Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a primit azi, 25 septembrie, vizita unui grup de elevi din Olanda și Germania.
Joi, 21 septembrie 2017, Ziua Europeană Fără Victime Decedate în Accidente Rutiere prevăzută în Proiectul Edward al ţărilor UE a fost marcată la Liceul Teoretic din Negreşti Oaş prin organizarea primului eveniment destinat special
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare anunță desfăsurarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți în data de 20.10.2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” Satu Mare a găzduit astăzi o întâlnire între elevi din clasele a IX-a și a X-a cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare, Consiliere Antidrog, Asociației Stea și Serviciului Public de Asistență Socială – Centrul Multifuncțional ALTER EGO din Satu Mare.
Eleva Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, Maria Silvia Ruba clasa a X-a), a cucerit locul III la Olimpiada Internațională de Lectură.
Primăria Satu Mare a investit 73.250 de lei pentru înlocuirea tâmplăriei exterioare la Grădinița nr. 5 din municipiu.
Siguranța în școli constituie o prioritate pentru Poliția Română, context în care și polițiștii sătmăreni au acționat pentru desfășurarea în siguranță a festivităților specifice deschiderii anului de învățământ preuniversitar.
Una dintre cauzele importante care determină abandonul școlar este sărăcia. Implicarea comunității - prin donarea de rechizite, haine, încălțăminte, genți de școală etc - poate facilita accesul copiilor nevoiași la educație.
Peste 3,5 milioane de lei a investit Primăria Satu Mare în această vară în lucrările de modernizare a unităților școlare din municipiu.
Guvernul a adoptat astăzi, printr-o Hotărâre, modul de aplicare și de finanțare a Programului pentru şcoli al României, în perioada 2017-2023, în condițiile în care acest program a fost adoptat, printr-o Ordonanță, în ședința din 18 august.
David Nicolae Coroian, elev al Școlii Gimnaziale ”Grigore Moisil” din Satu Mare și Andrei Tudor Verzeș de la Școala Gimnazială ”Octavian Goga” din municipiu sunt cei doi elevi de nota 10 la Evaluarea Națională din acest an.
Probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului in 2018 vor avea loc in luna februarie, iar examenele scrise incep in 25 iunie, conform calendarului facut public marti, de Ministerul Educatiei Nationale.
Proiectul cu titlul “Together in Solidarity” a fost un Schimb de Tineri în cadrul programului european Erasmus+ , care s-a desfășurat pe durata a 9 zile: 27 august -05 septembrie, la TUR-Negrești Oas,
În cadrul întâlnirii cu directorii unităților de învățământ din județul Satu Mare, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, le-a transmis acestora că încă din prima zi, elevii vor primi lapte și corn și i-a îndemnat să fie atenţi la derularea acestui program în școli.
Ministerul Educației Naționale (MEN) a publicat astăzi, 1 septembrie, pe site-ul instituției, rezultatele sesiunii de toamnă a examenului de Bacalaureat.
Creșele din municipiul Satu Mare vor fi închise timp de cinci zile, este anunțul făcut de Primăria Satu Mare.
Ambasada Statelor Unite în România alături de Consiliile Americane pentru Educație Internațională (American Councils for International Education) și de Ministerul Educației Naționale invită liceenii cu cetățenie română să participe la programul Future Leaders Exchange Program (FLEX) 2018-2019.
Pe pagina web a Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare www.satmar.ro s-a publicat tabelul nominal cu directorii și directorii adjuncți numiți prin detașare în interesul învățământului în anul școlar 2017-2018,
Proba scrisă la alegere a profilului și specializării, din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 24 august 2017, a fost susținută de 243 candidați din totalul de 337 înscriși, un număr de 94 candidați fiind absenți.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, alături Anca Seucea, director al Școlii Gimnaziale “Constantin Brâncoveanu”, și reprezentanții firmei executante au recepționat azi, 23 august, lucrările de amenajare a terenului de sport din curtea unității școlare.