Banner blato Livrare1 

Young City Weekend a readus atmosfera festivalurilor pentru tinerii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După mai mult de un an de pandemie, în acest weekend a avut loc primul eveniment la care publicul tânăr sătmărean a avut posibilitatea să retrăiască experiențele festivalurilor electro & dance.

Organizatorii evenimentului au fost  Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și Aushopping Satu Mare, care și-au propus să ofere tinerilor din oraș cât mai multe evenimente de calitate.  

young city weekend final1

”Vineri, 23 iulie, am creat o atmosferă specială pentru practicanții de skateboard în UFO parc, iar sâmbătă și duminică, evenimentele din cadrul Young City Weekend s-au mutat în parcarea de la Aushopping.

Tinerii au beneficiat de un program muzical în stilurile electro, dubstep, drum and bass, având în line-up artiștii de pe scenele festivalurilor mult mai mari: Argatu` & Moș Martin, DJ Shiver, Dodo, Sauce, iar performerii locali au completat programul artistic avându-l pe scenă pe Pumi, Yoshuu, Shtoots, Luke și Shorty”, au transmis organizatorii.

young city weekend final4

Pentru a da un exemplu în privința prevenirii răspândirii COVID-19, accesul publicului a fost posibil prin adeverință de vaccinare, test PCR sau test rapid. În premieră dintre evenimentele locale, a fost posibilă efectuarea unui test rapid gratuit, prin specialiștii Clinicii Korall. Organizatorii au colaborat eficient cu autoritățile locale: Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică, Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare și cu toate instituțiile partenere. 

Organizatorii, Primăria Municipiului Satu Mare,Centrul Cultural G.M Zamfirescu, și Aushopping Satu Mare vor continua acest parteneriat cu scopul de a aduce pentru sătmăreni, tineri și tineri familiști programe incitante. Împreună aducem culoare în oraș!

young city weekend final2

young city weekend final3

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii