilet pentru a intra în Veneția, într-o măsură prin care orașul speră să oprească valul de turism de masă. 

Turnul Pompierilor, unul dintre cele mai importante obiective turistice ale municipiului Satu Mare orașului, își redeschide porțile începând de sâmbătă, 27 aprilie.

Un nou traseu turistic montan, marcat cu Bandă roșie, se găsește la Baza Salvamont Bătarci.

Actorul Pavel Bartoș invită sătmărenii la un stand-up teatral autoironic, o biografie sinceră, un spectacol despre deciziile bune sau nebune care ne propulsează viața mai departe, despre greșeli asumate cu înțelegere, despre viață pur și simplu. Mesajul spectacolului este unul foarte clar: trebuie și merită să trăim totul din plin!

În perioada 24 aprilie - 15 iunie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din Satu Mare și Negrești-Oaș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele. 

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare. 

Trupa Mihai Raicu organizează în perioada 25 - 28 aprilie o microstagiune teatrală, cu invitați speciali, lansări de carte, colocvii și ceremonii comemorative, prilejuite de aniversarea a 55 de ani de existență. 

Ne apropiem de sărbătorile pascale și Primăria Satu Mare anunță cu bucurie o nouă ediție a Târgului de Paște de la Satu Mare. 

Orașul Negrești-Oaș se numără printre finaliștii competiției naționale „Destinația Anului”, la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”. 

Sătmărenii sunt invitați să participe mâine la manifestările dedicate sărbătoririi a 105 ani de la „Intrarea Armatei Române în municipiul Satu Mare”.

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii