pnl alegeri parlamentare 2020

Drumul Național 19 Livada – Negrești Oaș va intra în reabilitare în 2021 este anunțul făcut de ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, aflat astăzi în județul Satu Mare într-o vizită de lucru.

În ultimele decenii, în comuna Turț a funcționat o mină, unde au lucrat mii de angajați din toată Țara Oașului, însă activitatea Exploatării Miniere Turț s-a sistat în anul 2007. 

Castelul Károlyi din municipiul Carei va fi iluminat în acest weekend cu motivele sărbătorilor de iarnă.

Astăzi, la ora 16:32, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o combină agricolă în Berindan. 

O ambulanță a fost implicată într-un accident rutier pe strada Careiului colț cu strada Astronauților, din municipiul Satu Mare. 

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, s-a aflat astăzi în vizită de lucru în județul Satu Mare. 

În pragul sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu Consiliul Județean Satu Mare, în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană invită toți sătmăreni la Târgul Produselor Tradiționale. 

Doi bărbați care au sustras un telefon şi un card bancar au  fost identificați şi reţinuți de poliţişti pentru 24 de ore. 

Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 4 decembrie 2020, Hotărârea numărul 56.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii