Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Consiliul Județean Maramureș și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au marcat finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului DJ 171 care face legătura între cele două județe, prin Țara Lăpușului.

Polițiștii din cadrul Poliției Rurale Carei și specialiștii RAR și-au desfășurat ieri activitatea de identificare a conducătorilor auto care circulă cu autovehicule care prezintă defecțiuni tehnice, pe raza localității Moftinu Mic.

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu care a cuprins fabrica de mobilă din Dorolț. Mai precis, incendiul a cuprins secția de finisaj, circa 600 mp.

Conducerea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare a anunțat un nou focar de pestă porcină africană în localitatea Chegea.

Compania Alu Menziken a inaugurat la începutul acestei săptămâni, la Medieșu Aurit, cea mai modernă fabrică de extrudare de aluminiu și topitorie din județul Satu Mare. 

Consiliul Județean (CJ) Satu Mare ne persiflează. Pur și simplu. În urmă cu aproape o lună, Satu Mare News a transmis în scris o solicitare conducerii Consiliului Județean prin care îi adresa patru întrebări.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat ieri pe raza județului în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere.

Polițiștii rutieri au surprins ieri, 14 noiembrie, pe raza localității Medieșu Aurit un bărbat, de 52 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Un biciclist, de 69 de ani, a suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs ieri, 14 noiembrie, pe raza municipiului Satu Mare.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunțat aseară despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit de pe raza orașului Tășnad.

Aseară, la ora 23:39 un apel la 112 efectuat de către un participant la trafic anunța un incendiu la un atelier de tâmplărie situat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

Mai mulți sătmăreni vor porni pe jos spre Alba Iulia, reconstituind traseul parcurs de străbunii lor care au participat la Marea Adunare Naţională de la 1 Decembrie 1918.

Mihai, membru al Asociației pentru Câini de Salvare Transilvania, are nevoie de ajutor.

În urmă cu puțin timp s-a încheiat o nouă misiune de salvare a unui cal căzut într-o fosă septică a unei gospodării din localitatea Sâi.

Un nou contract de proiectare și execuție pentru modernizarea drumului județean DJ 195 Ardud – Viile Satu Mare - Tătărești - Necopoi – Cărășeu, tronson Viile Satu Mare – Tătărești, a fost semnat în data de 14 noiembrie 2018 de conducerea Consiliului Județean Satu Mare.

Compania Alu Menziken a inaugurat azi, la Medieșu Aurit, cea mai modernă fabrică de extrudare de aluminiu și topitorie din județul Satu Mare. Audi, BMW, Bentley, Daimler sunt o parte dintre clienţii companiei de la Medieșu Aurit.

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a semnat astăzi contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea unei noi porțiuni de drum județean care asigură o nouă legătură rutieră între județele Satu Mare și Sălaj, respectiv între comunele Cehal și Camăr.

O analiză a crimelor din ultimii 5 ani, realizată de Parchetul General, arată că omuciderile nu sunt specifice unei anumite regiuni, dar 3-4 judeţe s-au regăsit anual în topul celor mai mulţi criminali.

Bănuit că ar fi sustras un portmoneu cu bani din buzunarul hainei unui bărbat, depistat de polițiștii din Valea lui Mihai, la scurt timp de la comiterea faptei.

O acțiune desfășurată de Polițiștii oraș Ardud pe linie silvică la data de 10 noiembrie s-a finalizat cu 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.725 de lei și material lemnos confiscat.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii