Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

În data de 03.04. 2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica, 

În data de 20.03.2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica,

Potrivit raportării transmise azi de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, în județul Satu Mare s-au confirmat alte șase cazuri de gripă.

Potrivit raportării transmise azi de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, în județul Satu Mare s-au confirmat alte opt cazuri de gripă.

În data de 13.03.2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica

Zilnic, zeci de persoane se prezintă la medic acuzând dureri de cap, stări febrile, usturime în gât și nas înfundat.

Potrivit raportării transmise azi de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, în județul Satu Mare s-au confirmat alte 13 cazuri de gripă.

În data de 13.03.2018 de la ora 15:00 la Cabinet Dr. Coica

Ministerul Sănătăţii a transmis populaţiei o serie de măsuri care trebuie luate la nivelul atât al spitalelor, şcolilor sau al farmaciilor, cât şi de fiecare persoană în parte, pentru a preveni eventuale îmbolnăviri cu gripă. Astfel, managerii de spitale au obligaţia să se asigure că sunt respectate cu stricteţe măsurile igienico-sanitare în unităţile sanitare şi că personalul medical are la dispoziţie şi poartă echipamentul de protecţie.
Secția Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost dotată azi cu un monitor de funcții vitale și o unitate de fototerapie, în valoare de 10.000 euro.
Organizația Salvați Copiii România va dona secției de Neonatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare un monitor de funcții vitale și o unitate de fototerapie.
Zilnic, zeci de persoane se prezintă la medic acuzând dureri de cap, stări febrile, usturime în gât și nas înfundat.
Gabriela Notarius va prelua în săptămânile următoare conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.
Având în vedere creșterea numărului cazurilor de boli transmisibile pe cale aerogenă, la solicitarea medicilor șefi de secție, s-a propus și s-a adoptat modificarea programului de vizită al pacienților internați în cadrul secțiilor și compartimentelor Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.
Temperaturile oscilante din ultimele zile i-au băgat în spital pe sătmăreni.
Reprezentanții Spitalului Județean și ai Spitalului Municipal și-au prezentat proiectele și investițiile pentru 2018.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card