Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Satu Mare, Iași și Baia Mare, orașele care au rămas în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului din România, și-au expus conceptele propuse în cadrul conferinței “Capitalele Tineretului”.
Duminică, 24 septembrie 2017, ora 17.00, la Căminul Cultural din cartierul Sătmărel va avea loc un concert de muzică populară cu Ansamblul Folcloric Cununița și invitatul special Aurelian Suciu din Mediaș.
Aeroportul Internațional Cluj a celebrat ieri, pentru prima dată în istorie, pasagerul cu numărul 2 milioane, sărbătorit anul acesta la exact 3 luni de la înregistrarea primului milion de pasageri în data de 21 iunie, ca urmare a trendului pozitiv de creștere a numărului de pasageri înregistrați în anul 2017.
Filarmonica ”Dinu Lipatti” revine cu primul concert al stagiunii 2017-2018, aşteptat cu nerăbdare de melomanii sătmăreni.
Festivalul Internațional de Teatru TRANZIT FESzT prezintă la acest sfârșit de săptămână o serie de spectacole.
La început de septembrie a avut loc o nouă ediție a festivalului La Dâmburi, organizat de Asociația SamStudia.
Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Direcția de Cultură Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare au organizat o expoziție de arte vizuale a membrilor Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare în Castelul Károlyi din Carei.
Festivalul Muzicii de Stradă s-a încheiat aseară, după trei zile de spectacol.
Festivalul Internațional de Teatru TRANZIT FESzT a avut un debut spectaculos aseară la Satu Mare, o imensă paradă colorată, prinți și prințese, regi, regine, pirați, vrăjitori, artiști pe picioroange, mimii și trupa de voluntari au surprins omenii din oraș și i-au condus spre strada Horea.
Festivalul Muzicii de Stradă debutează în această seară cu o serie de concerte.
În acest weekend se desfășoară Zilele Culturale Poesis. Ediţia a XXVI-a se bucură de un program diversificat.
În data de 24 septembrie, începând cu ora 17,00, la Căminul Cultural Sătmărel va avea loc un spectacol de muzică populară.
În perioada 14 - 24 septembrie 2017, Teatrul de Nord Satu Mare - secția română - și Trupa Harag György - dau startul Festivalului Internațional Multicultural de Teatru - TRANZIT FESzT.
Festivalul Internațional ”Zilele Muzicale Sătmărene” a ajuns la ediția 40. Prima ediție s-a desfășurat în 1977.
Aeroportul Internațional Satu Mare, Biblioteca Județeană Satu Mare și Asociația SAVO – Scrieri ale vechiului oraș organizează luni, 11 septembrie, cu începere de la ora 14,00, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr“ a Bibliotecii, evenimentul „Primul zbor spre albastrul cerului“,
În data de 9-10 septembrie, Orașu Nou va găzdui un festival destinat iubitorilor de vin, a bunătăților culinare și nu numai.
Astăzi, în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de pictură, fotografie și creație vestimentară a artiștilor din cadrul Asociației „Provinciart”.