Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Președintele executiv al Organizației Județene Satu Mare a PSD, Ciprian Ardelean, se alătură colegilor din PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare s-a întrunit miercuri seară pentru a discuta depre problemele din interiorul partidului, iar astăzi, Aurelia Fedorca, președintele Organizației Județene Satu Mare a Partidului Social Democrat a transmis un mesaj de unitate pentru detensionarea situației.

Deputatul PSD Octavian Petric se alatură colegilor săi care au semnat scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al PSD și președinte al Camerei Deputaților.

Senatorul UDMR Turos Lóránd prin interpelație adresată către prim ministrului Viorică Dăncilă cere permanentizarea punctului de trecere a frontierei la Peleș.

Valentin Macec a fost instalat oficial, vinerea trecută, într-unul dintre cele trei posturi de consuli ai Ambasadei României de la Londra.

Deputatul de Cluj Adrian Oros, vicepreședinte PNL, vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie alimentară şi Servicii specifice din Camera Deputaților, s-a aflat azi la Satu Mare. 

Consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a transmis un comunicat de presă privind pesta porcină. Acesta e de părere că trebuie să aflăm ”cine controlează acest balaur”.

Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul ministrului delegat pentru Afaceri Europene și Institutul European din România, organizează duminică, 19 august 2018, la Negrești-Oaș, o nouă ediție a „Consultărilor cetățenești pentru viitorul Uniunii Europene“, în parteneriat cu Primăria Orașului Negrești-Oaș.

”O sumă de peste 800 de milioane de euro destinată pentru sprijinirea investițiilor agricole este disponibilă la AFIR, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Agricultorii pot aplica pentru diferite sume în vederea dezvotării fermelor”, potrivit celor declarate de Magyar Lóránd, deputat UDMR Satu Mare.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a aflat timp de două zile în județul Satu Mare, la Tășnad, respectiv la Ardud, la Festivalul Medieval. Întrebat cum comentează faptul că la București, PNL este în opoziție cu UDMR, în timp ce la Satu Mare, cele două partide sunt într-o alianță, atât la municipiu, cât și la nivel de județ, Ludovic Orban consideră că decizia trebuie luată de către conducerea PNL Satu Mare, pe baza înțelegerii dintre cele două partide.

Fostul prim-ministru al României și actualul președinte al Mișcării România Împreună și al Platformei România 100, Dacian Cioloș, vine la Satu Mare, unde va participa la dezbaterea cu tema “Împreună pentru Satu Mare”.

Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care creșele vor beneficia de subvenții din partea statului.

Procurorii DIICOT au început urmărirea in rem pentru două fapte reclamate în plângerea depusă împotriva premierului Dăncilă: înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională. 

Filiala USR Satu Mare a depus la Tribunalul Satu Mare o acțiune în anulare prin care cere instanței judecătorești să anuleze hotărârea Consiliului Local al Municipiului Satu Mare nr. 299/21.12.2017 prin care Consiliul Local a hotărât majorarea cu 20% a taxelor și impozite locale pentru clădirile rezidențiale de pe teritoriul municipiului, dar și pentru mijloacele de transport deținute de cetățeni și persoanele juridice, înregistrate în municipiu.

Două sticle incendiare au fost puse chiar la uşa de intrare în sediul PSD Satu Mare, acestea explodând imediat.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd, a adresat o întrebare ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe o temă care preocupă majoritatea administrațiilor locale.

Propus spre excludere din PNL de către conducerea Organizației Județene, pe motiv că a fost prea vocal și a ridicat unele probleme care îi deranjau pe partenerii de coaliție de la nivelul conducerii orașului și județului Satu Mare, UDMR, consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a avut parte în ultimele săptămâni de o demonstrație de solidaritate din partea organizațiilor locale ale PNL din întregul județ, în frunte cu aproape toți primarii PNL.

Pilonul 2 înseamnă bani mai mulți la pensie, în plus peste pensia de la stat, pentru cei care au astăzi maxim 45 de ani.

Organizația PNL Pișcolt, prin președintele Cosmin Varga, nu este de acord cu excluderea din partid a consilierului județean Adrian Cozma și cu nicio altă excludere din partid. ”Nu consider că motivele sunt întemeiate ca Adrian Cozma să fie exclus din partid”, a spus Cosmin Varga.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii