Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Chiar în aceste momente pompierii intervin la trei incendii de vegetație.

Administratorul public, Maskulik Csaba, alături de o comisie formată din personalul specializat din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare, dirigintele de șantier și executantul au efectuat recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a străzilor din zona Curtuiuș: Agricultorilor, Busuiocului, Curtuiuș I și Curtuiuș IV. 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la controlul de frontieră un cetățean român ce conducea un ansamblu de vehicule, pe care transporta un autoturism marca Audi A5, ce figura ca fiind furat din Olanda.

Contribuabilii pot primi clarificări referitoare la noutăţile legislative fiscale.

Doi muncitori au suferit răni grave, după ce schela de pe care lucrau s-a dezmembrat și au căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 4 metri.

194 de comune din cele 660 alese vor beneficia de cadastrare integral din fonduri europene. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat procedura de licitație. În judeţul Satu Mare, beneficiare vor fi şase comune.

Sâmbătă, 20 octombrie, între orele 22:00-02:00, Aquastar Satu Mare organizează o baie nocturnă pe ritmuri latino.

Un bărbat își duce veacul în cimitirul de pe strada Amațului. Acesta doarme și mănâncă pe morminte și își usucă lenjeria intimă pe crucile mormintelor.

Un angajat al Poliției de Frontieră s-a sinucis în timp ce se afla la serviciu. Acesta a fost găsit într-una dintre anexele de la vama Petea.

Vrei o carieră în Poliție? Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mareface recrutări.

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii