Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis astăzi, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică cât și pentru gaze naturale.

Cea de a XI-a ediție a AugustFEST se va desfășura, în perioada 7-12 august 2018, în Parcul Castelului Károlyi din municipiul Carei.

Se convoacă şedinţă ordinară a Consiliul Local al municipiului Satu Mare, pe data de 19.07.2018 ora 14.00.

Societatea VASY & ALEX SRL, în calitate de beneficiar al Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Obiectivul specific – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domeniile competitive identificate în SNC și PDR-uri, Prioritatea de investiții 2.1 A – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri – Microîntreprinderi, anunță demararea proiectului ”Înființarea unei unități de producție de peleți și brichete din paie la societatea VASY & ALEX SRL”, cod SMIS 111584.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că începând de marți, 10 iulie, circulaţia rutieră pe str. Gabriel Georgescu, pe tronsonul cuprins între str. Iuliu Maniu şi str. Bujorului va fi restricționată. 

Azi au fost înmânate oficial diplomele de onoare celor doi veterani de război din Carei  aflați în evidențele Ministerului Apărării Naționale. 

ANM a emis o averizare de cod galben de ploi pentru judeţul Satu Mare, valabilă până marți seara, la ora 21.00.

Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică faptul că a rămas la dispoziția sa o suprafață de pășune care poate face obiectul închirierii prin atribuire directă în anul 2018, motiv pentru care se deschide o a II-a etapă în care pot fi depuse cereri. 

Termenul limită pentru depunerea „Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” este luni, 16 iulie 2018.        

Membrii Centrului de Zi „Speranța” al Caritas au secerat cot la cot cu pensionarii de la Centrul de Zi „Maica Domnului” din Moftinu Mare. 

La Satu Mare va avea loc joi, 5 iulie, a VIII-a ediție națională a Forumului Invest în România, care va pune la aceeași masă oameni de afaceri locali, importanţi actori ai mediului de afaceri şi patronate din România, autorităţi centrale, locale şi diplomaţi, cu scopul de a atrage investiţii la nivelul județului Satu Mare.

Părintele Ioan Roman, protopop romano-catolic de Baia Mare, va continua munca directorului Ladislau Lang începând cu luna iulie a anului 2018. 

Măsuri speciale pentru evitarea aglomerației luate de polițiștii de frontieră în Punctele de Trecere a Frontierei de la Petea și Urziceni.

Transurban SA informează călătorii că, începând cu data de 1 iulie, se aduc unele modificări anumitor trasee și orare din programul de transport Transurban Satu Mare.

Într-o eră în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului în fața calculatoarelor, e important să ne îndreptăm atenția măcar din când în când și către lumea reală, nu doar cea virtuală.

Meteorologii vin cu vești neplăcute legate de vremea din următoarele zile. ANM a emis vineri o atenționare meteo de vreme rea. Se menține codul galben de vreme rea în mai multe județe din țară.

Cu ocazia vizitei în județul Satu Mare a delegației din județul înfrățit Ostalb - Germania, la sfârșitul săptămânii trecute, salvamontiștii sătmăreni au efectuat un exercițiu complex de salvare la Luna Șes, în Cheile Ascunse, o atracție turistică de-a cărei amenajare și promovare se ocupă SPJ Salvamont.

Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Evidență a Persoanelor aduce la cunoștință publică faptul că cetăţenii care au redobândit sau cărora le-a fost  acordată cetăţenia română și care nu au avut niciodată domiciliul în România se pot programa pentru depunerea cererilor privind transcrierea certificatelor/extraselor de stare civilă numai online, pe pagina de internet a municipiului Satu Mare: http://www.satu-mare.ro/stiri/transcriere-acte-de-stare-civila  

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii