Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Echipa Perpetuum Mobile va reprezenta județul Satu Mare la BRD FIRST Tech Challenge România.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a inaugurat astăzi terenurile de sport cu iarbă sintetică realizate la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Satu Mare.
Matematicienii Centrului Județean de Excelență (CJE) din Satu Mare, aparținând Colegiului Național Mihai Eminescu (CNME), la acest început de noiembrie, au obținut numeroase premii la două concursuri
Săptămâna 13-19 noiembrie 2017 este dedicată nonformalului. Ajunsă la cea de a VII-a ediție, evenimentul Ziua Educației Nonformale s-a transformat în Ziua Învățării Nonformale.
În 11 noiembrie 2017 a avut loc la Oradea cea de-a XXVII-a ediție a concursului de fizică și de chimie Memorial Schwartz.
Polițiștii sătmăreni și specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare au desfășurat în weekend activități preventiv-educative cu elevii de gimnaziu, în cadrul proiectului ”Dans- distracție - educație”, derulat în parteneriat cu Loga Dance School.
Ministerul Educației Naționale a publicat Calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional, pentru anul școlar 2018-2019.
Elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Moftinu Mic au fost premiați cu 15 laptopuri în cadrul proiectului „Let’s Be ECO”, organizat de echipa „Let’s do it Romania”, în parteneriat cu Garda Naţională de Mediu.
Noua delegație a Colegiului Național Mihai Eminescu, în perioada 27-29 oct. 2017, a participat la Sesiunea Regională de Selecție Toamnă Transilvania 2017 a Parlamentului European al Tinerilor / European Youth Parliament (EYP). Această sesiune s-a desfășurat la Bușteni.
Cei care îşi doresc o carieră de polițist, se pot înscrie până pe 5 decembrie pentru a deveni elev al școlilor de agenți de poliție.
Prestigioasa competiție, Olimpiada Internațională de Matematică, a fost lansată de România în 1959, la inițiativa profesorului Tiberiu Roman, secretar general al Societății de Științe Matematice.
Scopul cursului este pregătirea pedagogilor pentru integrarea eficientă a copiilor proveniți din medii sociale defavorizate.
În perioada 23-28 octombrie, un grup de elevi şi profesori ai Liceului Teoretic German „Johann Ettinger” din Satu Mare a participat la activităţile de învăţare şi formare, organizate în cadrul proiectului de parteneriat strategic Erasmus+,
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, județul Satu Mare, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară, în perioada următoare, activităţi specifice de recrutare a candidaţilor pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, și viceprimarul Doina Feher au participat azi la Școala Gimnazială “Octavian Goga” unde s-a realizat recepția lucrărilor privind înlocuirea parțială a ferestrelor.
Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a participat azi la inaugurarea laboratoarelor din noul corp de clădire al Liceului Teologic Romano-Catolic ”Ham Janos”.
Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii au intrat de azi, după terminarea cursurilor, în vacanţă pentru o săptămână, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.
Primul eveniment din seria de consultări Com’ON Café s-a desfășurat la Satu Mare joi, 19 octombrie.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.