Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ca lider al pieței aftermarket auto din România, Autonet Import acordă o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce privește tinerii și educația acestora.

În cea de-a doua zi din Săptămâna Prevenirii Criminalității tema abordată a fost „Prevenirea victimizării minorilor”, evenimentele organizate reușind să surprindă cu precădere aspecte axate pe fenomenul bullying-ului.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au participat azi, 22 mai, la a 11-a ediție a concursului interjudețean “Suntem mici, dar circulăm corect!”, organizat la Grădinița cu program prelungit 14 Mai din municipiul Satu Mare.

Miercuri, 23 mai 2018, la Filarmonica de Stat ”Dinu Lipatti” din Satu Mare, începând cu ora 14,00, va avea loc a VI-a ediție a Festivității de premiere „Pledoarie pentru excelență”, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Peste 100 de liceeni şi profesori din şapte judeţe au îmbinat educația preventivă cu arta teatrală, în cadrul unui amplu concurs de prevenire, desfășurat în Oradea la sfârşit de săptămână, sub genericul „Şcoala fără violenţă”.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare în colaborare cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională inițiază Campania “1 Iunie - ziua tuturor copiilor!”, acțiune în cadrul căreia se colectează cărți, rechizite, încălțăminte, îmbrăcăminte, dulciuri neperisabile (napolitane, biscuiți etc.) pentru copii ce trăiesc în medii defavorizate din județul Satu Mare.

La sediul Autonet Import a avut loc azi evenimentul “Autonet Career Day”, în cadrul căruia, elevii din anii terminali de la mai multe licee din municipiu au fost invitați să participe la o serie de activități pregătite de echipa Autonet pentru a cunoaște mai bine compania.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță demararea procesului de înscriere a copiilor la creșele din municipiul Satu Mare.

Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor constituie o prioritate națională a Poliţiei Române pentru anul 2018, adoptată și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Primăria Municipiului Satu Mare continuă să investească în educația și dezvoltarea celor mici.

De Ziua Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, într-un cadru festiv, au fost premiați olimpicii eminescieni care au câștigat premii și medalii la olimpiadele și concursurile naționale.

Târgul Educației este o acțiune care face parte din Campania județeană de orientare școlară și profesională a elevilor ”Îmi construiesc viitorul”.

Și în acest an, liceele din Negreşti Oaş şi-au prezentat oferta educațională viitorilor absolvenţi de clasa a VIII–a.

Târgul Educației este o acțiune care face parte din Campania județeană de orientare școlară și profesională a elevilor ”Îmi construiesc viitorul”.

Ziua Colegiului Național ”Mihai Eminescu” are loc vineri, 11 mai, și reprezintă un nou prilej de bucuroasă întâlnire și reîntâlnire cu cei care iubesc școala, în mod special cei care iubesc Colegiul Național Mihai Eminescu.

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare, alături de școlile partenere, se pregătesc serios pentru a intra în Cartea Recordurilor cu cel mai mare panou confecționat din capace de PET-uri.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a publicat rezultatele obținute de elevii clasei a IV-a la Olimpiada de matematică, etapa județeană, care s-a desfășurat sâmbătă, 5 mai.

Primăria Municipiului Satu Mare prin Centrul de Creșe anunță demararea procesului de înscrierea al copiilor la creșele din municipiul Satu Mare.

Vineri, 4 mai 2018, cu începere de la ora 14.30, în Sala festivă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, se va desfășura etapa regională a Concursului Național de Dans ”Împreună pentru viitor”.

APM Satu Mare a venit în spijinul instituţiilor de învăţământ prin organizarea de activităţi extraşcolare cu caracter ecologic, în cadrul Programului “Şcoala altfel”.

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card