Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Continuă seria succesului pentru Sárik Péter Trio cu albumul „Jazzkívánságműsor”. Un album nou de muzică maghiară ce conține marile șlagăre ale deceniilor trecute prelucrate în stil propriu.

Școala de Arte Satu Mare sărbătorește azi 113 ani de la înființare. Conducerea Școlii de Arte, managerul Mircea Deac și directorul Florin Pop au pregătit și în acest an un program încărcat, cu ocazia Zilelor Școlii de Arte care, în acest an, vor fi dedicate Centenarului Marii Uniri.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează duminică, 18 noiembrie, de la ora 12:00, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Concurs Județean de Folclor „Danțu’ Mânânțăilor”.

Secția română a Teatrului de Nord vă invită joi, 15 noiembrie, ora 19.00, la “Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, un teatru fizic realizat de celebra actriță și coregraf Andrea Gavriliu, pe care o veți putea vedea jucând în acest spectacol.

Organizatorii „Untold” au stabilit datele ediției cu numărul 5 a festivalului: acesta va avea loc în Cluj-Napoca între 1 și 4 august 2019.

Unirea Bucovinei cu România reprezintă o serie de evenimente politice care au culminat cu votarea în unanimitate de către Congresul General al Bucovinei, pe data de 15 noiembrie 1918, a unirii fostului Ducat al Bucovinei cu Regatul României.

Fuego va concerta în data de 8 decembrie la Satu Mare. Concertul va avea loc, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Secția română a Teatrului de Nord vă așteaptă la evenimentele care încheie proiectul Focus Drama: Ro lansat la începutul lunii iulie, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Mihai Şora împlineşte astăzi vârsta de 102 ani. Este un participant obişnuit al protestelor din Piaţa Victoriei, omul căruia protestatarii i-au declarat că îl iubesc printre ropote de aplauze.

Comedia romantică americană ”The Princess Switch”, filmată în cea mai mare parte în Castelul Károlyi și în alte locații din municipiul Carei, va fi lansată de compania Netflix pe 16 noiembrie 2018, iar trailerul filmului, care a apărut în aceste zile, a fost vizualizat deja de peste 220.000 de persoane.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, organizează a doua ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Folk ”Octavian Bud”.

Marți, 6 noiembrie, începând cu ora 19.00 va evolua pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Atelierul Teatral Independent Osonó cu spectacolul Beznă de mină realizat în colaborare cu Teatrul Andrei Mureșan.

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 a avut loc o nouă ediţie a Colocviului Naţional „Coregrafia dansului tradiţional astăzi”.

Sătmăreanca Lavinia Pop a obținut premiu special la Festivalul Concurs Internațional de Folclor „Petre Săbădeanu”.

Ceetrus România continuă dezvoltarea în Satu Mare, unde în urmă cu un an a achiziționat un teren de 7 hectare, pe care demarează faza a doua a proiectului comercial.

În luna noiembrie, Teatrul Szigligeti din Oradea urmează să evolueze la Satu Mare cu spectacolul Kakuk Marci.

Tără(z)boi este textul câștigător al concursului de dramaturgie Focus Drama: Ro cu tema ”Diferitele genrații în căutarea diferitelor Românii”, lansat de Teatrul de Nord la începutul lunii iulie 2018.

Teatrul Dramatic “Fani Tardini” organizează Gala Naţională a Comediei – Galaţi, 2018, care se desfăşoară în perioada 4 octombrie – 4 noiembrie în oraşul de la Dunăre.

Trupa de rock americană Bon Jovi revine în România, la șapte ani după un prim show, pentru a susține un concert în Piața Constituției din București, pe 21 iulie 2019, anunță D&D East Entertainment, citată de Medifax. 

În anul Centenarului, pe 15 noiembrie 2018, ora 18:00, la Sala Colț de Rai, maestrul Tudor Gheorghe ne propune un spectacol inedit, într-o formulă unică. Publicul va putea asculta live melodiile "Acolo este țara mea" și "Muică, toți suntem un neam" și multe alte surprize așa cum ne-a obișnuit "olteanul universal".

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii