Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Azi, începând cu ora 22.00, la cafeneaua Fashion Caffe din Carei, se vor încheia „Căsătorii pentru 24 de ore”, cu ocazia sărbătorii Sfântului Valentin.

Cel mai important eveniment chinologic clujean al anului 2019, Napoca Dog Show va fi organzat în perioada 16-17 februarie 2019, pentru prima data in cea mai moderna sala polivalenta din Romania – BT Arena.

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost temporar noros si izolat la munte a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 2 l/mp, la Vf. Iezer, informează Prefectura Maramureș.

CBA Nord Vest a deschis azi un magazin în orașul Negrești Oaș. Magazinul este situat pe strada Victoriei nr. 23.

Începând cu data de 4 martie 2019, Compania Națională TAROM își modifică programul de zbor pentru Baia Mare și Satu Mare, iar aeronavele TAROM vor opera cinci zile pe săptămână de pe ambele aeroporturi, către București și retur.

E lege! Dacă rămâneți fără curent, veți fi despăgubiți cu 30 de lei. Din acest an, Enel, Electrica, E.On şi CEZ vor despăgubi automat consumatorii casnici de energie electrică din zona lor de reţea dacă au loc pene de curent mai lungi.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a analizat azi, alături de membrii comisiei de ocupare a domeniului public, propunerile comercianților și a meșteșugarilor privind vânzarea mărțișoarelor.

Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare organizează sâmbătă, 16 februarie, Ziua Porților Deschise. Organizatorii au pregătit programe interesante pentru toți membrii familiei:

Plasticul reprezintă cea mai mare problemă a mediului înconjurător, fiind considerat unul dintre principalii factori de poluare.

Un nou val de aer polar aduce în România, în următoarele zile, ninsori, viscol şi temperaturi de până la -15 grade Celsius.

Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul dumneavoastră pe venit către Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare, puteți sprijini îngrijirea la domiciliu a vârstnicilor bolnavi din comunitate.

Vineri, 8 februarie 2019, în intervalul orar 8.00-14.00, se vor efectua lucrări de toaletare a arborilor pe strada Tudor Vladimirescu.

De astăzi, lucrurile bune vin ușor, iar cumpărăturile la Kaufland vor fi și mai avantajoase, datorită Kaufland Card - noul program de loialitate al retailerului, ce răsplătește clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte bonus de loialitate și numeroase beneficii.

Un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria este retras de compania Auchan, care solicită celor care au cumpărat produsul să nu îl consume şi să îl returneze, urmând să îşi primească banii înapoi.

Ajuns la cea de-a opta ediție, concursul de tăiat porci, organizat de Organizația Județeană UDMR Satu Mare, se va desfășura în acest an la Foieni.

Facebook, cea mai mare reţea socială din lume şi omniprezentă în interacţiunile personale online din prezent, fie prin sine, fie prin aplicaţiile aflate în proprietatea sa, Instagram şi WhatsApp, a luat naştere în urmă cu 15 ani sub forma unui experiment al studenţilor de la Universitatea Harvard, relatează agenţia EFE.

Poliţiştii sătmăreni au desfăşurat în ultimele săptămâni o serie de activităţi de prevenire a furturilor din locuinţe în cadrul campaniei naţionale ”Paza bună trece primejdia rea” iniţiată de Poliţia Română în parteneriat cu Groupama Asigurări.

Vremea a fost caldă pentru aceasta perioadă. Cerul a fost temporar noros. Izolat s-au semnalat precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au acționat împreună cu specialiști din cadrul RAR Satu Mare, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, pe DJ 196B între localitățile Ciumești-Berea.

Parcările Tei și Lebăda se transformă în parcări cu plată, după ce consilierii municipali au votat proiectul pentru aplicarea sistemului de control și taxare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii