Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pompierii militari au intervenit în ultimele ore în mai multe zone din Satu Mare și Carei pentru înlăturarea efectelor negative generate de vântul puternic.

Municipiul Baia Mare va intra într-un amplu proces de schimbare, o schimbare menită să aducă beneficii băimărenilor.

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, deschide al treisprezecelea magazin din România, în Shopping City Satu Mare.

Duminică este anunțat un protest, în centrul municipiului Satu Mare, după ce Guvernul a adoptat marți Ordonanța de Urgență care modifică din nou toate cele trei legi ale justiției.

Campania “Salvator din pasiune” continuă şi în anul 2019. ”Dacă ai între 16 şi 65 de ani, te aşteptăm să te alături salvatorilor sătmăreni”, este mesajul pompierilor.

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au dispus la data de 21 februarie confiscarea valorică a peste 240 mc de material lemnos.

Un tânăr, de 20 de ani, a fost prins în flagrant și reținut de polițiștii careieni, după ce ar fi sustras articole de îmbrăcăminte dintr-o curte din municipiul Carei.

Persoane de etnie romă, sub pretextul că vor să tundă pomii din curte, iau la rând casele din centrul vechi al municipiului Satu Mare.

În 2 martie, comediantul Darius Cîmpan vine la Satu Mare. Avesta va prezenta show-ul "100 De Ani De Ipocrizie".

Inspectorii DSVSA Satu Mare au aplicat sancțiuni contravenționale unei exploatații non profesionale și la doi crescători particulari din județ.

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii