Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Orașul Negrești-Oaș este unul dintre câștigătorii programului european WIFI4EU și a primit vineri, în cadrul evenimentului „Digital Assembly”, un voucher în valoare de 15.000 de euro pentru instalarea unor puncte de acces Wi-Fi gratuit în spațiile publice, precum parcuri, piațete, biblioteci sau centre medicale.

Având în vedere că luni, 17 iunie, este zi liberă prin lege, Primăria Municipiului Satu Mare și instituțiile subordonate nu vor avea program cu publicul.

Penitenciarul Satu Mare a găzduit joi festivitatea de încheiere a anului școlar pentru deținuții care au urmat cursurile de școlarizare în unitatea de deținere.

”Punct de prim ajutor. Fii salvator!” – un program de educare a populației și dotare a spațiilor publice și comerciale cu echipamente avansate de asistență medicală de urgență.

Primăria municipiului Satu Mare a demarat azi lucrările de reparații a carosabilului pe strada Mioriței.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină în această seară pentru îndepărtarea unor bucăți de tencuială desprinse de pe o clădire din centrul municipiului Satu Mare, în Piața Libertății.

Centrul Militar Judeţean Satu Mare recrutează în această perioadă, prin Biroul informare-recrutare, candidaţi pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

Asociația 11even și Kaufland România, în parteneriat cu Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților, au organizat în 8 și 9 iunie festivalul „Bucurie în Mișcare Satu Mare”.

Miercuri, 12 iunie 2019, de la ora 10.30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului.

Andra Măruță și formația Voltaj vor concerta mâine seară, la Satu Mare, în cadrul turneului Live&Crunchy. 

Azi, 7 iunie, a decolat cea ce-a doua cursă charter catre Antalya de pe Aeroportul Internațional Maramureș, este anunțul făcut de Consiliul Județean Maramureș.

Se convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al municipiului Satu Mare, pe data de 11.06.2019 ora 12.00.

Șemineele reprezintă acea sursă de încălzire care, pe lângă atmosfera de relaxare pe care o creează în serile răcoroase, adaugă originalitate locuinței. Avantajele de care se bucură cel care optează pentru un șemineu ca sursă de încălzire sunt multiple.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare au organizat în 5 iunie, în Pasajul Corneliu Coposu din municipiul Satu Mare, acțiunea „Alături de tine…”, un eveniment de promovare a serviciilor educaționale, sociale și medicale oferite copiilor și tinerilor din județul Satu Mare, în special a celor aflați în dificultate.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 12:00, în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc cea de-a VI-a ediție a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv Parada Automobilelor de Epocă.

Un moment de reculegere a fost ținut azi, la ora 12.00, de polițiștii din Satu Mare. Aceștia i-au adus un omagiu lui Cristian Amariei, colegul lor căzut la datorie, împușcat de suspectul pe care îl urmărea, lângă Timișoara.

Deschidem breaking news-ul pentru cea mai tare veste a sezonului DANCE FM. Acum, că ELROW și-a anunțat line-up-ul, putem și noi să vă spunem că singurul român din line-up-ul ELROW la București, pe 1 iunie, în parcul Herăstra este dj-ul și producătorul: MARIUS ONUC.

Se convoacă şedinţă ordinară a Consiliul Local al municipiului Satu Mare, pe data de 30.05.2019 ora 14.00.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii