Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 2.000 de intervenții chirurgicale au fost realizate în primel trei luni ale anului la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Mai exact 2.337 de intervenții, cele mai multe fiind realizate pe secția de Chirurgie, în număr de 644.

Numărul persoanelor diagnosticate cu gripă, potrivit DSP Satu Mare a ajuns la 37. Cei mai afectați sunt copiii.

Până vineri, 29.03.2019, CAS Satu Mare încheie, pentru lunile aprilie-iunie 2019, acte adiționale la contractele derulate în anul 2018, pentru prelungirea termenului de derulare a relațiilor contractuale cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, cu îndeplinirea tuturor condițiilor privind relațiile contractuale dintre CAS Satu Mare și aceștia (documente, condiții de eligibilitate etc.).

La inceputul acestei saptamani, la Spitalul Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare a avut loc o interventie chirurgicala complexa, care a fost solutionata fara probleme de specialistii unitatii medicale.

Primăria Satu Mare a finanțat achiziția unui ecograf cardiac doppler pentru Spitalul Județean, în valoare de 370.000 lei.

Spitalul Monza, Centrele Ares și CardioTeam își unesc forțele și deschid cel mai mare spital privat de cardiologie din centrul țării, la Cluj Napoca.

Prin modificarea și completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, valabilitatea Cardului European de Sănătate a fost prelungită de la un an la doi ani.

Asociația Rotaract Club Satu Mare continuă să fie alături de cei mai mici pacienți ai Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. În acest an, prin bunăvoința sătmărenilor care au făcut donații în cadrul celei de a V-a ediții a proiectului „O cană de fericire”, s-a reușit achiziționarea unui sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie.

Potrivit raportării săptămânale făcute de Direcția de Sănătate Publică Satu Mare, pentru perioada 25 februarie – 3 martie 2019, au fost identificate un număr de 28 de cazuri, față de cele 24, în săptămâna precedentă.

În ultima săptămână, numărul persoanelor diagnosticate cu gripă s-a dublat, ajungând la 23, potrivit datelor furnizate de conducerea DSP Satu Mare. În schimb, numărul bolnavilor cu viroze și pneumonii a înregistrat o ușoară scădere.

Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș a fost ales să facă parte din Campania #SpitaleColor.

În ultima săptămână, în evidențele DSP Satu Mare se află 11 persoane diagnosticate cu gripă și 667 bolnavi cu viroze si pneumonii.

Toate farmaciile din țară au primit o notificare urgentă pentru oprirea de la comercializare a unui medicament produs în Franța.

Secția Nou Născuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost dotată cu aparatură medicală modernă.

Secția Neurologie din cadrul Spitalului Județean va fi mutată într-o structură modulară de tip container care va fi amplasată în curtea spitalului.

Ca urmare a declarării stării de epidemiei de gripă la nivel național, conducerea SJU Satu Mare a luat mai multe decizii referitoare la accesul vizitatorilor în secțiile spitalului.

În plin sezon de viroze respiratorii și cu epidemie de gripă la nivel național, este extrem de important să facem deosebirea între o răceală banală și temuta gripă.

Ministrul Sănătății a primit raportul de la Institutul Național de Sănătate Publică și a anunțat epidemie de gripă la nivel național.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat în cadrul conferinței de presă susținute azi, 29 ianuarie, intenția forului administrativ județean de a construi la Cluj primul Centru Integrat de Transplant din țară și unul dintre extrem de puținele de acest gen din Europa.

Treisprezece cazuri de gripă au fost confirmate de Institutul Victor Babeș la pacienți din județul Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii