Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Asociația Economică Româno-Germană Satu Mare în parteneriat cu Camera Meșteșugarilor Satu Mare organizează evenimentul: EXPO – 2018 „Fabricat în Satu Mare” editia a VII-a.

În data de 20 aprilie va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat ca în fiecare an atât la nivel național cât și județean, și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.

Comisia de Siguranță a Circulației prezidată de primarul Kereskényi Gábor s-a întrunit astăzi, 20 martie, într-o nouă ședință.

Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Evidență a Persoanelor a derulat săptămâna trecută și inclusiv luni, 19 martie, o amplă acțiune de punere în legaliate în comuna Doba.

Din cauza unei defecţiuni la conducta de apă intervenită în zona străzii Iuliu Maniu, în data de 19 martie 2018, Transurban Satu Mare, anunță modificarea traseelor pentru următoarele linii de transport:

Sătmărenii care au probleme care pot fi rezolvate cu ajutorul Avocatului Poporului sunt aşteptaţi în audienţă la data de 22 martie la Prefectura Satu Mare.

Cod portocaliu de inundații, remis de către Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor. Astfel, în intervalul în intervalul 18.03.2018, ora 06:00 – 19.03.2018, ora 12:00, pe râurile din bazinele hidrografice: Iza, Tur, Lăpuş (judeţele Maramureş şi Satu Mare) există risc de inundații.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță reluarea lucrărilor de modernizarea a străzii Lunca Sighet.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, în județ, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la 264.

Miercuri, 14 martie, administatorul public al orașului, Maskulik Csaba alături de șeful serviciului Scriere, Monitorizare și Implementare Proiecte, Andrea Sveda, au participat la întâlnirea de lucru organizată la Cluj- Napoca, pe teme de dezvoltare urbană.

În intervalul 17 martie, ora 14 – 18 martie, ora 08, ANM a anunțat ploi însemnate cantitativ. Zonele afectate: Maramureș, Crișana, Banat, vestul Transilvaniei, zona Carpaților Occidentali.

Ieri, 15 martie, a avut loc o întâlnire între reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și cei ai Inspectoratului de Poliție al Regiunii Zakarpatia, Ucraina.

Sala mare a Palatului Administrativ a găzduit joi, 15 martie, simpozionul economic austriaco-român “Tehnologie şi servicii pentru gospodărirea comunală“, eveniment organizat de Secția Comercială a Ambasadei Austriei în România, în colaborare cu Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare și Camera de Comerț și Industrie Satu Mare.

După zile în care termometrele au indicat temperaturi de până la 15 grade Celsius, meteorologii anunță din nou temperaturi negative.

Trafic crescut la frontiera de vest înainte de restricţiile de circulaţie de pe teritoriul Ungariei.

La Casa Meșteșugarilor va avea loc azi, de la ora 18.00, o sesiune de informare privind derularea programului de antreprenoriat “CRITBIZ”.

Accesul cetățenilor români la locurile de muncă vacante oferite de angajatorii din străinătate se poate face prin rețeaua EURES, prin aplicarea acordurilor bilaterale încheiate de România cu alte state, prin intermediul firmelor private de plasare a forței de muncă sau prin căutare individuală.

Stephen Hawking, unul din cei mai cunoscuţi fizicieni şi cosmologi contemporani, profesor la Universitatea Cambridge, a decedat la vârsta de 76 de ani, a anunţat familia acestuia, relatează presa internaţională.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card