Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

În timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Ostrovului, din municipiul Satu Mare, un cetățean maghiar, de 31 de ani, ar fi încercat sa sustragă de la un bărbat, de 61 de ani, o sumă de bani pe care acesta o avea asupra sa.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitați în această dimineață să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în mers pe DN 19, în apropierea localității Livada.

Un apel la numărul 112 anunța azi, la ora 11:00, izbucnirea unui incendiu la un autobuz în momentul în care acesta se retrăgea la autobază și posibilitatea ca șoferul să fie rănit în încercarea de stinge focul cu mijloacele de primă intervenție.

Peste 170 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri sătmăreni la data de 22 august, ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Poliţiştii efectuează cercetări față de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Satu Mare bănuit că ar fi comis la data de 22 august o infracțiune de furt.

O victimă a fost intoxicată cu fum, după ce a luat foc o pompă de alimentare cu carburant.

Patru certificate de înmatriculare, un permis de conducere și două plăcute de înmatriculare au fost ridicate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud la data de 21 august.

Polițiștii careieni au dispus măsura internării la secția Psihiatrie a unui tânăr, de 21 de ani, din municipiul Carei, care ar fi agresat 4 persoane.

Polițiștii de frontieră de la Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român din județul Botoșani, căutat pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul de 22 de ani are de executat o pedeapsă de 2 ani și 4 luni de închisoare.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarelor posturi vacante: un post șef serviciu – Serviciul Administrativ și un post șef birou – Biroul Administrativ.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, propune schimbarea denumirii parcului situat în jurul Turnului Pompierilor în ”Parcul dr. Fátyol Rudolf".

Peste 80 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri sătmăreni la data de 20 august, ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Poliţiştii efectuează cercetări față de reprezentantul unei societăți bănuit că ar fi încercat să înşele trei persoane prin încheierea unor contracte de muncă.

În urmă cu câteva minute un agent de la Serviciul Rutier Maramureş a fost lovit în plin de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţistului.

Începând de azi, pe bulevardul Octavian Goga circulația rutieră se va desfășura într-un singur sens, de la intersecția bulevardului Octavian Goga cu strada C.S. Anderco până la intersecția Burdea, ca urmare a lucrărilor la rețeaua de apă-canal efectuate de SC Apaserv S.A.

Alertă meteo declanșată de specialiști. Ne așteaptă un val de fenomene periculoase în următoarele trei zile. Autoritățile sunt în alertă și pregătite să dea primul ajutor celor cu probleme.

Pompierii sătmăreni au intervenit cu doar câteva minute în urmă pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier pe Drumul Careiului.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii