Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti” va deschide ediția din acest an a „Zilelor Orașului” Satu Mare. Concertul va avea loc vineri, 25 mai, de la ora 19.00, pe platoul din Piața 25 Octombrie.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că în perioada 19.05.2018 ora 23.00 (ora României) - 21.05.2018 ora 23.00 (ora României) pe teritoriul Ungariei, este restricţionată circulaţia automărfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, deoarece credincioşii catolici sărbătoresc Rusaliile.

În perioada 15 – 17 mai 2018, la nivelul județului Satu Mare a avut loc reevaluarea Programului Eco Școala la nivelul a 13 instituții de învățământ din județul Satu Mare,

Specialiștii ANM au remis astăzi o nouă atenţionare de tipul cod galben de ploi, grindină și descărcări electrice pentru județul Satu Mare.

În data de 9 iunie, vino la Caritas Charity Walk să ajutăm împreună copiii care au nevoie de terapie!

Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 12,00, în fața Catedralei Romano-Catolice (Piața Libertății) va avea loc o nouă ediţie a Întâlnirii Cluburilor „Drum Bun”, respectiv parada automobilelor de epocă.

Consiliul Județean Satu Mare a emis ordinul de începere a lucrărilor, după ce o comisie formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, Primăriei Negrești – Oaș și Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare au predat firmei executante amplasamentul pârtiei de schi, liber de sarcini.

Studiourile CASTEL FILM din Bucuresti & Agentia Central Casting din Bucuresti cauta persoane pentru figuratie (femei și bărbați) cu varsta cuprinsa intre 17 – 60 ani pentru realizarea unui film american.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că începând de joi, 17 mai 2018, în condiții meteo favorabile, se demarează acțiunea de dezinsecție prin aviotratament împotriva țânțarilor.

Marți și miercuri (15 și 16 mai), în caz de vreme bună (fără ploi), pe raza comunei Vetiș se va efectua dezinsecție contra țânțarilor prin aviotratament, începând cu ora 19.00,

Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că începând de luni, 14 mai, se închide circulația rutieră pe str. Martirilor Deportați, pe tronsonul de drum situat între str.Constantin Brâncoveanu și str. Bujorului, zona O.C.P.I, ca urmare a demarării lucrărilor de reparații covor asfaltic, reparații trotuare, înlocuire borduri trotuare, ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere.

Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Municipiului Satu Mare continuă și în acest an proiectul “Satu Mare te așteaptă acasă!”, premiat la nivel național în cadrul Galei Asociaţiei Municipiilor din România pentru susținerea antreprenoriatului.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost alături de motocicliștii Asociației Eagle Bikers Satu Mare, în demersul acestora de a conștientiza participanții la trafic despre faptul că, în vederea asigurării unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice este nevoie de respect reciproc din partea tuturor categoriilor de șoferi.

Potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, în județ, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la 653.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță faptul că între 10 și 12 mai se vor efectua lucrări de reperații a carosabilului pe străzile: Alexandru Ioan Cuza, Gheorghe Lazăr, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul Vasile Lucaciu și Mircea cel Bătrân.

Centrului Militar Judeţean Satu Mare recrutează în această perioadă prin Biroul informare-recrutare, candidaţi pentru formarea ofiţerilor şi a subofiţerilor în activitate pe filiera indirectă,

Expoziţia “Fabricat în Satu Mare” își deschide porțile vineri, la ora 14,00, în Piaţa Interex din Micro 17.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță restricții de circulație pe Strada Vulturului, ca urmare a lucrărilor de refacere integrală a carosabilului.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card