Pachete cu dulciuri și jucării pentru peste 1.200 de copii instituționalizați și din medii defavorizate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Asociația Acces La Viitor în colaborare cu Teatrul de Nord Satu Mare, organizează mâine, 22 decembrie a.c., de la ora 10.00, pe pagina de Facebook a Asociației Acces La Viitor, spectacolul pentru copiii instituţionalizaţi și cei din medii defavorizate, ”Poveste de Crăciun".

Evenimentul aflat deja la a XVII-a ediţie şi-a propus să adune mult mai multe zâmbete ca până acum de pe buzele copiilor prezenți la eveniment, fiind anul acesta un număr mult mai mare, invitați la  program. Pe lista Moșului s-au anunțat 1.258 de copii. Dintre aceștia 185 sunt copiii instituționalizați, aflați în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare. Lor li se alătură alți 285 de beneficiari ai altor ONG-uri sau instituţii de asistenţă socială din oraş și 788 de elevi din medii defavorizate de la șapte școli din județul Satu Mare, beneficiari alăturați acestei campanii, din proiectul #acces2edu.  Momentul magic pregătit pentru ei, va fi piesa de teatru ,,Micul Prinț" şi desigur, cadourile pregătite de ajutoarele lui ,,Moş Crăciun" ce și de această dată sunt pline cu dulciuri şi jucării.

 

Pachetele sunt unele dintre cele mai frumoase şi mai consistente de până acum. E meritul sponsorilor, care şi de această dată au fost alături de ei şi au dorit să-I răsplătească pe micuţi cu dulciuri speciale, mult visate. Astfel că le suntem recunoscători celor ce au contribuit aici: Galant Leasing, Fabrica de ciocolată Muller &Prietenii, Mov Soud Mix, Romica TIE Group, CBA Nord-Vest, I.I. Mihaela Jucan, Notar Public Codrean Adina-Gheorghina, angajații Zollner Electronic Satu Mare și celor de la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară împreună cu inginerii autorizați.

 

Alături de ei însă, se află întreaga comunitate. Ei sunt ajutoarele care au pus mâna la realizarea întregului proiect şi au adunat pluş cu pluş, jucărie cu jucărie, până s-au adunat toate cele 1.258 de cadouri. 

 

S-au deghizat în Crăciuniţe, Spiriduşi sau Elfi: voluntarii Asociației Acces La Viitor ajutați de copii, părinţii, bunicii și cadrele didactice de la Colegiul Național ,,Ioan Slavici", Şcoala Gimnazială ,,Avram Iancu" şi ai Grădiniţelor ,,Dumbrava Minunată" şi ,,Mondiala".

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii