alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01

Liga 3 | CSM Satu Mare a învins Luceafărul Oradea. Răzvan Prodan a jucat primul meci pe Stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CSM Satu Mare a început cu o victorie partea a doua a sezonului ligii a treia, iar Răzvan Prodan a jucat primul meic oficial pe stadionul care poartă numele tatălui său.

Echipa pregătită de Tiberiu Csik s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Luceafărul Oradea, toate cele trei goluri fiind marcate cu capul, și a bifat astfel a cincea etapă consecutivă în care a câștigat puncte. De altfel, de când a preluat echipa, antrenorul Csik nu a pierdut nici un meci oficial.
Jocul a început cu o întârziere de câteva minute, după ce una dintre cele două asistente și-a dat seama că a venit la meci fără obiectul muncii… fanionul. Cele două echipe au așteptat pe culoarul care duce spre teren până s-a încropit un fanion dintr-o vestă de antrenament și, în uralele suporterilor veniți la stadion, jocul a început.
Cu toate că au întâlnit ultima clasată din Seria 10, o echipă alcătuită în mare parte din fotbaliști tineri și foarte tineri, jucătorii sătmăreni au intrat hotărâți în meci, însă nu au concretizat în gol multele ocazii avute în prima jumătate de oră. Singurul gol al primei reprize a fost marcat în minutul 37, după o centrare perfectă trimisă de Gabi Cădar în centrul careului, de unde Zamfir a marcat cu o lovitură de cap pentru 1-0.
Și repriza secundă a avut aceeași desfășurare, cu sătmărenii în atac, iar în minutul 60, după un corner executat foarte bine de Ervin Zsiga, Florin Mureșan marchează cu o lovitură de cap din centrul careului pentru 2-0. Golul trei a venit oarecum normal, jucătorii orădenii trecând foarte rar de mijlocul terenului, Cosmin Zamfir reușind dubla cu zece minute înainte de finalul meciului, după o nouă centrare bună venită de pe partea stângă, de la Ervin Zsiga.
Înainte de golul trei al sătmărenilor, arbitrul Dorin Băltuță a fluierat o lovitură de la 11m pentru CSM, după un fault în careu asupra lui Vaida Roland, însă după ce s-a consultat cu asistenta care și-a uitat fanionul acasă, a anulat penalty-ul și jocul s-a reluat cu o minge de arbitru.
Meciul s-a încheiat cu victoria clară a sătmărenilor, o victorie obligatorie pentru îndeplinirea obiectivului și o victorie de moral pentru jocul de sâmbătă viitoare de la Băile Felix.

”Mă bucur că am jucat primul meci oficial pe stadionul care poartă numele tatălui meu și îmi doresc ca în viitorul apropiat să se renoveze și să fie la standarde înalte”

A fost un meci dificil pentru că am întâlnit o echipă de copii, care a venit aici să facă o figură frumoasă. Mă bucur că am reușit să câștigăm cu 3-0 și sper să o ținem tot așa. De asemenea, mă bucur că au fost astăzi și suporterii alături de noi, sper să vină din ce în ce mai multă lume, să avem rezultate cât mai bune și să ne îndeplinim obiectivul din acest sezon”, a declarat pentru Sportul Sătmărean Răzvan Prodan. 

Liga 3 | Seria 10 | Etapa 16 | CSM Satu Mare 3 - 0 Luceafărul Oradea (1-0)

Marcatori: Cosmin Zamfir (min. 37, 73), Florin Mureșan (min. 60);
Stadion: Olimpia ”Daniel Prodan” (Satu Mare);
Arbitru: Dorin Băltuță (Flămânzi);
Asistenți: Grigoriu Nicoleta (Botoşani) și Vasiliu Andra (Suceava);
Observatori: Bumb-Dragoş Dionisiu Miron (Baia Mare) și Hotico Ion (Baia Mare);
CSM Satu Mare: Iulian Anca-Trip - Eduard Dobrai, Răzvan Prodan, Florin Mureșan (cpt.), Ciprian Brata, Vaida Roland, Adrian Bura, Raul Ziman, Cosmin Zamfir, Alex Bonea, Gabriel Cădar; 
Rezerve: Ilyes Daniel - Denis Batin, Călin Vădan, Flaviu Ionescu, Kanalos Tony, Svarczkopf Istvan, Zsiga Ervin, Denis Baior, Antonio Pașca; 
Antrenor: Tibi Csik;
Luceafărul Oradea: Eduard Herghes - Flaviu Drăgan (cpt.), Gabriel Ardelean, Mario Abagiu, Darius Sfîrlea, Răzvan Tîrla, Suveg Nandor, Florin Goilean, Denis Laza, Gabriel Costea, Laurențiu Tîrt;
Rezerve: Marco Mudura, Tudor Cioflan, Adrian Cotolan, David Maghiar, Raul Tîrla, Robert Pădurean, Vlad Negruțiu, Raul Tămaș; 
Antrenor: Dan Mudura;
 

Rezultate Liga 3 | Seria 10 | Etapa 16:

Vineri, 11 martie:
CFR 1907 Cluj II 2 - 1 SCM Zalău
Sâmbătă, 12 martie:
CSM Satu Mare 3 - 0 Luceafărul Oradea
Someşul Dej 3 - 0 Progresul Şomcuta Mare
CA Oradea 1910 5 - 0 Sportul 2007 Şimleu Silvaniei
Lotus Băile Felix 2 - 4 Minaur Baia Mare
 

Clasament Liga 3 | Seria 10:

1. CA Oradea 38 puncte
2. Minaur Baia Mare 36p
3. Someşul Dej 32p
4. Lotus Băile Felix 27p
5. SCM Zalău 22p
6. CFR 1907 Cluj II 21p 
7. Sportul 2007 Şimleu Silvaniei 20p
8. CSM Satu Mare 14p
9. Progresul Şomcuta Mare 14p
10.Luceafărul Oradea -3p

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii