Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Toate farmaciile din țară au primit o notificare urgentă pentru oprirea de la comercializare a unui medicament produs în Franța.

Secția Nou Născuți din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost dotată cu aparatură medicală modernă.

Secția Neurologie din cadrul Spitalului Județean va fi mutată într-o structură modulară de tip container care va fi amplasată în curtea spitalului.

Ca urmare a declarării stării de epidemiei de gripă la nivel național, conducerea SJU Satu Mare a luat mai multe decizii referitoare la accesul vizitatorilor în secțiile spitalului.

În plin sezon de viroze respiratorii și cu epidemie de gripă la nivel național, este extrem de important să facem deosebirea între o răceală banală și temuta gripă.

Ministrul Sănătății a primit raportul de la Institutul Național de Sănătate Publică și a anunțat epidemie de gripă la nivel național.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat în cadrul conferinței de presă susținute azi, 29 ianuarie, intenția forului administrativ județean de a construi la Cluj primul Centru Integrat de Transplant din țară și unul dintre extrem de puținele de acest gen din Europa.

Treisprezece cazuri de gripă au fost confirmate de Institutul Victor Babeș la pacienți din județul Satu Mare.

Trei cazuri de gripă au fost confirmate de Institutul Victor Babeș la pacienți din județul Satu Mare. Este vorba despre un copil cu vârsta între 2 și 4 ani, un copil cu vârsta între 5 și 14 ani și un adult cu vârsta cuprinsă între 15 și 49 de ani, informează conducerea DSP Satu Mare.

Ca urmare a creșterii semnificative a înregistrărilor statistice în sistemul de raportare la nivel județean și național a cazurilor de infecții respiratorii acute și gripă, Spitalul de Pneumoftiziologie Satu Mare a elaborat un plan de măsuri în concordanță cu recomandările Ministerului Sănătății, implicit ale Direcției de Sănătate Publică Satu Mare.

Pentru prevenirea transmiterii infecțiilor acute respiratorii și a gripei, în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății, conducerea Spitalului municipal Carei a decis limitarea accesului vizitatorilor în spital.

Simpozionul medicilor dentiști de la Satu Mare a ajuns la ediția a X-a. Evenimentul va avea loc în sala de evenimente Majestic, în perioada 24-26 ianuarie.

În ultima săptămână, în județul Satu Mare au fost confirmate două cazuri de gripă din acest sezon. Este vorba despre două cazuri de gripă cu virus gripal tip A sibtip H1, a informat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Ca urmare a creșterii numărului de cazuri de infecții acute ale căilor respiratorii superioare şi a riscurilor apariției infecţiilor gripale, conducerea SJU Satu Mare a decis să restricționeze vizitarea pacieților internați în secțiile spitalului.

Ca urmare a defecțiunilor apărute la centrala telefonică, conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare anunță că, în perioada 07.01-14.01. 2019, puteți efectua apel la numărul de telefon direct 0261.706.878/ mobil Relații Publice 0720.031.209 /mobil Formulare Europene 0700.031.045 / mobil IT 0720.028.798 /pagina de Facebook Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

Departamentul pentru Situații de Urgență va începe livrarea celor peste 400 de ambulanțe de tip B 4×2, achiziționate prin Programul POR 2014 – 2020 – “Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”.

Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat azi a doua ediție a evenimentului Porți Deschise-Împreună pentru Sănătate, destinat elevilor din clasele terminale din județ.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii