Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Te-ai aflat vreodată în situaţia de a acţiona rapid şi de a acorda Primul Ajutor unei persoane străine sau chiar cuiva drag?

La Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a ajuns astăzi, 10 mai 2018, echipamentul de imagistică prin rezonanță magnetică (RMN), modelul “Signa Explorer 1,5T”.

Secția Obstetrică în colaborare cu secția Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare va organiza în data de 16 mai 2018, de la ora 13,00, o vizită în cadrul celor două secții.

Grevă în această dimineață la Spitalul Județean Satu Mare. Timp de două ore, între orele 09,00 și 11,00, cadrele medicale au sistat activitatea. Urmează greva generală.

În acestă dimineață, la Filarmonica ”Dinu Lipatti” a avut loc deschiderea festivă a Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare (SJUSM) organizează în perioada 04 - 18 mai 2018 o serie de activități cu scopul de a îmbunătăți igiena mâinilor în cadrul îngrijirilor pentru sănătate, făcând astfel din siguranța pacienților prioritatea numărul unu.

La Filarmonica ”Dinu Lipatti” are loc vineri, la ora 9.00, deschiderea festivă a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene.

În urmă cu o lună, în cadrul Secției de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, după o experiență de șapte ani în chirurgia radicală a cancerului vezical și peste 50 de cistectomii radicale efectuate chirurgical clasic, echipa de medici urologi formată din medicii Bogdan Feciche și Cristian Rusu, dr. Gorbatai, Juravle și Botezan, și anesteziști, împreună cu colegele asistente instrumentare și de secție, a efectuat prima astfel de procedură prin abord laparoscopic.

Proiectul care vizează modernizarea și extinderea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Satu Mare a fost depus, în data de 18 aprilie 2018, în vederea obținerii finanțării în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

În noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la Spitalul Clinic „Sfânta Maria” din București.

Consilierii județeni au aprobat în data de 17.04.2018, în cadrul ședinței extraordinare, două proiecte de hotărâre care vizează modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.

În data de 08.05. 2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica, va consulta

Consiliul Județean Cluj demarează procedura de identificare și achiziționare a unui imobil care să găzduiască viitorul Spital Pediatric Monobloc.

Potrivit raportării transmise azi de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, în județul Satu Mare s-au confirmat alte două cazuri de gripă.

În data de 17.04. 2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica,

La Consiliul Județean Satu Mare s-au pus zilele acestea bazele unui proiect comun între Spitalul Orășenesc Negrești – Oaș și Spitalul Raional Vinograd din Ucraina.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card