Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Centrul Cultural Carei organizează Ziua Recoltei.

Bursa locurilor de muncă organizată azi la Negrești-Oaș, împreună cu AJOFM Satu Mare, la cererea Greif Flexibles România, a fost un real succes, după cum susține primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Teatro D'Opera Italia și Orchestra și corul Opera Vox vor fi prezente la Satu Mare cu opera ”Bărbierul din Sevilla”, o operă în trei acte de Gioachino Rossini.

Ne pregătim pentru prima zăpadă a anului! Ciclonul polar Ali, care a îngrozit deja Marea Britanie, se îndreaptă spre România.

Primăria Orașului Negrești-Oaș, în parteneriat cu HR Perform Cluj-Napoca și Picoil Info Consult Cluj- Napoca, organizează luni, 24 septembrie, Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului E.G.A.L.O. Nord-Vest - Egalitatea accesului la locuri de muncă și ocupare în Nord-Vest, POCU/298/3/14/120747.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare se alătură manifestărilor organizate pentru marcarea Centenarului Marii Uniri printr-un demers inedit adresat cetăţenilor, constând în transmiterea de informaţii şi recomandări din sfera de preocupare a instituţiilor de aplicare a legii, pe parcursul a 100 de zile.

Parteneriatul dintre orașele Satu Mare și Ujgorod este mai solid de la un an la altul, susține conducerea Primăriei Satu Mare.

Marius Lupisca este noul șef al Serviciului Poliției Rutiere Satu Mare. Acesta a promovat concursul organizat de conducerea IPJ Satu Mare cu nota 8,02.

Nou aranjată, pagina are conținutul structurat într-o formă dinamică, prietenoasă și simplu de accesat, iar din această săptămână funcționează și aplicația pe Google Play, pentru telefoanele mobile și tabletele cu sistem android. 

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează sâmbătă, 22 septembrie, cea de-a VI-a ediție a campaniei de advocacy și coalizarea comunității ”Pedalez pentru bibliotecă”.

La nivelul Regiunii Nord-Vest vor fi organizate în cursul lunii octombrie 2 cursuri gratuite de "Competențe antreprenoriale" pentru minim 46 de femei antreprenor, un stagiu de curs în municipiul Satu Mare și un stagiu de curs în municipiul Baia Mare.

Muzeul Judeţean Satu Mare şi Asociaţia colecţionarilor de cactuşi „AZTEKIUM ” Satu Mare invită sătmărenii să viziteze expoziţia „Cactuşi şi plante ornamentale”.

Polițiștii și jandarmii sătmăreni au răspuns apelului lansat de organizația “Let’s do it, Romania”.

Primăria Municipiului Satu Mare, prin intermediul comisiei de circulație, a aprobat înființarea unor stații de autobuz pe strada Merilor, la marginea orașului. 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează o bursă a locurilor de muncă în orașul Negrești Oaș în data de 24 septembrie, la cererea S.C. Greif Flexibles Romania S.R.L.

În cadrul activităților dedicate sărbătoririi, la data de 13 Septembrie, a Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare a organizat ieri Concursul Internaţional “SCĂRI” Ediţia a VII-a.

Începând de anul acesta, mulți dintre români ar putea avea o nouă zi liberă.

AquaStar Satu Mare, unicul aquapark din nord-vestul țării, va fi închis în perioada 17-28 septembrie, pentru întreținerea generală a piscinelor. 

Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare organizează în data de 3.11.2018, concurs cu recrutare din sursă externă, pentru ocuparea a 2 posturi, ofițer de poliție la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Biroul Investigare a Criminalității la Regimul Fondurilor Publice și a Corupției și agent de poliție la Serviciul Logistic, Compartimentul Administrarea patrimoniului imobiliar.

Doi turişti francezi care s-au rătăcit în masivul Piatra Craiului au fost coborâţi în siguranţă la baza muntelui marţi seara de către o echipă formată din jandarmi montani şi salvamontişti din Zărneşti, dar și salvamontiști din județele Satu Mare și Maramureș.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii