”Ziua Naţională a Produselor Agroalimentare Româneşti’’, marți, la Negreşti-Oaş

Zeci de producători agricoli din zona Oașului își vor expune marți marfa în Piaţa Agroalimentară din Negreşti-Oaş, în cadrul primei ediții a ”Zilei Naţionale a Produselor Agroalimentare Româneşti’’.
Piața își va deschide porțile la ora 10.00 și va reuni toate tipurile de producători autohtoni, care vor expune produse sută la sută românești.
Aceştia vă vor încânta privirea și simțurile cu produsele lor proaspete, de calitate, aduse direct de la sursă. Producătorii vor aduce, spre vânzare, preparate din carne, produse de panificaţie şi patiserie, brânzeturi și produse lactate, legume și fructe proaspete, miere și alte produse de sezon.
  • ”Ne alăturăm și noi acestui program național în încercarea de a stimula producătorii autohtoni să producă calitativ şi cantitativ pentru viitor, dar și în ideea de a le oferi negreștenilor produse proaspete și ecologice. Toţi oaspeţii acestui târg vor putea să se bucure de preparate româneşti, în special preparate din zona Oașului”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.
Sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe 10 octombrie, Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti a fost institută prin Legea nr. 168 din 12 iulie 2017.
“Ziua Națională a produselor agroalimentare românești” va fi marcată în toată țara prin organizarea de programe și manifestări educative, de voluntariat, cu caracter social și științific, consacrate promovării produselor agroalimentare româneşti şi câştigării încrederii consumatorului, în conformitate cu prevederile Legii 168/2017.
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii