Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Lucrările de modernizare a drumurilor forestiere – care adesea au rolul de rute ocolitoare, de decongestionare a traficului de pe drumurile județene și naționale – reprezintă o problemă pentru autoritățile locale, deoarece proiectele de modernizare și îmbunătățire al acestora se pot realiza doar dacă drumurile fac parte din domeniul public al autorităților locale.

Deputatul Romeo Nicoară susține că afirmațiile făcute de către membrii PSD Satu Mare în cadrul conferinței de presă ce a avut loc duminica trecută, 16 martie, nu sunt altceva decât ”povești de adormit copiii”, ”minciuni pentru sătmăreni” sau ”telenovele pentru români”, explicând că PSD + ALDE se laudă cu proiectele altora ”dând dovadă minciună, incultură, aroganță față de români”.

Valoare subvenţie virată de AEP în contul fiecărui partid politic, în prima decadă a lunii martie 2018 – 13.476.154,50 lei.

Doamnele și domnișoarele au primit astăzi, 8 martie, câte o floare din partea membrilor PNL Satu Mare. Aceștia, le-au urat "La mulți ani" tuturor doamnelor si domnișoarelor întâlnite in zona centrală a orașului.

Roca Radu, numit vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului.

Deputatul Octavian Petric, senatorul Gabriel Les, consilierii municipali Roca Radu și Ciprian Craciun le-au dăruit azi câte o floare sătmărencelor pe care le-au întâlnit în zona centrală a municipiului Satu Mare.

Reprezentanții Tineretului Național Liberal (TNL) Satu Mare au ieșit astăzi în centrul orașului, unde au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor.

A devenit o tradiţie ca politicienii sătmăreni să marcheze începutul de primăvară oferind doamnelor și domnișoarelor câte un mărțișor.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Lorand Magyar, a criticat miercuri, în plenul Camerei Deputaților, decizia CFR Călători de a anula o serie de curse, începând cu 1 martie 2018.

Senatul a adoptat proiectul de lege care urmează să reglementeze limitele maxime ale dobânzilor practicate de bănci și alte instituții financiare la acordarea unor credite.

Tineretul Național Liberal consideră că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este o rușine și un contraexemplu pentru toți studenții de la Drept din România și trebuie să plece din fruntea ministerului, eventual pentru a deveni copreședinte al PSD împreună cu Liviu Dragnea.
Consilierul județean Adrian Cozma este de părere că este absolut necesară construcția unei noi biblioteci în județul Satu Mare.
Deputatul Magyar Lóránd a adresat o întrebare în scris Ministerului Apărării Naționale în legătură cu redistribuirea locuințelor ANL nelocuite.
”Solicit public guvernanților PSD-ALDE de a lua toate măsurile necesare astfel încât cooperativele să devină cu adevărat funcționale, iar fermierii care se asociază să beneficieze într-adevăr de aceste facilități fiscale de scutire a impozitului pe profit pentru cooperative!”, a spus europarlamentarul Daniel Buda, azi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Satu Mare.
Primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi, și deputatul UDMR, Lóránd Magyar, au cerut noului ministru al Tineretului și Sportului, Ioana Bran, să sprijine trecerea Hotelului Sport și a sălii de scrimă de la MTS la Primăria Satu Mare.
Ministrul propus pentru Tineret şi Sport, Ioana Bran, a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, înregistrându-se 21 de voturi „pentru” şi 12 voturi „împotrivă”.
Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a fost propusă și are toate șansele să fie numită ministru al Tineretului și Sportului în noul Guvern condus de Viorica Dăncilă.
Conducerea PNL Satu Mare a transmis, printr-un comunicat de preă, ”Cartea Neagră a Guvernării PSD – 724 de promisiuni, doar 33 îndeplinite”.
Biroul Județean al PNL Satu Mare, reunit în aceste zile, a adus în discuție propunerea de excludere a unui membru din partid pe motiv de ”delict de opinie”, o măsură deloc liberală.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card