Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca face angajări

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. face angajări din sursă externă.

În conformitate cu prevederile Legii nr.80/1995 privind Statutul cadrelor militare, ale Legii nr.35/1990 privind Statutul personalului aeronautic din aviația militară a României și ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr.177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, toate cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. scoate la concurs, prin încadrare directă, cu recrutare din sursă externă, la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca, după cum urmează:
• 1 (un) post de subofițer administrativ principal la Structura Financiar-contabilitate, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca;
• 1 (un) post de subofiţer operativ principal la Biroul Logistic - Compartimentul Asigurare Tehnico-Materială a Zborului;
• 1 (un) post de subofițer tehnic principal (FDex) la Compartimentul Comunicații aeronautice și tehnologia informației, din statul de organizare al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca.
Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., astfel:
http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%20SOF%20FIN%20igav+buc+cluj.pdf
http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%20SOF.%20atmz%2069%20Cluj.pdf
http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/ANUNT%2071%20Cluj.pdf
Persoanele interesate se pot înscrie la concurs până la data de 25.01.2019, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 0800 – 1600, pe baza cererii de înscriere, conform modelului disponibil pe pagina de internet a instituției  http://www.aviatie.mai.gov.ro./cariera.html ), secţiunea Carieră, capitolul Formulare, a cărții de identitate, precum şi a CV-ului (format Europass). Cererile pot fi depuse personal, la secretariatul Serviciului Management Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., cu sediul în Calea Ion Zăvoi nr. 14, sector 1, Bucureşti, ori prin fax, la nr. 021.311.39.09, tel. 021.310.43.99, interior 17039 e-mail – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii