alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

UEFA a stabilit arbitrii finalelor europene din acest an, iar la finala Europa League a fost delegat Kovács István. Astfel, ”centralul” careian va bifa a doua finală europeană arbitrată, după cea din Conference League, ediția 2022.

Tyson Fury - Oleksandr Usyk este cea mai așteptată luptă a anului în boxul profesionist. Cei doi pugiliști vor lupta pe 18 mai, în Arabia Saudită, la Riad, oraș care a devenit în ultima perioadă capitala boxului la cel mai înalt nivel.

Prefectul Radu Roca i-a felicitat azi, într-un cadru festiv, pe Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț pentru performanțele obținute pe plan sportiv. Cei doi fac parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne și au reprezentat România în calitate de arbitri la Campionatul Mondial de Muay Thai din Thailanda.

Mani Gyenes a revenit în Satu Mare de la Dakar 2024, iar astăzi a fost primit la sediul Autonet Import de colegii și susținătorii acestuia cu multă căldură, aplauze, o cupă de șampanie, dar și cu tradiționalul tort.

În această dimineață a avut loc etapa a 12-a, ultima a ediției din acest an a Dakar-ului, iar sătmăreanul Emanuel Gyenes a ajuns cu bine la Yanbu și și-a îndeplinit obiectivul propus.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a încheiat penultima zi a celui mai dificil rally-raid din lume pe locul 26 și a coborât pe locul 23 în clasamentul general la clasa moto.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a încheiat ziua a zecea a celui mai dificil rally-raid din lume pe locul 27 și își păstrează locul 22 în clasamentul general.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a încheiat ziua a noua a celui mai dificil rally-raid din lume pe locul 32 și a coborât un loc în clasamentul general.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes (Autonet Motorcycle Team) a încheiat ziua a opta a celui mai dificil rally-raid din lume pe locul 27 și își păstrează locul în clasamentul general la moto.

Emanuel Gyenes a început foarte bine săptămâna a doua de la Dakar Rally 2024 și a încheiat pe locul 23 cea mai lungă etapă de la această ediție a celui mai dificil rally-raid din lume.

În perioada 8-11 ianuarie, arbitrii și asistenții certificați VAR, dar și 20 de observatori de arbitri, au participat la o nouă etapă de testare și perfecționare la Cheile Grădiștei.

Etapa a șasea de la Dakar 2024, în lungime de 818 km, dintre care 625 km probe speciale, s-a desfăşurat pe parcursul a două zile (joi și vineri), cu un format inedit, "48 h crono", timp în care concurenţii au fost nevoiţi să se descurce pe cont propriu.

Etapa a șasea de la Dakar 2024, în lungime de 818 km, dintre care 625 km probe speciale, s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, cu un format inedit, "48 h crono", timp în care concurenţii au fost nevoiţi să se descurce pe cont propriu.

Etapa a șasea de la Dakar 2024, în lungime de 818 km, dintre care 625 km probe speciale, se desfăşoară pe parcursul a două zile, cu un format inedit, "48 h crono", timp în care concurenţii sunt nevoiţi să se descurce pe cont propriu.

Etapa a V-a de la Dakar 2024 s-a desfășurat miercuri (10 ianuarie) între Al-Hofuf și Shubaytah, pe o distanță de 645 km, și a avut cea mai scurtă probă specială din acest an 118 km.

Etapele 3 și 4, desfășurate luni și marți, au făcut parte din etapa maraton de la Dakar Rally, iar la finalul celor două zile Mani Gyenes a ajuns cu bine la Al-Hofuf și este gata pentru etapa a cincea de miercuri, 10 ianuarie.

Emanuel Gyenes continuă parcursul bun din acest an de la Dakar, și, la finalul etapei a treia, a mai urcat trei locuri în clasamentul general al celui mai dificil rally-raid din lume.

Emanuel Gyenes continuă parcursul bun din acest an de la Dakar, și, la finalul etapei a doua, a urcat trei locuri în clasamentul general al celui mai dificil rally-raid din lume.

Sătmăreanul Emanuel Gyenes a început foarte bine ediție din acest an a celei mai dificile competiții de rally-raid din lume și a încheiat pe locul doi prologul clasei fără asistență tehnică - Original by Motul / Malle Moto, iar sâmbătă, în prima etapă a Dakar-ului, a ajuns tot al doilea, la peste 16 minute în spatele liderului TOBIAS EBSTER. 

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii