Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile programate în etapa a IV-a din cele trei serii ale ligii a IV-a și jocurile etapei a III-a din cele două serii ale Ligii a V-a. Rezultatele înregistrate în cele două ligi ale fotbalului județean sătmărean:

În acest weekend, parcarea AUCHAN și Sala Ecaterina Both din Satu Mare au găzduit ”3x3 Satu Mare Open”, cea mai mare competiție de #Streetball din orașul nostru.

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au câștigat primul meci de pregătire din această toamnă, 73-72 contra jucătoarele din prima ligă maghiară, DVTK Miskolc.

FC Unirea Tășnad a câștigat meciul disput în cadrul etapei a cincea din Seria 5, la Bistrița, rămâne neînvinsă și a urcat pe locul patru în clasamentul seriei a treia.

Pentru prima dată în acest sezon, toate meciurile unei etape din Seria 5 a ligii a treia se joacă într-o zi de vineri, iar singura reprezentantă a județului în competiție, FC Unirea Tășnad, joacă în deplasare la nou-promovata ACS Unu Fotbal Gloria Bistrița.

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile programate în etapa a III-a din cele trei serii ale ligii a IV-a și jocurile etapei a II-a din cele două serii ale Ligii a V-a. Rezultatele înregistrate în cele două ligi ale fotbalului județean sătmărean, atât la juniori cât și la seniori:

Unirea Tășnad a obținut astăzi prima victorie a sezonului, în fața nou-promovatei MSE Târgu Mureş, după o repriză secundă perfectă în care a revenit de la 0-1 și a marcat patru goluri.

Ediția cu numărul șase a Cupei Orașului Tășnad a avut la start 37 de șahiști din cinci țări (România, Ungaria, Ucraina, Franța și Republica Moldova), printre ei fiind trei mari maeștri și opt maeștri internaționali, campionul ediției 2018 fiind marele maestru Andrei Istrățescu.

Sâmbătă, în cadrul etapei a patra din Seria 5 a ligii a treia, FC Unirea Tășnad primește vizita celor de la MSE Târgu Mureş.

În weekend se joacă meciurile etapei a treia din Liga 4 și meciurile etapei a doua din Liga 5.

În localitatea Preluca Veche din județul Maramureș a avut loc în perioada 7-9 septembrie concursul eco-turistic ”Trofeul Someșului”, ediția a VIII-a, organizat de Clubul de Turism Montan Someșul Sălaj, eveniment la care au participat și sătmărenii de la A.T.T.E. Cutezătorii Munților.

Sala de evenimente Dallas din Negrești-Oaș a fost neîncăpătoare sâmbătă seara pentru negreștenii, oșenii și sătmărenii veniți să o asculte live pe una dintre cele mai apreciate interprete de jazz simfonic din lume, Elena Mîndru, acompaniată de Orchestra Română de Tineret.

Într-un cadru festiv, la sala de evenimente Dallas din Negrești Oaș va avea loc mâine seară decernarea titlului cetățean de onoare al orașului Negrești-Oaș canotorului, vicecampion la Olimpiada de la Seul, Coreea (1988), Ioan Șnep, în semn de apreciere pentru vasta activitate sportivă şi rezultatele valoroase prin care a făcut cunoscut numele României și meleagurile Ţării Oaşului.

Passion4Salsa invită sătmărenii  ”să savureze împreună mângâierea soarelui și adierea vântului de toamnă împletit cu sunetul muzicii!”.

Sâmbătă, în cadrul etapei a II-a din Seria 5 a Ligii a III-a, pe Stadionul Unirea din Tăşnad, echipa pregătită de Cristi Popa a primit vizita celor de la Sănătatea Cluj, iar la finalul unui joc bun, dominat în mare parte de oaspeți, cele două echipe au încheiat la egalitate, 2-2. 

Remiză albă pentru Unirea Tășnad în primul meci al sezonului, în deplasare la CSM Avântul Reghin. Noua ediţie a Ligii 3 a debutat astăzi, de la ora 18:00, cu șapte dintre cele opt meciuri ale seriei a V-a.

Parcul UFO va căpăta o nouă față. Aici va fi amenajat un skatepark, mult așteptat de tineri, două terenuri de streetball, un teren de volei-badminton, informează Primăria Satu Mare.

Sportivi renumiţi din România, Ungaria şi Republica Moldova se vor întrece în cadrul celei de-a ediţii a concursului Strong Man Carei, care va avea loc în data de 11 august 2018, în parcul dendrologic din municipiu.

Cea mai nouă disciplină olimpică și-a desemnat în acest week-end primii campioni naționali. 


Astfel, cele 12 echipe calificate la Turneul Final al LNB 3x3, sezonul 2018 au luptat pentru trofee și medalii pe terenurile special amenajate in Piata Prefecturii din Tg. Jiu. CSM Satu Mares-a calificat la turneul final de pe poziția a IV-a, după ce auajuns în sferturi la turneele din Cluj Napoca, Sibiu, București și Timișoara și au câștigat turneul de la Râmnicu Vâlcea.

Din echipa CSM-ului au făcut parte Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Andrea Olah, Elisabeth Pavel, Andreea Lazăr, acestea participând pe rând la turneele din această vară.

La Turneul final de la Târgu Jiu, CSM Satu Mare a fost repartizată în grupa D alături de KSE Târgu Secuiesc și Rapid București, obținând două victorii la pas, 13-3 cu KSE și 17-12 cu Rapid. Aurmat sfertul de finală, 21-12 cu U Cluj Napoca și apoi duelul cu Agronomia din semifinale, câștigat cu scorul de 12-6.

Oboseala acumulată pe parcursul zilei s-a resimțit în ultimul act când CSM-ul a reușit să țină ritmul cu Știința doar în primele trei minute.S-a terminat 22-12 pentru Știința, o echipă ce are în componență jucătoarele din naționala de 3x3 a României. Pe Gabi Mărginean, Ancuța Stoienescu, Gabi Irimia și Dora Ardelean.

  • ”E meritul fetelor și merită toate felicittate pentru această performanță. Am încercat să respectăm această competiție și am avut un lot format din jucătoarele de la echipa cu care în mare vom aborda noul sezon. Felicitări Alexandra Uiuiu, Adina Pop, Andrea Olah, Andreea Lazăr și nu în ultimul rând lui Eli Pavel care a revenit și numai pentru o vară în tricoul CSM-ului. În afara lui Eli Pavel cu restul fetelor ne revedem și de la toamnă la CSM Satu Mare. Să sperăm că sezonul viitor vom trece peste această barieră a locului 2”, transmite conducerea clubului.

De remarcat că anul 2018 a adus iată două titluri de vicecampioană națională pentru CSM Satu Mare în baschetul feminin românesc!

Sportivii de la Energy Cardio Club alături de alți sătmăreni dornici de aventură se află în acest weekend la cea mai populară cursă de obstacole din lume şi unul dintre cele mai mari braduri Lifestyle, Spartan Race, ce se desfășoară la Poiana Brașov, în weekend-ul 4-5 august 2018.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii