Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Două eleve ale Colegiului Național Mihai Eminescu au reprezentat România la etapa internațională a Olimpiadei de Lectură care a avut loc la Constanța.

Primăria municipiului Satu Mare participă în acest an la campania națională “Oscar, șarpele hoinar”, alături de alte zece orașe din țară.

Școala Profesională "George Coșbuc" din Medieșu Aurit este una dintre școlile câștigătoare ale concursului de selecție pentru includerea în programul Digitaliada și prima școala din județul Satu Mare.

O nouă și modernă Grădiniță a fost inaugurată luni în Cartierul Decebal din Negrești-Oaș, pe locul fostei clădiri părăginite care a fost demolată în primăvara anului 2016.

Cu mic, cu mare, sătmărenii s-au mobilizat s-au implicat azi în cel mai mare proiect de ecologizare de pe Glob, „Let`s Do It Romania!”.

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a organizat, în perioada 7 – 9 septembrie 2018, ediția a IX-a a Concursului Național de Știință și Inginerie pentru Elevi RoSEF - Romanian Science and Engineering Fair, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Societatea Științifică Cygnus – Centrul UNESCO, MILSET România și cu sprijinul Revistei ”Știință și Tehnică” și al Federației Române a Cluburilor și Centrelor UNESCO.

Elevi ai Colegiului Tehnic I. C. Brătianu au început noul an școlar într-o clasă renovată de voluntari ai Draxlmaier Satu Mare. Scopul proiectului de responsabilitate socială a fost îmbunătățirea condițiilor în care studiază elevii școlii profesionale.

Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în renovări, reabilitări și dotări la școlile din municipiul Satu Mare. Astfel, noul an școlar poate să înceapă în condiții dintre cele mai bune.

Rezultatele finale, după contestații, obținute la examenul de Bacalaureat sesiunea august-septembrie 2018, s-au afișat la centrele de examen și sunt postate pe pagina web www.bacalaureat.edu.ro.

La Şcoala de Arte din Satu Mare au început înscrierile pentru anul şcolar 2018 – 2019 la cursurile de pian, orgă electronică, chitară, canto clasic, canto muzică ușoară, canto muzică populară, vioară, instrumente de suflat, balet, pictură-arte plastice şi actorie. 

O nouă conducere la Școala nr. 10 din municipiul Satu Mare.

La nivelul județului Satu Mare, procentul de promovabilitate în cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este de 26,17%.

Ghiozdanele colectate în cadrul acțiunii inițiate de Organizația Caritas vor fi înmânate elevilor în cursul săptămânii viitoare. 

Începând cu luna septembrie 2018, Transurban Satu Mare va elibera abonamente subvenționate pentru toți elevii și preșcolarii sătmăreni înscriși în anul școlar 2018/2019.

La Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” Satu Mare s-a desfășurat azi concursul județean pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar. 

Structura anului şcolar 2018-2019 cuprinde data la care începe şcoala, precum şi vacanţele stabilite şi aprobate de Ministerul Educaţiei.

Un număr de 349 de absolvenți au dat azi probele scrise la Matematica și Istorie.

În perioada 8 – 24 august, Organizația Caritas derulează o acțiune de colectare de ghiozdane pentru școlarii proveniți din medii defavorizate.

Pentru sesiunea august-septembrie a examenului național de Bacalaureat - 2018, în județul Satu Mare s-au înscris 698 de candidați. Dintre aceștia, 485 candidați provin din promoția curentă, iar 213 candidați provin din serii anterioare.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii