Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Declarație pe propria raspundere privind suprafața utilizată în scop nerezidențial 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Direcția de Impozite și Taxe Locale anunță persoanele fizice care dețin în proprietate clădiri mixte și care nu au depus până la finele anului 2020 declarații prin care să indice suprafețele utilizate în scop rezidențial și nerezidențial, că au obligația ca până la data de 15.03.2021 inclusiv, să depună o declarație pe propria raspundere privind suprafața utilizată în scop nerezidențial. 

Formularul este disponibil online AICI 

Acestă declarație poate fi depusă de către contribuabilii înrolati în platforma de comunicare prin mijloace electronice (DDI), prin descărcarea formularului de la adresa menționată mai sus, completarea formularului, semnarea lui olografă iar în cele din urmă,  atașarea fotocopiei și transmiterea acestuia prin atașarea fisierului așa cum se ilustrează în imaginea de mai jos.

De asemnea,  contribuabilii care dețin certificat de semnatură electronică calificată, pot descărca și completa formularul, iar după semnarea acestuia  cu semnătura electronică , formularul poate fi comunicat prin e-mail la adresa instituției : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Direcția de Impozite și Taxe Locale anunță contribuabilii care au obligații declarative potrivit Codului Fiscal, să fie atenți la respectarea dispozițiilor legale, deoarece începând cu data de 01.01.2021,  potrivit modificărilor aduse Codului Fiscal , la sancțiunile aplicate , nu mai există posibilitatea de a se achita jumătate din minimul amenzii  în termen de 15 zile .

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii