Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism, FIJET, va decerna oraşului Oradea trofeul „Mărul de Aur”.

La Muzeul în Aer Liber al Țării Oașului s-a desfășurat în weekend unul dintre cele mai îndrăznețe programe cultural-educaționale – ”O zi în satul meu”, prin care s-a realizat un salt în timp, înspre trecutul părinților și străbunilor.

Teatrul de Nord prezintă marți, 11 iunie 2019, de la ora 19.00, ultimul spectacol în Sala Studio din această stagiune: "Prințesa de cartier" de Andrei Ivanov.

În prezența unei numeroase asistențe, cea de a XII-a ediție a Târgului de Carte ”Alba Transilvana” de la Alba Iulia a fost deschisă, miercuri, 5 iunie, la Sinagoga din oraș de scriitorii sătmăreni, Felician Pop și Manuela Breban.

Duminică, 16 iunie 2019, de la ora 16:00, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești, organizează la Muzeul Comunei Păulești din localitatea Amați (curtea Școlii Gimnaziale Amați), cea de-a IV-a ediție a Festivalului Tradițiilor și Meșteșugurilor.

Fotograful Remus Țiplea și-a expus fotografiile care fac parte din proiectul „Dumnezeul meu” – confesiunile religioase din arealul Țării Oașului, marți, 4 iunie, la Muzeul de Artă Cluj- Napoca, în cadrul celei de-a XVIII – a ediții e Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF).

Primăria Negreşti Oaş, Consiliul local Negreşti-Oaş şi Casa Orăşenească de Cultură organizează joi, 6 iunie 2019, manifestări dedicate Zilei Eroilor.

Cel mai mare festival muzical EDM (Electronic Dance Music) din Europa de Est a ajuns la ediția cu numărul cinci.

Papa Francisc va folosi în vizita sa în România şi un papamobil conceput de uzina Dacia şi echipa Serviciului de Protecţie şi Pază, automobilul fiind special pregătit pentru acest eveniment. Suveranul Pontif a văzut deja maşina şi a agreat-o, momentul în care va fi folosit pe durata vizitei fiind deja stabilit.

Andra și Voltaj vor concerta la Satu Mare. Artiștii te așteaptă la Live&Crunchy! – o petrecere cu muzică bună, mâncare delicioasă, atmosferă incendiară și intrare liberă.

Zilele Orașului Satu Mare 2019. Programul zilei de sâmbătă, 25 mai. În cadrul acestei ediții a Zilelor Orașului Satu Mare, va fi amplasată a III-a scenă , care este în parcarea Shopping City Satu Mare, prin implicarea SamStudia, unde vor fi organizate activități, concursuri și concerte pe parcursul a două zile, 25-26 mai 2019.

Comedia ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, în regia lui Andrei Mihalache, se joacă marți, 28 mai 2019, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord.

În cadrul acestei ediții a Zilelor Orașului Satu Mare, va fi amplasată a III-a scenă , care este în parcarea Shopping City Satu Mare, prin implicarea SamStudia, unde vor fi organizate activități, concursuri și concerte pe parcursul a două zile, 25-26 mai 2019.

Azi încep Zilele Orașului Satu Mare. La ediția din acest an, Bosquito & Țăndărică, Goran Bregovic, Andrea Bănică, Vama, Heyroop și XXL, Dorian Popa, Irina Rimes vor urca pe scena festivalului.

Muzeul Județean de Istorie Satu Mare cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare organizează în perioada 25-26 mai 2019, pe platoul de evenimente de pe pasajul Corneliu Coposu cea de-a XVI-a ediție a Târgului Meșterilor.

Sătmăreanca Cristina Sabău-Trifu a finalizat în 19 mai veșmântul Papei Francisc, veșmânt care conține mai multe simboluri și pe care îl va purta cu ocazia vizitei sale în România.

Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, cei slăviţi „ întocmai cu Apostolii” sunt prăznuiţi de Biserica Ortodoxă la data de 21 mai. Sărbătoarea are o putenică legătură cu puterea Sfintei Cruci, simbolul Biruinţei în religia creştină.

Muzeul Judeţean Satu Mare şi Asociaţia colecţionarilor de cactuşi "AZTEKIUM " Satu Mare invită sătmărenii să viziteze expoziţia "Cactuşi, plante suculente şi ornamentale", care se va desfăşura în perioada 21 – 26 mai 2019, la Secţia de Artă a Muzeului Judeţean Satu Mare, Piaţa Libertăţii nr. 21.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii