Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Probele de evaluare a curriculumului vitae și de interviu în fața comisiei de concurs au fost programate și s-au desfășurat în perioada 19 – 21 iulie 2017.
Marți, 25 iulie 2017, au fost publicate rezultatele finale – după soluţionarea contestaţiilor - la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2017.
Anul școlar 2017-2018 va începe mai devreme de data de 15 septembrie, așa cum era așteptat. Mai exact, anul 2017-2018 va deschide elevilor porțile școlii în data de 11 septembrie.
Marți, 18 iulie 2017, s-au afișat rezultatele la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar - sesiunea 2017.
Rezultatele repartizării în învățământul liceal din județul Satu Mare se găsesc postate pe pagina web www.admitere.edu.ro și pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro, la secțiunea Admiterea în liceu.
Rezultatele Concursului de eseuri pe teme de consiliere în carieră pentru elevi – etapa județeană:
Astăzi, 12 iulie, are loc prima repartizare computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a care au susținut examenul de Evaluare Națională în vara acestui an.
Absolvenții de liceu care nu au promovat Bacalaureatul se pot înscrie începând de astăzi, 11 iulie, la sesiunea de toamnă a examenului maturității.
Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2017, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web www.bacalaureat.edu.ro 
În perioada 3-8 iulie 2017, s-a desfăşurat în Satu Mare cea de-a doua ediţie a Taberei naţionale de matematică „Lions Someş”, pentru elevi care au absolvit clasa a VI – a.
După afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat, la nivelul județului Satu Mare au fost depuse un număr de 547 contestații,
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, continuă în această perioadă activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne,
Cea mai mare medie în județul Satu Mare este de 9,93, iar nota a fost obținută de Mihai Marcian David de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare.
Rezultatele examenelor la BAC din sesiunea iunie-iulie 2017 sunt anunțate miercuri, 5 iulie.
În perioada 3 – 8 iulie 2017, Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare în parteneriat cu Clubul Lions Someș Satu Mare, în colaborare cu filiala Satu Mare a Societății de Științe Matematice din România și Liceul Teoretic German „Johann Ettinger” Satu Mare, organizează a doua ediție a Taberei de matematică – Lions Someș Satu Mare.
Biblioteca Județeană organizează pe durata vacanței de vară, începând cu 5 iulie și până la finele lunii august, o serie de activități creative și recreative destinate copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.
Proba scrisă la alegere a profilului și specializării, din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 30 iunie 2017, a fost susținută de 1810 candidați din totalul de 1836 înscriși, un număr de 26 candidați fiind absenți.
Ministerul Educației Naționale a publicat în cursul acestei zile, pe site-ul instituției www.edu.ro rezultatele finale de la Evaluarea Națională, obținute după rezolvarea contestațiilor.
Absolvenţii de liceu susţin, astăzi, 30 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).
După afișarea rezultatelor la examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, au fost depuse un număr de 240 contestații,