Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare a desfăşurat azi, 14 iunie, pe terenul de sport din localitatea Agriș, etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situații de Urgență.

Ediția cu numărul 123 a celebrului turneu de tenis de la Roland Garros este în plină desfășurare, cei mai în formă jucători și jucătoare luptându-se în 2019 pentru premii totale de  €42,661,000, cu 8% mai mari față de cele oferite în ediția trecută.

S-a tras cortina și peste cea de a V- a ediție a Cupei CBA la handbal feminin, Centru Olimpic Baia Mare fiind echipa câștigătore a ediție din acest an.

Alături de Kaufland România, Asociația Cutezătorii Munților și partenerii locali invită sătmărenii, între 8-9 iunie, la o nouă ediție Bucurie în Mișcare Satu Mare.

Asociația Femeilor Motocicliste – WIMA ROMÂNIA – susţine, organizează şi participă activ la desfăşurarea în România, în premieră naţională şi internaţională, în perioada 31 mai – 1 iunie 2019, a Women Riders World Relay (WRWR), singura ştafetă moto la nivel mondial exclusiv feminină.

Să faci împrumut la bancă sau să vinzi diverse bunuri pentru a putea fi alături de echipa favorită într-o finală de Champions League nu ar fi ceva neapărat nou, de-a lungul timpului circulând destule povești de acest gen pe internet.

Kurtinecz Brandon a câștigat și ediția din acest an a Tower Run, însă, față de anul trecut, cu un timp mai slab cu trei secunde.

Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, de Ziua Copilului, CS Atletik Satu Mare organizează turneul Internațional de Handbal ”Cupa CBA”. 

Echipa de baschet din cadrul CSM Satu Mare a fost învinsă de Sepsi în jocul decisiv al finalei LNBF. Sătmărencele au pierdut titlul național în ultimele secunde ale meciului disputat în această seară în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Diseară, de la ora 19:00, în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe se joacă meciul decisiv al finalei LNBF dintre ACS Sepsi SIC la Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare.

Sătmărenii sunt invitați să se înscrie la a treia ediție a Tower Run - ”Cursa palatului”.

CSM Satu Mare a câștigat ambele jocuri ale finalei disputate pe teren propriu în compania celor de la ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, astfel că finala Ligii Naționale de Baschet Feminin se mută din nou la Sf. Gheorghe pentru meciul decisiv.

Sâmbătă, în ultimul joc al sezonului pe care l-au susținut în fața propriilor suporteri, jucătorii Unirii Tășnad au pierdut în față liderului, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-0.

Duminică dimineață, pe terenul sintetic din incinta Liceului Teoretic Negrești Oaș, s-au jucat finalele Campionatului Național Școlar de fotbal - învățământ liceal, jucătorii de la LPS Satu Mare, pregătiți de profesorul Mihai Sabău Svegler, au câștigat marea finala în fața celor de la LPS Slatina.

CSM Satu Mare a câștigat meciul trei al finalei Ligii Naționale de baschet feminin disputat joi seară în Sala LPS ”Ecaterina Both” din Satu Mare, cu scorul de 52-47, a redus din diferenţă la general (1-2) şi sâmbătă aşteaptă din nou sătmărenii la sală pentru meciul patru al finalei.

După două zile de concurs, în care cei mai buni „trăgători” ai ministerului au țintit ocuparea unui loc pe podium, sportivii din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au obținut locul I la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne, în clasamentul pe echipe, fiind urmați de colegii lor de la Inspectoratul General al Poliției Române, Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră Române.

Cupa NSM Carei din acest an este o competiție test prin care se verifică capacitățile logistice și de organizare ale clubului NSM Motorsport, în vederea mutării ca și locație a tradiționalului Baja Satu Mare, din zona Codru pe Câmpia de Vest. Și în acest an, CBA Nord Vest este partenerul competiției de rally raid.

Klausenburg Retro Racing, cel mai frumos și faimos eveniment din Romania dedicat mașinilor retro, poposește în weekend în centrul municipiului Satu Mare.

În weekend, la Cetatea Ardud se desfășoară Fior de Szatmar, ediția a III-a, eveniment internațional de Arte Marțiale Medievale Europene HEMA, cu stagii de pregătire și competiție de spadă lungă medievală.

În perioada 15-17 martie, bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea a găzduit etapa regională a Campionatului Național de înot pentru copii (10-11 ani), competiție la care sătmăreanul Tudor Pop a devenit triplu campion național regional.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii