Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prefectul Darius Filip a anunțat în această după amiază instituirea codului roșu de inundații, în județul Satu Mare.

Având în vedere avertizarea COD PORTOCALIU de inundații pe râurile Crasna, Valea Maria și Ier, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al județului Satu Mare intervine în județ pentru înlăturarea efectelor negative produse din cauza acumulării de apă în locuinţe, curți sau pe carosabil.

În urma sesizării primite de către polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad, la data de 15 martie, prin care o femeie, de 65 de ani, din Tășnad, reclama faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul în timp ce se afla la cumpărături, aceștia la scurt timp, au depistat două femei bănuite că ar fi sustras respectivul portofel.

Serviciul Public de Asistență Socială al municipiului Satu Mare și Centrul Social de Urgență lansează un apel umanitar pentru a veni în sprijinul unei sătmărence în vârstă de 73 ani care după zece ani a reușit să își recupereze locuința.

Un bărbat în vârstă de 66 de ani din județul Satu Mare, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat antigripal,

Polițiștii rutieri au depistat un tânăr, sub influența alcoolului, în timp ce conducea un autovehicul.

Un bărbat a fost lovit de un taximetru în timp ce încerca să treacă strada.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție comunal Cehal au fost sesizați de către un bărbat, de 44 de ani, din aceeași comună, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă.

Pe 15 martie, UDMR Satu Mare va comemora eroii revoluției și pe marele maghiar, contele István Széchenyi în municipiul Satu Mare, dezvelind statuia lui, de la ora 17.30.

Un nou focar de pestă porcină africană a fost depistat în județul Satu Mare. Centrul Local de Combatere a Bolilor (CLCB) a adoptat planul de măsuri pentru controlul bolii în focarul din localitatea Bercu Nou.

În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în data de 13 martie, au fost constatate peste 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 33.000 de lei.

Jandarmii sătmăreni, ajutați de cei clujeni, vor asigura liniștea publică de Ziua maghiarilor.

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până la data de 09.03.2018 este 11.123, din care 40 de decese.

Primăria Municipiului Satu Mare somează firmele de telecomunicaţii și pe cele care furnizează energie electrică să inscripționeze cablurile și să le ordoneze astfel încât să nu se mai observe la fiecare stâlp cabluri atârnate sau colaci de sârmă agățați.

Mii de sătmăreni sunt invitați să participe joi, 15 martie, la manifestările festive dedicate sărbătorii naţionale a maghiarilor, moment de o importanţă deosebită în istoria acestei naţiuni.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități cât și în afara acestora.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card