Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Deputatul PNL Romeo Nicoară a depus un amendament la legea bugetului prin care a solicitat sprijin pentru plata datoriilor pe care le are comuna Călineşti Oaş, astfel încât să iasă din insolvenţă. Amendamentul a fost respins.

Primăria orașului Negrești-Oaș a lansat un chestionar cu scopul de a afla cum apreciază negreștenii activitatea desfășurată de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, dar și pentru a primi sugestii și propuneri pentru a dezvolta și moderniza orașul.

Aproximativ 20 de sătmăreni au răspuns prezent la mitingul de susținere pentru fostul procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, organizat de comunitățile Sătmarul Civic și Corupția Ucide. Punctul de întâlnire a fost Pasajul Corneliu Coposu.

Azi, între orele 06.00-10.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat cu sprijinul structurilor din sistemul național de apărare și ordine publică, pe principalele artere rutiere de intrare în orașele și municipiile de pe raza județului Satu Mare, în sistem integrat.

Biblioteca Județeană Satu Mare va avea un nou sediu. Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a soluționat una dintre marile probleme cu care instituția județeană s-a confruntat de-a lungul anilor.

Un tânăr, de 23 de ani, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Satu Mare la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Intervenția promptă a polițiștilor a dus la prinderea unui tânăr, de 22 de ani, la scurt timp după săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

La finalul anului 2017, un sătmărean a reclamat la OPC Satu Mare că a fost taxat abuziv pe motiv că ar fi folosit serviciile Roaming, deși se afla în județul Satu Mare.

Un echipaj al Poliției Locale Satu Mare a prins doi tineri care consumau substanțe etno-botanice sub podul Golescu.

Comunitățile Sătmarul Civic și Corupția Ucide organizează, astăzi, primul miting de susținere pentru Laura Codruța Kovesi, la Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate în Punctul de Inspecție la Frontieră Petea, împreună cu Biroul Vamal Petea și Poliția de Frontieră Română, a fost supusă sechestrului / reținerii oficiale, cantitatea de 381,35 de kg de carne de porc și produse din carne de porc , în valoare de 10.909 lei.

Specialiști în accesarea fondurilor europene din cadrul Consiliului Județean Satu Mare au participat azi, la Tarna Mare, la o întâlnire bilaterală cu reprezentanții administrației Raionului Vynohradiv, regiunea Transcarpatia-Ucraina. 

În această dimineață, un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Poiana Codrului, anunța printr-un apel la 112 că dorește să se sinucidă în urma unor neînțelegeri pe care le-a avut cu părinții.

Un bărbat, de 60 de ani, condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare a fost depistat de polițiști.

Polițiștii de frontieră au descoperit 11.250 pachete de țigări ascunse într-un spațiu special amenajat în podeaua unui autoturism condus de un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană. 

Două cazuri noi de pestă porcină africană, unul la porc domestic într-o gospodărie în Cehal şi unul la mistreţ pe fondul de vânătoare Hurez, pe raza comunelor Bogdand şi Supur, au fost confirmate de autoritățile sătmărene. Astfel, s-a actualizat Planul de măsuri pentru controlul bolii pesta porcină africană la mistreţi.

Polițiștii locali au aplicat în luna ianuarie 775 sancţiuni contravenţionale, dintre care 217 avertismente şi 558 amenzi în valoare totală de 179.575 lei. Polițiștii locali au amendat zeci de prostituate, scandalagii, cerșetori, dar și cetățeni care nu au respectat ordinea și curăţenia în municipiul Satu Mare.

O fetiță în vârstă de 6 ani a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni situată în fața Liceului Teoretic German ”Johann Ettinger” din municipiul Satu Mare. 

Doi bărbați, de 41, respectiv 40 de ani, au fost depistați, ieri, de polițiști, la volanul unor autoturisme fără a poseda permise de conducere.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii