Teatrul de Nord găzduiește un spectacol din Ucraina

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul de Nord găzduiește un spectacol din Ucraina luni, 16 septembrie 2024, ora 19, Sala Studio.

„Jocul adevărului - un spectacol care va schimba lumea" este cea mai nouă premieră a Teatrului Ucrainean Regional Dramatic din orașul înfrățit Ujgorod. Regizat de Margarita Saveko, spectacolul aduce în prim plan tema dizabilității într-un mod inspirațional, lipsit de tragism, care subliniază demnitatea și metodele de îmbrățișare a unui mod alternativ de viață.
Spectacol face parte din proiectul „Cultură fără bariere", care vizează formarea unei atitudini pozitive față de persoanele cu dizabilități în regiunea transfrontalieră a celor trei țări vecine: Ucraina, Slovacia și România. 
Acest proiect teatral nu este doar o formă de divertisment, ci un instrument de schimbare socială, un pas înainte spre o societate mai inclusivă și mai tolerantă, unde diversitatea este văzută ca o forță, nu ca o barieră. Programul „Cultură fără bariere" își propune să promoveze integrarea și accesibilitatea pentru toate persoanele, în special pentru cele cu mobilitate redusă sau cu dizabilități, prin eliminarea obstacolelor din mediu, inclusiv în sfera culturală și socială.
Informații și bilete: 
Agenția teatrală, str. Horea nr. 6
Telefon: 0261712106 | 0786538580
Bilete online: https://teatruldenord.biletmaster.ro/ron/PlaceInfo/2201 
 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii