alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Asistenta Mariana Marian de la Spitalul Județean Satu Mare, premiată la gala ”Dr. Mózes Károly”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Asistenta șefă a secției Chirurgie și Ortopedie Traumatică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost răsplătită cu premiul ”Dr. Mózes Károly” de către miniștrii Alexandru Rafila și Cseke Attila, Fundația pentru Sănătate și Fundația Partium.

Premiul, care poartă numele doctorului Mózes Károly, fondatorul Şcolii Tehnice Sanitare din Oradea, cetăţean de onoare al municipiului, are ca semnificaţie recunoaşterea muncii asistenţilor medicali.
Instituit de Cseke Attila şi administrat de Fundaţia Partium, premiul este înmânat anual din 2011 pentru întreaga activitate în domeniul sănătății, iar plachetele comemorative sunt înmânate unor asistenţi medicali  care au obţinut în această regiune a țării rezultate deosebite în munca de îngrijire a bolnavilor.
Mariana Marian este absolventă a Facultății de Asistenți medicali și al Masterului de Management sanitar și Medicină socială, asistentă medicală cu vechime de 40 de ani în profesie dintre care zece ani desfășurați pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Asistentă șefă a secției Chirurgie și Ortopedie Traumatică din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare din anul 2016 până în prezent, maistru instructor la Școala Postliceală ”Vasile Goldiș”, a demonstrat pe tot parcursul său profesionalism și devotament în munca de îngrijire a pacienților, calități organizatorice de excepție, interes susținut în dezvoltarea profesiei și însușirea de noi deprinderi.
Responsabilă, determinată, empatică și cu o perspectivă pozitivă asupra vieții, Mariana Marian constituie un model de urmat, un lider care inspiră echipa, un coleg de nădejde și nu în ultimul rând un om care știe cum să îmblânzească durerea la căpătâiul celui suferind sau cum să aducă soarele în ochii triști ai unui copil.
sursa: Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii