Copiii din județul Satu Mare care necesită îngrijire medicală de urgență vor fi tratați în cele mai moderne condiții. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 447, comparativ cu 349  înregistrate în săptămâna precedentă.

Vineri, 17 mai 2024, a avut loc simpozionul cu tema „BENEFICIILE  ECONOMICE ALE ÎNGRIJIRILOR DE SĂNĂTATE DE  CALITATE” organizat de Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, Filiala Satu Mare. 

Încep lucrările la noul spital dedicat tratamentelor oncologice, în Satu Mare. Noul spital de radioterapie va fi ridicat de Amethyst Radiotherapy, cea mai mare rețea de clinici de radioterapie din Europa.

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 349, comparativ cu 205 înregistrate în săptămâna precedentă. 

Cei mai renumiți reprezentanți ai profesiei s-au întâlnit la cea de-a 12-a ediție a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene.

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 205, comparativ cu 523 înregistrate în săptămâna precedentă.

Un pacient în vârstă de 16 ani s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor cu o fractură diafiză humerală cu deplasare, în urma unui accident rutier. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 523, comparativ cu 639  înregistrate în săptămâna precedentă. 

Conducerea Spitalului JUdețean de Urgență Satu Mare a transmis concluziile Comisiei întrunite pentru stabilirea cauzei accidentului petrecut în noaptea de 14 spre 15 aprilie la Spitalul Vechi.

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 639 , comparativ cu 661  înregistrate în săptămâna precedentă. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 661, comparativ cu 690  înregistrate în săptămâna precedentă. De asemenea, au fost confirmate două cazuri de gripă în județ.

La sfârșitul lunii martie au fost realizate în premieră pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare primele stentări carotidiene, prin colaborarea între Cardiologie Intervențională Satu Mare și secția de Neurologie, sub îndrumarea Dr. Șerban Răzvan de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș.

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 690, comparativ cu 636  înregistrate în săptămâna precedentă.

Vineri, 5 aprilie 2024, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor a fost decorat prin decret prezidențial cu Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler. 

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii