Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Președintele executiv al Organizației Municipale PSD Satu Mare, consilierul Ciprian Crăciun, adresează public un set de 9 întrebări conducerii Primăriei Satu Mare privind fondurile alocate CSM și modul suspect de cheltuire a acestora.

USR Satu Mare a deschis ieri o nouă filială, în Negrești Oaș. Este a cincea filială deschisă în județul Satu Mare.

Deputatul PNL, Romeo Nicoară, a transmis un mesaj privind moțiunea de cenzură depusă, astăzi, de Partidul Național Liberal.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lorand, a cerut ministrului de interne Carmen Dan să găsească soluții pentru a evita cozile din punctele de trecere a frontierei din vestul țării pe perioada verii.

Supărat că Proiectul privind vânzarea sediului UDMR Satu Mare a fost scos de pe ordinea de zi, primarul Kereskenyi Gabor a prezentat chiriile pe care partidele politice le plătesc lunar pentru sediile lor.

Deputatul PNL Romeo Nicoară mulțumește milioanelor de români care au acordat voturile PNL, arătându-se încrezător că ”România se va schimba în bine!”

Preşedintele Klaus Iohannis solicită autorităţilor responsabile cu organizarea scrutinului electoral să găsească "de urgenţă" soluţiile astfel încât toţi românii să poată vota duminică.

Deputatul sătmărean Romeo Nicoară (PNL) face apel către toți cei ce se află în procesul de votare să vegheze la respectarea legii și a dreptului constituțional la vot al fiecărui cetățean.

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, câteva dintre noile programe pe care PSD le lansează, ”programe extrem de importante”.

Pentru a reduce decalajul dintre orașe și sate, Guvernul PSD investește în drumuri, apă, canal, școli și centre medicale în toate localitățile, fără să țină cont de culoarea politică a primarilor.

Președintele UDMR Kelemen Hunor a anunțat o nouă candidatură a lui Kereskenyi Gabor la Primăria Municipiului Satu Mare.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că nu există în acest moment un lider în zona opoziției care are capacitatea politică necesară să coaguleze o majoritate parlamentară.

”Handicapații ăștia nu au fost în stare să înceapă nici măcar un singur proiect nou în cinci ani și jumătate”, a afirmat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, azi, în cadrul unei conferințe de presă, referindu-se la liderii PSD și ALDE, pe care îi consideră principalii vinovați pentru lipsa investițiilor din ultimii ani.

Președintele PNL, Ludovic Orban l-a făcut pe Călin Popescu Tăriceanu ”senil”, după ce acesta, prezent ieri la Satu Mare, a afirmat că PNL a făcut un crez din a denigra poporul român.

Președintele PNL, Ludovic Orban, se va afla mâine, 17 mai, în Satu Mare.

Președintele ALDE și al Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, va veni joi la Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii