gotec

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 1050, comparativ cu 984 înregistrate în săptămâna precedentă. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 984, comparativ cu 1.049 înregistrate în săptămâna precedentă.

În luna ianuarie, la nivelul judetului, numarul total de cazuri de infectii respiratorii acute (IACRS, gripe si pneumonii) a fost de 4.118, dintre care 537 de cazuri au necesitat spitalizare si tratament de specialitate. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 1.049, comparativ cu 1.101 înregistrate în săptămâna precedentă. 

Un pacient în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat în data de 3 ianuarie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor, acesta acuzând durere la nivelul mandibulei.

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 1.101, comparativ cu 1.245 înregistrate în săptămâna precedentă. 

Sănătatea mintală reprezintă o componentă fundamentală a sănătății individuale și a stării de bine, adică sănătatea nu înseamnnă numai absența bolii, ci și capacitatea individului de a se integra cu succes în viața familială, socială și profesională. 

Medicii sătmăreni, apreciați. 56 de femei din alte județe și Ungaria au ales să nască în Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 1.245, comparativ cu 1.069 înregistrate în săptămâna precedentă. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 1.069, comparativ cu 1.121 înregistrate în săptămâna precedentă. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă)  a fost de 1.121, comparativ cu 683 înregistrate în săptămâna precedentă.

Având în vedere contextul epidemiologic actual privitor la cazurile de viroze cu transmitere aerogenă, inclusiv gripa și Covid 19, se impun ca măsuri de prevenire următoarele: 

Laboratorul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare efectuează analize decontate de CNAS fără programare. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS, pneumonii și gripă) a fost de 683, comparativ cu 742 înregistrate în săptămâna precedentă.

Începutul anului 2024 a fost foarte solicitant pentru Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, în primele șase zile ale anului, 1.190 de pacienți trecând pragul celor de la UPU Satu Mare.

Anul 2024 vine cu o super veste pentru donatorii de sânge și nu numai. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS și pneumonii) a fost de 742, comparativ cu 608  înregistrate în săptămâna precedentă. 

“Plămânul artificial” ultima șansă în cazul bolnavilor cu leziuni grave ale aparatului respirator, este disponibil și în secția Terapie Intensivă a SJUSM, pacienții sătmăreni nemaifiind nevoiți să apeleze la spitalele universitare din țară sau străinătate. 

În județul Satu Mare, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (IACRS și pneumonii) a fost de 608, comparativ cu  1.104 înregistrate în săptămâna precedentă.

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii