Banner blato Livrare1 

Eveniment | Inna, Andra și WellHello vor cânta la ”Toamna sătmăreană” Recomandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Satu Mare împreună cu Centrul Cultural GM Zamfirescu pregătesc sătmărenilor un nou eveniment de anvergură - ”Toamna sătmăreană”.

La evenimentul care va avea loc în ultimul weekend din luna septembrie, 24 – 26 septembrie, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare vor urca pe scenă Inna & Band, Andra și WellHello (Ungaria).

“Ne dorim să redăm sătmărenilor senzația de a fi împreună la mari evenimente culturale, de divertisment și de petrecerea a timpului liber (…) Toamna Sătmăreană va avea loc în perioada 24 - 26 septembrie, în situația în care situația epidemiologică va permite acest lucru. Captele de afiș la Toamna Sătmăreană, în urma consultării sătmărenilor, a sondajelor de opinie, sunt, vineri, Inna, sâmbătă vor cânta WellHello (Ungaria) și Andra, iar duminica va fi dedicată folclorului.

Acest eveniment NU este Ziua Orașului, este un eveniment pilot, care dacă va fi apreciat de sătmăreni, îl vom organiza în fiecare an. Vom continua și Zilele Orașului Satu Mare, în ultimul weekend din luna mai “, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

toamna satmareana concerte1

”Toamna sătmăreană” va debuta vineri, 24 septembrie, cu formații locale, stil pop/danace, de la ora 21:00, va urca pe scenă INNA & Band, iar de la ora 22:00 DJ Parade.

Sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 12:00 vor fi programe pentru cei mici (teatru de păpușa, jocuri interactive), de la ora 16:00 momente artistice ale formațiilor locale (pop, rock, blues), la ora 21:00 este programat concertul celor de la WellHello, iar la ora 22:30 concert ANDRA.

Ziua de duminică, 26 septembrie, începe cu un program folcloric al naționalităților din județ, la ora 20:00 va cânta Ionuț Fulea, iar de la ora 21:00 concert SEMNAL M.

toamna satmareana concerte2

Accesul la eveniment este liber, dar în fața scenei se va delimita o zonă cu acces limitat, în baza documentelor: certificat de vaccinare, digital sau pe hârtie, test PCR nu mai vechi de 72 de ore, test antigen nu mai vechi de 48 de ore.  
Pentru a permite ieșirea din zonă, vizitatorii vor primi brățări în baza documentelor, iar pentru a preveni aglomerația la porțile de intrare vom pune la dispoziția sătmărenilor aceste brățări începând cu data de 20 septembrie, la Turnul Pompierilor și la punctul de informare Aushopping, partener al evenimentului. 


Comercianțiii care doresc să participle la eveniment vor trebui să completeze un formular online (https://bit.ly/comerciantism) în care să specifice produsele pe care le vor vinde, spațiul solicitat, experiența anterioară la alte festivaluri, precum și o fotografie cu standul de vânzare pentru a ne asigura că acesta va avea un aspect plăcut şi civilizat. Și în acest an, ca la edițiile precedente, comercianții și firmele locale vor avea prioritate. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii