Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Spectacole suspendate la Teatrul de Nord

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În contextul hotărârii nr. 46/3.11.2020, luate de Comitetul pentru Situații de urgență, Trupa Mihai Raicu suspendă activitatea cu publicul sătmărean.

Prin urmare, spectacolele care erau în program în perioada  următoare vor fi reprogramate, atunci când situația o va permite, iar cei care au achiziționat din timp bilete la reprezentațiile care erau planificate, vor putea folosi aceste bilete, sau le pot returna la agenția de bilete a teatrului. De menționat, că spectacolul programat să aibă loc la Carei, „Pasiunea lui Narcisse Mondoux", în data de 5 noiembrie, se va juca.

Dorim să vă informăm că activitatea trupei nu va fi întreruptă și că, deși nu lucrăm cu publicul, se repetă pentru un spectacol nou și se conturează proiecte interesante, care vor fi redate în online.

Momentan se creionează un frumos concept de spectacol-concert, la care au început repetițiile și în care va fi implicată aproape toată trupa, gândit și regizat de Bobo Burlăcianu, în inconfundabilul stil Fără Zahăr.

În paralel, pregătim pentru mediul online, un proiect de dramaturgie contemporană ce cuprinde spectacole de lectură, transmise live.

Mulțumim publicului nostru, pentru sprijinul și înțelegerea de care au dat dovadă în toată această perioadă. 

Să ne revedem cu bine!

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii