Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Zilele Maghiare Partium s-au încheiat cu concertul legendarei formații Omega

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Cea de-a 16-a ediție a Zilelor Maghiare Partium a luat sfârșit cu concertul formației iconice a rockului maghiar, anume a formației Omega care încântă publicul iubitor al muzicii rock deja de 55 de ani.
Seria festivalului Zilelor Maghiare Patium a debutat în anul 2002, fiind organizat atunci pe durata a 3 zile 7 concerte și 21 de alte programe desfășurate la 2 locații pentru peste 3000 de vizitatori, ediția reînnoită din acest an s-a fiind extinsă pe durata a 8 zile însumând 22 de concerte, spectacole de teatru și multe alte programe.
Ultima zi a ediției din acest an a Zilelor Maghiare Partium a fost caracterizat de o mare varietate de evenimente care au umplut Grădina Romei unde cei prezenți au putut participa la concertele Villon Trió, Dér Heni, iar mai apoi al formației Republic. Cu toate că formația a evoluat fără fostul lor lider, melodiile bine cunoscute au determinat publicul să fredoneze împreună cu membrii formației, reînviind amintirea lui Bódi László în sufletele tuturor.
Conform renumelui, a urcat pe scena amplasată în centrul nou al orașului, formația Omega, care în acest an își sebează aniversarea de 55 de ani de la înființare. La concert au fost prezenți, peste 17 de mii de fani.
Cea mai semnificativă formație a istoriei muzicii rock din Ungaria a intrat pe sceană cu un intro pe măsură prin care a adus la Satu Mare cele mei semnificative momente ale anului trecut, după care au interpretat cele cunoscutele melodii ale repertoriului lor. Publicul extaziat a cântat împreună cu Kóbor János care a susținut un concert demn de invidiat chiar și de tinerii interpreți, iar efectele laser care au însoțit concertul a dat o atmosferă aparte evenimentului. S-a adeverit din nou, faptul că cei în vârstă, nu sunt și neaparat bătrâni, căci ultima seară a celei de-a 16-a ediții a Zilelor Maghiare Partium se poate lua la întrecere cu orice alt festival de renume. După concertul de peste două ore a urmat o surpriză din partea formației: au fost interpretate cele două melodii emblematice, publicul văzând cu ochii cum se naște o legendă. În cele din urmă, muzica a luat sfârșit și luminile s-au stins. Formația Omega a demonstrat, din nou, că nu degeaba sunt ei cea mai veche și cea mai cunoscută formație rock, iar sătmărenii au dovedit că sunt cel mai recunoscător public și care se pot distra în mod civilizat.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii