Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Conducerea PNL Satu Mare a lansat o serie de acuzații la adresa Guvernului, azi, în cadrul unei conferințe de presă. Președintele PNL Satu Mare, totodată viceprimar al municipiului Satu Mare, Adrian Albu, susține că Guvernul a acordat bani preferențial, astfel că primăriile conduse de PSD și ALDE au fost avantajate când a venit vorba de alocarea unor sume din fondul de rezervă, în luna decembrie a anului trecut.

Deputatul UDMR s-a adresat în scris Ministerului Transporturilor cu privire la acordarea despăgubirilor pentru terenurile expropriate pe șoseaua de ocolire a municipiului Satu Mare.

USR Satu Mare a propus Primăriei Satu Mare să aloce 5 % din bugetul de investiții al Primăriei, fonduri pentru bugetul participativ.

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, susține că ”goana după bani a PSD e infinită!” și că ”Guvernul va trimite mii de localități în insolvență”, prin proietul de buget. 

Organizația PRO România Satu Mare își propune să devină prima formațiune politică românească din județul Satu Mare în opțiunile electoratului prin atragerea de oameni de calitate, personalități ale vieții publice, și prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare a aprobat, joi, cu unanimitate de voturi excluderea din partid a lui Ciprian Ardelean, Alexandru Horvath, Constantin Ferencz și Adrian Farcău, după ce aceștia au anunțat că vor trece la o altă formațiune politică. În urma excluderii, aceștia își vor pierde mandatele de consilieri județeni respectiv consilier local.

Președintele Pro România, Victor Ponta, aflat azi în municipiul Satu Mare, în turneul de promovare a noului partid Pro România, a declarat că, la Satu Mare, PSD s-a ”teleormanizat”, iar sătmărenii s-au trezit cu ”mici Dragnea” pe aici, recunoscând, totodată, că o parte din vină îi aparține.

Președintele Pro România, Victor Ponta, aflat azi în municipiul Satu Mare, în turneul de promovare a noului partid Pro România, a declarat că nu exclude o colaborare a PRO România cu PSD, însă a exclus orice fel de colaborare cu Dragnea.

Președintele Pro România, Victor Ponta, s-a aflat azi în municipiul Satu Mare, unde s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții partidului. În turneul de promovare a noului partid Pro România, Ponta a venit însoțit de către deputații Daniel Constantin și Nicolae Bănicioiu.

Președintele Partidului Pro România, fostul premier Victor Ponta, se va afla miercuri într-o vizită în Satu Mare, unde se va întâlni cu membrii și simpatizanții partidului.

Coordonatorul județean al Pro România, dr. Dorel Coica, a anunțat azi că liderul național al formațiunii politice și fost premier al României, Victor Ponta, vine la Satu Mare.

Consilierii municipali PSD au solicitat în ședința Consiliului Local, care a avut loc joi, ca Primăria Satu Mare să suporte majorarea tarifului de salubrizare impus pentru anul 2019.

În urma anunțului făcut de deputatul de Satu Mare, Octavian Petric, referitor la retragerea sa din PSD și alăturarea partidului Pro România, condus de Victor Ponta, a venit și reacția conducerii PSD Satu Mare pe care o redăm integral mai jos.

Deputatul PNL de Satu Mare, Romeo Nicoară, a precizat că județul Satu Mare trebuie să se asocieze cu județele din vecinătate pentru a realiza mari investiții.

Ministrul Apărării Naționale, senatorul Gabriel Leș, a fost ales, duminică, președinte al Organizației Municipale PSD Satu Mare, în cadrul conferinței de alegeri care s-a desfășurat la sediul partidului, în prezența președintelui Organizației Județene PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Deputatul sătmărean afirmă că Europa a adus bunăstare în România, nefiind străină țării noastre.

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, va pierde fotoliul de ministru al Tineretului și Sportului, în urma remanierii guvernamentale anunțată de președintele PSD Liviu Dragnea.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii