Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
În perioada 11 - 14 iulie 2017 a avut loc etapa finală a Campionatului de Înot al Ministerului Afacerilor Interne, eveniment ce s-a desfăşurat în municipiul Bacău. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost reprezentat la această competiţie de un agent din cadrul Postului de Poliţie Comunal Certeze.
Astăzi, 12 iulie, începe cea de-a patra ediție a Festivalului de șah “Memorialul Iuliu Szabo“.
În acest weekend, la Luna Șes a avut loc  ediția a IV-a a Campionatului internațional de viteză pe traseu montan ”Cupa VTM Luna Șes”, competiție organizată de Clubul Sportiv Rider’s, împreună cu ACR Sucursala Satu Mare și cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Negrești-Oaș.
Ştefan Szilagyi, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.
Municipiul Satu Mare devine în perioada 12 -18 iulie capitala șahului european. Peste o sută de sportivi din cinci țări vin la Satu Mare pentru a se întrece în aptitudini și abilități de maeștrii șahiști.
FC Olimpia 2010 Satu Mare s-a reunit în cursul săptămânii trecute în vederea pregătirii sezonului competițional 2017-2018
Emanuel Gyenes a câștigat etapa a treia din Campionatului Național de enduro al Ungariei ce s-a desfășurat în acest weekend în Slovacia, la Polomka, etapă la care au luat startul peste 130 de piloți.
Sportivii de la CSM Satu Mare, Adrian Szilagyi şi Andrei Timoce vor participa la Campionatele Mondiale de Spada Seniori de la Leipzig/Germania.
FC Olimpia 2010 Satu Mare s-a reunit astăzi în vederea pregătirii sezonului competițional 2017-2018 sub comanda noului antrenor Tibor Selymes.
Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor împreună cu președintele clubului Olimpia Satu Mare l-au prezentat pe Tibor Selymes - noul antrenor al clubului.
Hotelul Sport și baza Dinamo urmează să fie transferate la municipiul reședință de județ, a spus Kereskenyi.
Primarul Kereskenyi Gabor a afirmat că ștrandul din incinta Taberelor Școlare va avea apă termală.
Capitala Georgiei, Tbilisi, va găzdui în perioada 12-17 iunie 2017, o nouă ediție a Campionatului European de scrimă pentru seniori.
Societatea Carpatină Ardeleană - Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul "Tineretul sătmărean în mișcare" finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare - Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Clubul Rotary Satu Mare.
În acest weekend Sala LPS Ecaterina Both din Satu Mare a fost gazda ediției a IV-a a turnelului internațional de handbal fete junioare IV - Cupa CBA 2017.
După ce vineri, în  prima zi a Campionatul Național de spadă seniori, Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat medalia de aur în proba masculină la individual, duminică CSM Satu Mare a câștigat proba pe echipe a Campionatului Naţional de spadă la seniori.
Competiția-premieră în regiune, cursa de alergare Tower Run s-a desfășurat azi pe scările Palatului Administrativ.
Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare) a câștigat, astăzi, ediția 2017 a Campionatului Național de spadă seniori de la Satu Mare, în proba masculină la individual.
Sătmăreanul Florin Gardoș, jucător aflat pe lista adițională, revine la echipa națională după aproape doi ani.
Sătmăreanul Istvan Kovacs, în vârstă de 32 de ani, va conduce finala Cupei României dintre Astra Giurgiu și FC Voluntari.