Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Azi s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ – sesiunea 2018.

Școala Gimnazială nr. 3 din orașul Negrești-Oaș intră într-un amplu proces de extindere și modernizare, finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală ( PNDL 1) al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de la bugetul local al orașului Negrești Oaș.

Rezultatele obținute de profesorii sătmăreni la examenul de titularizare au fost cu mult mai slabe decât cele obținute de elevi atât la Evaluarea Națională, cât și la Bacalaureat.

Azi, 17 iulie se afișează rezultatele examenului de titularizare.

Guvernul a decis acordarea unor stimulente financiare de câte 1.000 de lei pentru absolvenţii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi de câte 3.000 de lei pentru cei care au avut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, s-a desfășurat azi, 11 iulie, începând cu ora 10:00, în două centre de examen din municipiul Satu Mare. 

Rezultatele repartizării în învățământul liceal din județul Satu Mare se găsesc postate pe pagina web www.admitere.edu.ro.  

Rezultatele finale la BAC 2018 au fost publicate în urmă cu puțin timp, elevii sătmăreni își pot verifica rezultatele finale AICI.

Absolvenţii clasei a VIII-a află azi în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a, după prima repartizare computerizată.

După afișarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat, la nivelul județului Satu Mare au fost depuse un număr de 568 contestații.

În cadrul taberei de vară ”Be creative” organizată de Asociația BE ACTIVE și Asociația Castelui lui Erhard, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Satu Mare, polițiștii sătmăreni s-au întâlnit, ieri, 5 iulie, cu elevii din ciclul primar, beneficiari ai taberei, coordonați de către Enciu Edita și Varga Monica.

Emoții mari pentru absolvenții claselor a XII-a. Elevii claselor a XII-a au terminat examenele, iar acum așteaptă cu nerăbdare afișarea notelor, care va avea loc mâine.

Azi, 28 iunie, a avut loc ultima proba scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie.

Azi, 28 iunie, are loc ultima proba scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie.

Biblioteca Județeană organizează pe durata vacanței de vară, în intervalul 2 iulie–31 august, o serie de activități creative și recreative destinate copiilor. 

Azi, 26 iunie, are loc proba la limba maternă pentru absolvenții de liceu care au studiat într-una din limbile minorităților naționale.

Sesiunea iunie – iulie 2018 a examenului de Bacalaureat național continuă în săptămâna 25-28 iunie cu probele scrise.

În conformitate cu Ordinul Ministrului educației naționale nr. 4792 din 31 august 2017 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național – 2018, art. 8 (2),

Probele scrise ale examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018, încep luni, 25 iunie, cu testul de Limba şi literatura română - proba E)a).

Un grup de 12 elevi ai Colegiului Național Mihai Eminescu – membri ai Parlamentului European al Tinerilor (EYP) - au participat, sâmbătă, 16 iunie 2018, la evenimentul ”ROMÂNIA SALUTĂ VIENA!”, în cadrul proiectului dedicat Centenarului Marii Uniri: Centenarul în ipostaze identitare – RomânIA și EU.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii