Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Polițiștii Poliției Oraș Tășnad din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au primit azi vizita a 23 de elevi din clasa pregătitoare de la Școala Gimnazială Tășnad, în cadrul proiectului ”Școala Altfel”.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a avut loc azi o conferință de presă la care au fost prezenți elevii și profesorii care au obținut, la olimpiade școlare pe discipline, premiile cele mai valoroase, adică premii sau mențiuni acordate de Ministerul Educației Naționale.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare organizează în perioada 16 aprilie – 31 mai 2018 Campania de orientare vocațională ”Îmi construiesc viitorul!”, în parteneriat cu unitățile de învățământ și operatori economici din județ.

La Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” din Dej, sâmbătă, 14 aprilie, a avut loc a XVIII -a ediție a Concursului interjudeţean de matematică „Dumitru Ţiganetea”.

Un număr de 25 de concurenți din 13 județe și din Municipiul București au participat în perioada 2-6 aprilie 2018 la Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” – domeniul Fabricarea produselor din lemn.

Satu Mare s-a clasat pe cea de-a treia treaptă a podiumului la Olimpiada Națională de Matematică.

În perioada 3-7 aprilie, 2018 se va desfășura în județul Satu Mare, Olimpiada Națională de Matematică 2018, cea mai prestigioasă competiție școlară de la noi din țară, la care vor participa cei mai buni elevi pe care îi are România în acest moment.

Cei mai pricepuți elevi din țară, care se specializează în meseria de tâmplar, se întrec în aceste zile la Carei.

Lotul județului Satu Mare participant la Olimpiada Națională de Matematică este alcătuit din următorii elevi:

Elevii calificați la etapa națională a Olimpiadei de Limba și literatura română – gimnaziu, Baia Mare 3-6 aprilie 2018:

Etapa națională a Concursului de Matematică aplicată ”Adolf Haimovici” va avea loc, în data de 12 mai, la Iași.

În conformitate cu datele centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare,

În conformitate cu datele centralizate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare,

Săptămâna viitoare, județul Satu Mare va gazdui Olimpiada Națională de Matematică. Inspectorul școlar general, Călin Durla, a declarat, azi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că la Olimpiada Națională de Matematică participă opt elevi din Satu Mare.

În perioada 3-7 aprilie, 2018 se va desfășura în județul Satu Mare, Olimpiada Națională de Matematică 2018, cea mai prestigioasă competiție școlară de la noi din țară, la care vor participa cei mai buni elevi pe care îi are România în acest moment.

La etapa naţională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă, care se va desfășura la Iaşi, în perioada 12-15 aprilie 2018, din județul Satu Mare participă următorii elevi:

Etapa naţională a Olimpiadei de Chimie va avea loc la Craiova, în perioada 2-7 aprilie 2018.

În data de 17 martie 2018, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare pentru clasele de liceu şi la Colegiul Naţional „Kölcsey Ferenc” Satu Mare pentru clasele de gimnaziu, a avut loc etapa judeţeană a Olimpiadei de Informatică.

Elevii şi prescolarii intră în vacanţă de sâmbătă, urmând să se întoarcă la cursuri în 11 aprilie.

În anul școlar 2017-2018, județul Satu Mare are onoarea de a fi desemnat gazdă pentru două faze naționale ale olimpiadelor școlare.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card