Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ministerul Sănătății a suplimentat fondurile pentru achiziționarea aparaturii medicale și echipamentelor de urgență în sănătate, pentru spitalele aflate în subordinea Consiliului Județean Satu Mare, cu 7,4 milioane de lei.

Un echipaj medical de urgență din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare va participa la conferința și concursul internațional “Raliul medical Transcarpatia-2019” organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgență din Transcarpatia-Ucraina, în perioada 04-08.06.2019 în localitățile Ujgorod și Beregovo.

Spitalul Orășenesc Negrești Oaș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, astfel:

Consiliul Județean Satu Mare a primit de la Ministerul Sănătății 12 milioane de lei pentru achiziționarea de aparatură medicală și echipamente de comunicații în urgență, pentru cele trei spitale sătmărene aflate în subordine.

În acestă dimineață, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” a avut loc deschiderea festivă a Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se alătura campaniei mondiale inițiate de Organizația Mondială a Sănătății ”Salvează vieți: igiena mâinilor”.

În perioada sarbatorilor pascale si zilei de 1 mai, Serviciul de Ambulanta Judetean Satu Mare a raspuns la 837 de solicitari, respectiv o medie de aproximativ 140 solicitari/zi, usor peste media zilnica de solicitari.

Rotary Club Satu Mare alături de tenorul de origine sătmăreană Nagy Norbert a finalizat donația unui pachet de echipamente medicale către secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Peste 2.000 de intervenții chirurgicale au fost realizate în primel trei luni ale anului la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Mai exact 2.337 de intervenții, cele mai multe fiind realizate pe secția de Chirurgie, în număr de 644.

Numărul persoanelor diagnosticate cu gripă, potrivit DSP Satu Mare a ajuns la 37. Cei mai afectați sunt copiii.

Până vineri, 29.03.2019, CAS Satu Mare încheie, pentru lunile aprilie-iunie 2019, acte adiționale la contractele derulate în anul 2018, pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CAS Satu Mare și aceștia (documente, condiții de eligibilitate etc.).

La inceputul acestei saptamani, la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare a avut loc o interventie chirurgicala complexa, care a fost solutionata fara probleme de specialistii unitatii medicale.

Primăria Satu Mare a finanțat achiziția unui ecograf cardiac doppler pentru Spitalul Județean, în valoare de 370.000 lei.

Spitalul Monza, Centrele Ares și CardioTeam își unesc forțele și deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul țării, la Cluj Napoca.

Prin modificarea și completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, valabilitatea Cardului European de Sănătate a fost prelungită de la un an la doi ani.

Asociația Rotaract Club Satu Mare continuă să fie alături de cei mai mici pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. În acest an, prin bunăvoința sătmărenilor care au făcut donații în cadrul celei de a V-a ediții a proiectului „O cană de fericire”, s-a reușit achiziționarea unui sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie.

Potrivit raportării săptămânale făcute de Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019, au fost identificate un număr de 28 de cazuri, față de cele 24, în săptămâna precedentă.

În ultima săptămână, numărul persoanelor diagnosticate cu gripă s-a dublat, ajungând la 23, potrivit datelor furnizate de conducerea DSP Satu Mare. În schimb, numărul bolnavilor cu viroze și pneumonii a înregistrat o ușoară scădere.

Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș a fost ales să facă parte din Campania #SpitaleColor.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii