Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fostul prim-ministru al României și actualul președinte al Mișcării România Împreună și al Platformei România 100, Dacian Cioloș, vine la Satu Mare, unde va participa la dezbaterea cu tema “Împreună pentru Satu Mare”.

Parlamentul a adoptat proiectul de lege prin care creșele vor beneficia de subvenții din partea statului.

Procurorii DIICOT au început urmărirea in rem pentru două fapte reclamate în plângerea depusă împotriva premierului Dăncilă: înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională. 

Filiala USR Satu Mare a depus la Tribunalul Satu Mare o acțiune în anulare prin care cere instanței judecătorești să anuleze hotărârea Consiliului Local al Municipiului Satu Mare nr. 299/21.12.2017 prin care Consiliul Local a hotărât majorarea cu 20% a taxelor și impozite locale pentru clădirile rezidențiale de pe teritoriul municipiului, dar și pentru mijloacele de transport deținute de cetățeni și persoanele juridice, înregistrate în municipiu.

Două sticle incendiare au fost puse chiar la uşa de intrare în sediul PSD Satu Mare, acestea explodând imediat.

Deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lóránd, a adresat o întrebare ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe o temă care preocupă majoritatea administrațiilor locale.

Propus spre excludere din PNL de către conducerea Organizației Județene, pe motiv că a fost prea vocal și a ridicat unele probleme care îi deranjau pe partenerii de coaliție de la nivelul conducerii orașului și județului Satu Mare, UDMR, consilierul județean PNL, Adrian Cozma, a avut parte în ultimele săptămâni de o demonstrație de solidaritate din partea organizațiilor locale ale PNL din întregul județ, în frunte cu aproape toți primarii PNL.

Pilonul 2 înseamnă bani mai mulți la pensie, în plus peste pensia de la stat, pentru cei care au astăzi maxim 45 de ani.

Organizația PNL Pișcolt, prin președintele Cosmin Varga, nu este de acord cu excluderea din partid a consilierului județean Adrian Cozma și cu nicio altă excludere din partid. ”Nu consider că motivele sunt întemeiate ca Adrian Cozma să fie exclus din partid”, a spus Cosmin Varga.

Biroul Politic Local (BPL) al Organizației PNL Ardud a hotărât susținerea și respingerea propunerii de excludere din partid a consilierului județean Adrian Cozma.

La Muzeul Județean a avut loc Conferința Municipală de Alegeri ALDE Satu Mare.

Deputatul UDMR de Satu Mare a obținut reluarea cursele feroviare de sâmbătă și duminică  pe ruta Satu Mare-Halmeu.

Victor Ponta a lansat azi, oficial, la Satu Mare, Partidul Pro România, al cărui cofondator este, alături de Dorel Coica, fostul primar al municipiului Satu Mare.

PSD Satu Mare condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va fi prezent mâine în Maramureș, la conferința Județeană de Alegeri a Partidului Mișcarea Populară (PMP) Maramureș.

Deputatul PNL Romeo Nicoară a tras astăzi un semnal de alarmă cu privire la problemele din Ministerul Educației, arătând că există unele întârzieri la plata contribuțiilor aferente salariile profesorilor în aproape jumătate din judeţele României, inclusiv la Satu Mare.

Platforma România 100 a lansat sâmbătă, 12 mai, proiectul “Întrebăm România Împreună” în toate comunităţile locale din ţară.

Secretarul de stat Lilla Debelka, din cadrul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni, a prezentat azi la Satu Mare campania națională “Informare acasă! Siguranță în lume!”.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii