banner draxkmaier satu mare

Aproape zece tone de deșeuri electrice și electronice colectate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Local de Colectare Satu Mare din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec au organizat în perioada 1-15 iunie o nouă campanie de colectare și reciclare a aparatelor electrice vechi și uzate. 

De această dată au fost colectate 9,7 tone de deșeuri electrice și electronice, reprezentând aparate electronice și electrocasnice. La finalul campaniei a avut loc și o tombolă la care s-au câștigat zece blendere, două aparate de călcat și un cuptor cu microunde digital. 

Blenderele au fost câștigate de: Óvári Csaba, Balaji Tünde, Silaghi Nicolae, Boca Ildikó, Gavriş Florian, Solcsi Iolanda, Rácz Imre, Győrfi Ildikó, Bottyán Zsolt și Soproni Szilárd.

Cele două aparate de călcat au fost câștigate de Márkus István și Rebegea Ciprian, iar cuptorul cu microunde digital va ajunge la Fazekas Lorand.. 

Mulțumim tuturor sătmărenilor care au înțeles că prin aceste campanii protejăm mediul înconjurător! Cei care doresc să renunțe le echipamentele electrice uzate și vechi pot apela în continuare linia verde 0800.444.800. 

Parteneri ai campaniei: Agenția pentru Protecția Mediului și Coprul Voluntarilor Ecologi, Garda de Mediu Satu Mare. 

 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii