Șase absolvenți și-au găsit azi un loc de muncă și alți 224 au fost selectați în vederea angajării. În total, peste 800 de persoane au fost prezente la Bursa locurilor de muncă

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La bursa locurilor de munca pentru absolvenți au participat 820 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 120 absolvenți de învățământ. 

Totodată, 224 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, dintre care 65 de absolvenți, iar 6 absolvenți au fost angajați în ziua bursei. 

Agenția Județenă pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare a organizat azi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți la Casa de Cultură a Sindicatelor.

La deschiderea bursei au participat prefectul Ioam Tibil,  subprefectul Altfatter Tamas, directorul de cancelarie  Radu Iancu, membrii Consiliului Consultativ al AJOFM  Satu Mare, directori ai instituțiilor publice deconcentrate, precum și reprezentanți ai Inspectoratului  Judetean de Poliție Satu Mare, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, Penitenciarul Satu Mare, Inspectoratul  pentru Situații de Urgență și Centrul Militar Județean Satu Mare.

Dintre cei 350 de agenți economici contactați, 46 de agenți economici au fost prezenți la bursa și au oferit  396  de locuri de muncă, dintre care 29  pentru studii superioare.

Principalele domenii în care au fost  oferite locuri de muncă sunt:

INDUSTRIA PRELUCRATOARE  246  LOCURI DE MUNCA, dintre care:

- Fabricarea articolelor de imbracaminte -  67 locuri de munca (confectioner, calcator interfazic, confectioner incaltamninte etc.)

- Fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice ,industria constructiilor metalice si a produselor din metal - 19 locuri de munca.(operator mase plastic, lacatus, inginer automatist, inginer chemist etc)

- Fabricarea echipamentelor electrice, fabricarea  autovehiculelor de transport rutier – 148 locuri de munca(stivuitorist, masinist, sudor, operator CNC, inginer proiectant, inginer de sistem in informatica, operator la roboti industriali etc.)

- Fabricarea de mobila si alte activitati industriale n.c.a.- 12 de locuri de munca(muncitor necalificat, technician industria confectiilor, reglor la masini de prelucrare mase plastic, sofer,controlor calitate etc.)

COMERȚ  - 7  locuri de munca  (lucrator commercial, mechanic auto, manager produs etc.)

CONSTRUCȚII  -  9  locuri de munca ( zidar, scholar, tinichigiu, instalator, vopsitor etc.)

Alte domenii – 134 locuri de munca (electrician exploatare, operator prelucrare date, agent de Securitate, consultant turism, medic veterinar, asistent veterinar etc.).

La bursa locurilor de munca pentru absolventi au participat  820 de persoane in căutarea unui loc de muncă, dintre care 120 absolventi de invatamant, inclusiv elevi din clasele terminale, pentru a fi informați despre oferta de locuri de muncă.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii