Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Profesorul Ioan Boț a întruchipat cum nu se poate mai bine performanța în învățământul sătmărean.
Lista posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate, complete și incomplete, a fost publicată.
Bisericile Ortodoxe din Comuna Homoroade și satul Tătărăști împreună cu Primăria și Şcoala Gimnazială organizează prima "tabără creștină" pentru 80 de copii, în perioada 5-8 iulie 2018.
Elevii vor avea câteva zile în plus de vacanţă în anul școlar viitor.
În acest sfârșit de săptămână s-au anunțat rezultatele finale ale Concursului Național de Fizică PHI, organizat în sistem online de Centrul Județean de Excelență Iași și Facultatea de Fizică a Universității A.I.Cuza din Iași.
Liceenii intră, de astăzi, 12 februarie, în febra primelor probe ale examenului de Bacalaureat.
Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația OvidiuRo, organizează Conferința Regională pentru Educație Timpurie, în perioada 7-9 februarie 2018, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit Dumbrava Minunată Satu Mare.
Pentru prima sesiune a examenului național de Bacalaureat - 2018, în județul Satu Mare s-au înscris 2104 de candidați.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Voluntariatului, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare a lansat Programul de educație ecologică ”MILIOANE DE CAPACE – MILIOANE DE ZÂMBETE!”.
Prima sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2018 începe pe 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).
În anul centenarului Marii Unirii, Satu Mare are onoarea de a fi gazda celui mai important eveniment din lumea matematicii școlare: Olimpiada Națională de Matematică, prilej de a ne face recunoscut orașul, recunoscută ospitalitatea și renumele de gazde primitoare.
Polițiștii au depistat 123 de elevi care, înloc să fie la școală, se aflau prin baruri sau restaurante.
Campania instituţiilor Ministerului Afacerilor Interne a ajuns marţi la Colegiul Naţional Kolcsey Ferenc din municipiul Satu Mare. Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi ai Serviciului Judeţean Anticorupţie au susţinut în Sala Festivă a Colegiului două întâlniri, la care au fost prezenţi peste 200 de elevi din 12 clase.
La Sala Deák Endre a Centrului Cultural al municipiului Carei a avut loc azi cea de-a XII-a ediție a concursului regional de recitări Mihai Eminescu.
Direcția de cultură a municipiului Carei organizează cea de a XII-a ediție a concursului regional de recitări „Mihai Eminescu”.
Biblioteca Județeană Satu Mare va derula în perioada februarie–iulie 2018, un nou atelier de lectură, intitulat „Clubul șoriceilor cititori”.
Anul şcolar 2018 – 2019 ar trebui să înceapă în 17 septembrie, să aibă 34 de săptămâni şi obligatoriu vacanţă intersemestrială - rezultatele consultării publice realizate de MEN.
Gata cu notele care favorizeaza anumiti elevi! Robotii iau locul profesorilor la corectat examenele.
Școlile de poliție din Cluj Napoca și Câmpina au publicat rezultatele concursurilor organizate de către Ministerul Afacerilor Interne în sesiunea ianuarie 2018.
La Colegiul Naţional ”Ioan Slavici” din Satu Mare a avut loc azi un eveniment de lansare a campaniei ”Împreună pentru o societate mai sigură”.