Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Programul preventiv – educativ ”Școala Siguranței TEDI” este implementat la nivel național de către Inspectoratul General al Poliției Române, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și compania Maspex România, cu adresabilitate elevilor din clasa I.

Plenul comun al Parlamentului a aprobat amendamentul PNL la proiectul de buget pe 2019 care prevede majorarea alocaţiilor copiilor de la 1 martie 2019.

Elevii din municipiul Carei care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale au fost premiați în azi, în cadru festiv, în cadrul Galei premierii olimpicilor careieni. Evenimentul, ajuns la a şasea ediţie, s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Liceului Teoretic.

Înscrierile în clasa pregătitoare 2019 încep pe 4 martie, potrivit Edupedu.ro.

Investițiile în infrastructura sistemului de învățământ reprezintă o prioritate majoră pentru Primăria Negrești-Oaș. În acest cadru se înscriu proiectele pe care le derulăm la Școala nr. 3, unde au fost reluate lucrările pentru obiectivul de investiții „Extindere, modernizare, dotare Școala Gimnazială nr. 3”.

Elevele Aciu Andrea, Török Alexandra și Mezősi Vivien, eleve la Școala Gimnazială Tășnad și Liceul Tehnologic Tășnad, au obținut cel mai mare punctaj la concursul de desene și grafică cu tema „Simboluri și motive din creația eminesciană”.

De Ziua europeană a numărului unic de urgență 112, polițiștii sătmăreni au promovat numărul de urgență în rândul elevilor din ciclul primar și gimnazial din cadrul Școlilor Gimnaziale ”Grigore Moisil” și ”Octavian Goga”.

Violenţa Invizibilă este o campanie de prevenire a tuturor formelor de abuz împotriva femeilor, demarată în luna noiembrie 2018 de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare în colaborare cu alţi 9 parteneri.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, anunta ca fiecare elev va primi un ghiozdan complet, cu manuale si rechizite pentru un an intreg, in valoare de 100 de euro.

Clubul de voluntariat Colegiului Național ”Ioan Slavici” a demarat în luna decembrie a anului trecut o campanie de colectare de donații pe parcursul mai multor luni, pentru că cei necăjiți au nevoie de ajutor în mod cotidian, nu doar în preajma marilor sărbători religioase.

În urma succesului programului ” Milioane de capace - Milioane de zâmbete”, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare a lansat, la sfârșitul anului trecut, o nouă provocare la adresa comunității sătmărene prin proiectul ”Labirintul reciclării”, care are ca scop colectarea flacoanelor de plastic de către unitățile şcolare şi valorificarea acestora prin realizarea în voluntariat a obiectivului în beneficiul comunității ”Labirintul reciclării”, în incinta Centrului de recreere ”Kentaur” din Atea, precum şi a unui mic pod şi ponton în cadrul proiectului ROHU62 ”Coridor verde fără frontiere”.

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei sunt expuse de ieri lucrările de desen și grafică ale elevilor care au participat la cea de-a V-a ediție a concursului de desene și grafică cu tema „Motive și simboluri din creația eminesciană”, organizat de Centrul Cultural Carei, în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Șase tineri din Satu Mare vor îmbrăca pentru prima dată uniforma militară, din postura de elevi ai şcolilor militare de subofiţeri.

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare organizează cea de-a IV-a ediție a taberei județene de matematică. În acest an, evenimentul se va desfășura la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare, în perioada 4-8 februarie.

În urma unui nou triaj epidemiologic făcut ieri, 17 elevi care învaţă la unităţile școlare din județul Satu Mare au fost identificați cu viroze și doi elevi, cu gripă.

Din totalul celor 287 unități de învățământ preuniversitar, doar 171 sunt dotate cu o formă/mijloace de pază și monitorizare prevăzute de legislația în domeniul, potrivit celor prezentate de conducerea IPJ Satu Mare, azi, în cadrul ședinței Autorității Teritoriale de Ordine Publică Satu Mare.

Dacă ești elev în Satu Mare și măcar o dată ai simțit că ți se încalcă un drept, e momentul să vorbești.

În cadrul Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncuși” din Satu Mare s-a desfășurat primul eveniment în cadrul proiectului ”Prevenirea victimizării minorilor”, parteneri fiind Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Satu Mare.

Proiectul Friendly Artificial Intelligence – Inteligențe artificiale prietenoase, realizat de elevii CN ”Mihai Eminescu” s-a calificat să reprezinte România la Expo Science International MILSET, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, care se desfășoară în perioada 22-28 septembrie 2019.

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) solicită inspectoratelor şcolare monitorizarea evoluţiei cazurilor de îmbolnăvire prin gripă şi infecţii respiratorii în unităţile de învăţământ

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii