Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

În data de 7 decembrie, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Ioan C., în vârstă de 49 de ani, din județul Satu Mare, la volanul unui autoturism, înmatriculat România.

Ieri, 8 decembrie, în jurul orei 10.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, pe sensul de ieșire din țară, Andreia F., în vârstă de 30 de ani, cu dublă cetățenie româno-maghiară, conducând un autoturism marca Skoda, înmatriculat în Ungaria.

Vremea a fost inchisa. Pe arii extinse, indeosebi ziua, au cazut precipitatii sub forma de ploaie ziua, spre seara acestea sau transformat treptat in lapovita si ninsoare.

Centrul de Promovare a Turismului Cultural ”Gróf Károlyi” și Centrul Cultural Carei organizează cea de-a douăsprezecea ediție a Festivalului de Crăciun ”Magia Crăciunului”.

Trupa Harag György își ia rămas bun de la anul 2018 cu opereta Hippolyt, lacheul, o adevărată capodoperă a genului cu multe situații comice de neuitat și melodii cunoscute și fredonate de mulți dintre iubitorii speciei.

Primăria Municipiului Satu Mare și Serviciul Local de Colectare Satu Mare, din cadrul Asociației Române pentru Reciclare RoRec, în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare, organizează o nouă acțiune de colectare a deșeurilor electrice sâmbătă, 15 decembrie între orele 10.00- 14.00. 

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 6 decembrie, acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, cu accent pe depășirea limitei de viteză și abaterile săvârșite de pietoni, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.700 de lei.

Un apel la numărul 112 anunță producerea unei explozii și izbucnirea unui incendiu la un operator economic din Carei, care are ca obiect de activitate prelucrarea semințelor oleaginoase și producția de ulei vegetal comestibil.

Angajații Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Satu Mare vor avea asigurate salariile și pentru ultima lună a anului 2018.

Până la această dată în județul Satu Mare au fost stinse 12 focare de Pestă Porcină Africană, în localitățile Micula, Bercu Nou, Sărăuad, Gherța Mare, Bocicău și Tarna Mare, rămânând active încă șase focare din localitățile Dindești și Chegea.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii