Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Alegeri în Baroul Satu Mare. Noul decan al Baroului Satu Mare a fost ales, de către Adunarea Generala a Baroului Satu Mare, avocatul Vlad Baculescu, iar prodecan, avocatul Adrian Pop.

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 370 locuri de muncă vacante.

Flacăra iubirii, care s-a aprins acum 70 de ani, încă mai arde. Vorbim despre Ortensia şi Gheorghe Tulian, care sărbătoresc în acest an nunta de platină.

Având în vedere că, la sfârşitul acestei săptămâni credincioşii catolici sărbătoresc Învierea Domnului, pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată, temporar, circulaţia autovehiculelor de transport marfă.

Prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, a convocat astăzi şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Satu Mare, având pe ordinea de zi adoptarea Hotătârii privind aprobarea Listei cu punctele critice pe cursurile de apă din județul Satu Mare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pensionarii care frecventează centrele de zi pentru vârstnici ale Caritas din Satu Mare și Carei au refăcut ultimul drum parcurs de Iisus.

Mai multe străzi intră în reparații, începând de azi.

Mihail Neamțu și Adrian Papahagi vor atinge subiectul valorilor creștine ale Europei.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a programat pentru luna mai 2019, programe de formare profesională pentru 98 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Primăria Municipiului Satu Mare, Serviciul Local de Colectare Satu Mare, din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec, în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, prin Corpul Voluntarilor Ecologi, au organizat o nouă campanie reușită pentru colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate.

Primăria Satu Mare a anunțat deschiderea unui punct de tăiere special amenajat pentru sacrificarea mieilor şi iezilor.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, va premia joi, 18 aprilie, cele mai longevive cupluri din municipiul Satu Mare.

Poliția Locală Satu Mare a aplicat numai în luna martie peste 200 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/ 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Transurban anunță un program special de sărbători. Programul normal va fi reluat abia după data de 2 mai.

Competiții sportive, tombolă cu premii și gulaș la ceaun i-au așteptat pe participanți la evenimentul organizat de Centrul „Sf. Martin de Tours” al Caritas, aflat la a doua ediție.

În curtea Castelului de la Medieșu Aurit a avut loc sâmbătă acțiunea denumită sugestiv ”Viață pentru planetă, viață pentru noi”.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în colaborare cu Asociația Partida Romilor Pro Europa- Sucursala Satu Mare a organizat azi un spectacol dedicat Zilei Internaționale a Romilor.

Peste 700 de locuri de muncă sunt oferite la Bursa generală a locurilor de muncă organizată azi de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii