Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un bărbat a fost prins azi de polițiștii locali din Satu Mare, după ce a furat dintr-o dubă în plin centrul municipiului.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei - Biroul Rutier au identificat în trafic, ieri, un bărbat, de 50 de ani, din Tășnad, care se deplasa cu un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Cozile de TIR-uri se întind pe câteva sute de metri, până la ieșirea din Petea. 

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Urziceni au depistat un cetățean român care conducea un  autoturism marca Audi A6 în valoare de aproximativ 30.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Spania.       

Polițiștii sătmăreni au aplicat, în weekend, 317 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Un tânăr, de 17 ani, căutat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, a fost prins de polițiștii sătmăreni.

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost lovită pe o trecere de pietoni situată pe Drumul Botizului, în fața magazinului Kaufland din municipiul Satu Mare.

Pete The Temp (UK) a câștigat ediția din acest a Festivalului Muzicii de Stradă și marele premiu în valoare de 4.000 euro. 

Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe situl licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de ... 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro. 

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au depistat un autoturism marca BMW X3 ce figurează ca fiind căutat de autoritățile din Germania.

Reprezentanții S.C. Construcții Feroviare Mureș S.A. au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că în perioada 16 iulie – 21 iulie 2018 vor efectua lucrări de amenajare a trecerii de cale ferată pe ruta Episcopia Bihor – Halmeu și a drumului DN1C Halmeu (România) – Diakovo (Ucraina).

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei privind un bărbat din municipiul Satu Mare.

Un bărbat a fost găsit pe stradă, fără semne vitale, în această noapte, în jurul orei 03.00, de un echipaj mixt de ordine publică. 

Scena plutitoare de pe Someș, locația inedită promisă de către organizatorii Festivalului Muzicii de Stradă din acest weekend, își așteaptă vizitatorii. 

Miercuri, 18 iulie 2018, de la ora 10.30, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ se vor desfăşura audienţele lunare organizate de către reprezentanţii Biroului Teritorial Oradea al instituţiei Avocatul Poporului. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au descoperit și confiscat peste 3.000  pachete cu țigări, ascunse în spații special amenajate în bara, bancheta și bordul unui autoturism, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere.

De-a lungul timpului, între codrenii din Maramureș și Satu Mare au existat strânse legături comerciale și culturale, însă accesul între cele două zone s-a realizat “pe jos” sau “cu carul”, peste Culmea Codrului.

Nerespectarea regimului legal de viteză este în atenția polițiștilor în această săptămână, iar aparatele radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare vor fi amplasate atât în municipiu și orașe, cât și pe drumurile naționale și județene.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii