Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va fi prezent mâine în Maramureș, la conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Maramureș.

Deputatul PNL Romeo Nicoară a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la problemele din Ministerul Educației, arătând că există unele întârzieri la plata contribuțiilor aferente salariile profesorilor în aproape jumătate din judeţele României, inclusiv la Satu Mare.

Platforma România 100 a lansat sâmbătă, 12 mai, proiectul “Întrebăm România Împreună” în toate comunităţile locale din ţară.

Secretarul de stat Lilla Debelka, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a prezentat azi la Satu Mare campania națională “Informare acasă! Siguranță în lume!”.

„Pe când preconizează CN Poșta Română alocarea de fonduri în vederea reabilitării clădirii Oficiului Poștal nr.1 Satu Mare? Ce măsuri vor fi luate în vederea stopării degradării imobilului?” – au fost întrebările adresate de către deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd-Bálint, ministrului comunicațiilor și societății informaționale, Petru Bogdan Cojocaru.

Consilierii județeni UDMR nu au semnat astăzi rezoluția simbolică de unirea a României cu Basarabia, la propunerea consilierului județean PNL Adrian Cozma.

Lucrările de modernizare a drumurilor forestiere – care adesea au rolul de rute ocolitoare, de decongestionare a traficului de pe drumurile județene și naționale – reprezintă o problemă pentru autoritățile locale, deoarece proiectele de modernizare și îmbunătățire al acestora se pot realiza doar dacă drumurile fac parte din domeniul public al autorităților locale.

Deputatul Romeo Nicoară susține că afirmațiile făcute de către membrii PSD Satu Mare în cadrul conferinței de presă ce a avut loc duminica trecută, 16 martie, nu sunt altceva decât ”povești de adormit copiii”, ”minciuni pentru sătmăreni” sau ”telenovele pentru români”, explicând că PSD + ALDE se laudă cu proiectele altora ”dând dovadă minciună, incultură, aroganță față de români”.

Valoare subvenţie virată de AEP în contul fiecărui partid politic, în prima decadă a lunii martie 2018 – 13.476.154,50 lei.

Doamnele și domnișoarele au primit astăzi, 8 martie, câte o floare din partea membrilor PNL Satu Mare. Aceștia, le-au urat "La mulți ani" tuturor doamnelor si domnișoarelor întâlnite in zona centrală a orașului.

Roca Radu, numit vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Deputatul Octavian Petric, senatorul Gabriel Les, consilierii municipali Roca Radu și Ciprian Craciun le-au dăruit azi câte o floare sătmărencelor pe care le-au întâlnit în zona centrală a municipiului Satu Mare.

Reprezentanții Tineretului Național Liberal (TNL) Satu Mare au ieșit astăzi în centrul orașului, unde au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.

A devenit o tradiţie ca politicienii sătmăreni să marcheze începutul de primăvară oferind doamnelor și domnișoarelor câte un mărțișor.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Lorand Magyar, a criticat miercuri, în plenul Camerei Deputaților, decizia CFR Călători de a anula o serie de curse, începând cu 1 martie 2018.

Senatul a adoptat proiectul de lege care urmează să reglementeze limitele maxime ale dobânzilor practicate de bănci și alte instituții financiare la acordarea unor credite.

Tineretul Național Liberal consideră că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este o rușine și un contraexemplu pentru toți studenții de la Drept din România și trebuie să plece din fruntea ministerului, eventual pentru a deveni copreședinte al PSD împreună cu Liviu Dragnea.
Consilierul județean Adrian Cozma este de părere că este absolut necesară construcția unei noi biblioteci în județul Satu Mare.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card