Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, propune declararea zilei de 19 Aprilie - zi oficială a județului și orașului Satu Mare.

Mii de credincioşi catolici din Satu Mare participă în această noapte la slujba dedicată Învierii Domnului Isus Cristos.

Cozile de TIR-uri se întind pe câteva sute de metri, iar timpii de aşteptare, chiar în aceste momente, ora 22,00, sunt de peste 600 de minute, zona fiind marcată roşu, potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră.

Doi tineri, de 15 și 20 de ani, identificați în trafic conducând mopede neînmatriculate, fără permis de conducere sau cu permisul de conducere suspendat.

La împlinirea a 100 de ani de administraţie românească, ca urmare a acţiunilor întreprinse, în anul 1919, de armata română, în Satu Mare au fost organizate azi o serie de manifestări comemorative cu implicarea instituţiilor din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională.

Inspectorii DSVSA Satu Mare au confiscat 26.416 kg legume și fructe și au aplicat șapte amenzi contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei la cinci transportatori de legumeși fructe din județul Satu Mare.

În seara zilei de ieri, miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 18.40, polițiștii Serviciului Rutier au fost solicitați să intervină la un eveniment produs în localitatea Gelu.

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit miercuri, 17 aprilie, în jurul orei 20.30, la un eveniment rutier produs în afara localității Halmeu, soldat cu rănirea a două persoane.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente un cetățean român, căutat de autoritățile din județul Mureș pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un bărbat din Satu Mare a surprins în câteva imagini condițiile improprii de la Spitalul Vechi, situat în Piața Eroii Revoluției. Geamuri și pereți scorojiți, gresie spartă și învechită, miros îngrozitor.

Liderul Cartel Alfa Maramureș, Florin Hossu, a fost prezent în această dimineață în mijlocul greviștilor. Ca de fiecare dată, acesta și-a exprimat nemulțumirea privind situația de la Mare Mare.

Caravana Electrolux se îndreaptă spre municipiul Satu Mare, de unde își va relua traseul luni, 22 aprilie, cu destinația Ambasada Suediei de la București.

Polițiștii negreșteni au ridicat ieri 600 de fire de țigarete de proveniență ucraineană în vederea confiscării.

Ieri după-masă, poliţia a fost sesizată că s-a produs un eveniment rutier soldat cu două victime în localitatea Săcășeni.

Conducerea imprudentă a fost cauza unui eveniment rutier produs ieri, în afara localității Căuaș.

Poliţiştii au identificat un tânăr de 26 de ani și un minor de 13 ani, care au sustras mai multe placi de aluminiu de la o hală din Carei. Prejudiciul, în valoare de 16.100 de lei, a fost recuperat.

Liderii de sindicat le-au adus la cunoștință greviștilor prezenți și în această dimineață în fața fabricii Electrolux, concluziile întâlnirii de ieri cu conducerea Electrolux.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii