banner draxkmaier satu mare
Un nou dosar penal întocmit de polițiști pentru o adeverință de angajator falsă Foto cu titlu de prezentare

Un nou dosar penal întocmit de polițiști pentru o adeverință de angajator falsă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvâşirea infracţiunilor uz de fals și fals în declaraţii, după ce un tânăr din oraşul Dolhasca, jud. Suceava a fost prins cu o adeverință de angajator falsă.

În data de 14.05.2020, orele 13,55  lucrătorii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pe DN 1 F, în localitatea Săcăşeni autoturismul marca Mercedes – Benz, cu nr. de înmatriculare IS -64 – PAI, condus de către numitul I.S.F. de 22 de ani, domiciliat în oraş Dolhasca, jud. Suceava, care a prezentat o adeverinţă  permanentă din data de 04.05.2020 din care rezultă faptul că acesta este angajat la SC SUVENIR SRL din localitatea Lespezi, jud. Iaşi declarând că s-a deplasat în interes profesional. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că susnumitul nu este angajat legal al firmei mai sus menţionate.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Secţia 6 Poliţie Rurală Tăşnad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii