Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Centrul Cultural al Municipiului Carei organizează în perioada 24-28 iunie 2019, între orele 10-12, prima ediție a Școlii de Vară ”CulturoVacanța”, pentru copii cu vârsta minimă de 7 ani.

Absolvenții instituţiilor de învăţământ sunt aşteptaţi să se înregistreze în evidenţele agențiilor pentru ocuparea forţei de muncă pentru a beneficia de servicii personalizate în vederea integrării pe piaţa forţei de muncă, anunță Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare.

Primăria Odoreu a fost ieri gazda festivității de evaluare şi premiere a unităților de învățământ care au colectat cele mai mari cantități de flacoane de tip PET pe elev, în cadrul proiectului de educație ecologică ”Labirintul reciclării” și în cadrul proiectului INTERREG ROHU62 ”Coridor verde fără frontiere”.

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială prin Centrul de Creșe anunță faptul că pe timpul verii o parte dintre creșele sătmărene se vor închide temporar.

Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul cercului de teatru amator al Centrului Cultural al Municipiului Carei vă invită vineri, 14 iunie 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Carei, la premiera spectacolului de teatru „Dawn way”, de Oleg Bogaev, traducerea aparținând actriței Elvira Rîmbu.

Biblioteca Județeană Satu Mare în parteneriat cu Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” organizează miercuri, 12 iunie, între orele 17,00 și 19,00, la Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul Living Library (Bibliotecă vie), cu scopul de a facilita dialogul, de a reduce prejudecăţile şi de a încuraja buna înţelegere între persoane aparţinând diferitelor categorii sociale, comunităţi etnice, religioase sau de altă natură.

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare, prin Centrul Multifuncțional „Alter Ego”continuă în acest an proiectul “Tabăra de Vară Altfel”.

În cadrul celei de a XV-a ediţii a campaniei naţionale Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, ieri, 4 iunie, a fost organizată la sediul Taberelor Şcolare o masă rotundă dedicată prevenirii violenţei împotriva femeilor, în general, şi a violenţei în familie, în special.

În cadrul celei de-a doua ediții a Galei Elevului Reprezentant, președinta Consiliului Elevilor Satu Mare, eleva Varga Andrea, a fost nominalizată în cadrul secțiunii "Elevi care schimbă comunitatea" pentru contribuția sa în lupta pentru îmbunătățirea actului educațional.

Pentru prima sesiune a examenului național de Bacalaureat - 2019, în județul Satu Mare s-au înscris 2017 candidați.

În acest an, Primăria Municipiului Satu Mare continuă proiectul ”Satu Mare te așteaptă acasă!” pentru a-i readuce pe tinerii sătmăreni în orașul natal, după terminarea studiilor.

Astăzi a început ”Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”. Evenimentul implică organizarea unei suite de activităţi informativ-preventive în spaţii publice, în cadrul unor întâlniri cu grupurile ţintă.

Astăzi, angajații Casei de Asigurări de Sănătate Satu Mare au sărbătorit în avans Ziua Internațională a Copilului împreună cu 36 de copii de la Centrul de zi “Sfânta Tatiana” din municipiul Satu Mare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare și Corpul Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Satu Mare în colaborare cu Satu Mare Shopping City organizează mâine, 31 mai, o activitate destinată Zilei Copilului.

Copilăria reprezintă perioada cea mai frumoasă a vieții. Atunci iau naștere cele mai mărețe vise, grijile și problemele nu își pot face loc în existența noastră, iar timpul ne este prieten.

Primăria, Consiliul Local al oraşului Ardud, Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea”alături de Liceul Tehnologic Ardud și Grădinița cu Program Prelungit Ardud organizează, joi 30 mai, de la orele 09:30, respectiv 11:00, 2 spectacole muzicale cu Mister Nicu dedicate Zilei Internaționale a Copilului sub genericul „Ce bine e să fii copil!”.

Șase elevi jandarmi se află în stagiu de practică în cadrul Jandarmeriei Satu Mare.

Ca în fiecare an, orașul Iași a găzduit faza națională a Concursului de Matematică Aplicată ”Adolf Haimovici”.

Începând de azi, 21.05.2019, sunt disponibile la biroul Centrului Cultural Carei bilete pentru spectacolul de teatru muzical „Dacă noi ne iubim”, ce va avea loc miercuri, 5 iunie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare.

Cătunul Szejke a fost gazda programelor organizate de Ziua Copilului de Centrul de Reabilitare „Sf. Iosif” din Satu Mare, instituție ce funcționează sub egida Organizației Caritas a Diecezei Satu Mare.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii