davis banner

Începând din această lună, intră în vigoare noile reguli de etichetare a vinului în Uniunea Europeană. Astfel, producătorii vor trebui să afișeze pe etichetele sticlelor o serie de informații și vor fi utilizate coduri QR.

Marți, 5 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au participat la ateliere de formare pentru polițiști, organizate de către Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității București, prin structurile teritoriale de prevenire, în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome – E- ROMNJA București. 

Ţinând cont de timpii crescuţi de aşteptare la automarfare înregistraţi pe sensul de ieşire din România către Ucraina în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, vă facem cunoscut faptul că, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au fost intensificate discuţiile prin intermediul canalelor de cooperare cu omologii ucraineni pentru identificarea unor soluții astfel încât să se poată asigura o fluidizare a traficului transfrontalier pentru transportatorii de marfă. 

Shopping City Satu Mare îi invită pe sătmăreni să intre In the MOOD for CELEBRATION cu o seară incendiară de distracție, muzică live și un show de lasere care va îmbrăca scena în culori de festival. 

Vineri, 2 februarie 2024, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul de operetă Baroneasa Lili, susținut de Teatrul Artiștilor din Budapesta. 

În data de 27 Noiembrie 2023, un sătmărean în vârstă de 55 de ani, care suferise un accident vascular cerebral (AVC) ischemic acut, a fost transferat din județul Satu Mare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor. Acesta a fost salvat printr-o intervenție minim-invazivă, care a presupus introducerea unui stent special prin vasele de sânge pentru a scoate cheagul care bloca o arteră cerebrală.

Marți, 5 decembrie, la Centrul Militar Județean Satu Mare, într-un cadru festiv și plin de emoție, a avut loc ceremonia de trecerea în rezervă a domnului Lt. col. Gheorghe BALAZS. La eveniment a participat comandantul Centrului Militar Zonal Cluj, domnul colonel Paul-Dan SAGHIN.

Având în vedere creșterea îngrijorătoare a cazurilor de rujeolă, precum și numărul mare de spitalizări în secțiile de pediatrie și boli infecțioase al copiilor infectați, Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă la nivel național, pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incompletă.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii