alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Programul Zilelor Orașului Satu Mare | Trei zile de concerte cu cei mai îndrăgiți artiști, show de drone, bunătăți culinare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 24-26 mai, Satu Mare îmbracă haine de sărbătoare. An de an, cea mai mare sărbătoare a comunității sătmărene ne aduce împreună pentru a ne bucura de spectacole și activități pentru toate categoriile de vârstă.

La ediția din acest an, evenimentul se va desfășura în trei locații: la Scena Mare din Piața 25 Octombrie, la Scena dedicată copiilor și tradițiilor populare din Pasajul Coposu și pe Bulevardul Transilvania pentru a vă servi bunătăți culinare, specialități locale, dulciuri și băuturi.
Deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare are loc vineri, 24 mai, de la ora 18.00, cu un minunat concert susținut de Ad Libitum Voices și Filarmonica de Stat Dinu Lipatti, moment urmat de spectaculoase artificii de zi. 
Vineri seara evoluează în Piața 25 Octombrie XXL Band și Ami, artista cu peste 80 de milioane de vizualizări pe Youtube. Seara continuă cu Dzsúdló și Delia, încheindu-se cu DJ Parade Satu Mare și DJ Big Junior.

Sâmbătă, 25 mai, deschid spectacolele pe Scena Mare din Piața 25 Octombrie D’Accord Band, Taisa Silaghi&Open Wings și Villia, iar după ora 20.00 intră în scenă mult îndrăgiții Alina Eremia, The Motan’s, Smiley și Suncity Brass, spectacolele fiind încheiate de DJ Parade.

Duminică, 26 mai, cântă la Satu Mare Compact, Bagossy Brothers Company și Voltaj!

La Scena dedicată copiilor și tradițiilor, scena din Pasajul Corneliu Coposu, vineri și sâmbătă evoluează micii artiști sătmăreni, sute de copii de la școlile, grădinițele și cluburile de dans din Satu Mare, iar iubitorii muzicii populare vor avea parte la aceeași scenă de spectacole de zile mari oferite de nume mari ale folclorului românesc: Nicolae Furdui Iancu și Grupul Crai Nou, Sergiu Vitalian Vaida și Nănașii, soții Florentina și Petre Giurgi, Ovidiu Homorodean, Alexandra Chira, Petrică Mureșan, Nicolae Mureșan, Grupul Iza din Maramureș, Ansamblul Cununița și mulți alții.
De asemenea, de Zilele Orașului Satu Mare, 50 de producători și meșteri populari din Satu Mare și alte județe ale țării, precum și de peste hotare, îi așteaptă pe sătmăreni la standuri cu produse unicat, Târgul Produselor Tradiționale oferindu-le vizitatorilor posibilitatea de a se reconecta cu tradiții și obiceiuri străvechi.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii