Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș“ al județului Satu Mare a organizat joi, 23 martie, un exercițiu de tip JOINT, care a avut următorul scenariu “gestionarea unei situații de urgență generată de inundații”, în localitatea Berveni.

Vineri, 24 martie, în jurul orelor 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați de către o femeie de 34 de ani, despre faptul că ar fi fost agresată de fostul concubin.

Teatrul de Nord răspunde inițiativei UNITER, alăturându-se Campaniei Naționale ”Artiștii pentru Artiști" cu spectacolul ”Momo", adaptare după Michael Ende, în regia Dianei Dragoș, programat marți 28 martie, ora 19.00.

Pe parcursul acestei săptămâni, conform programului de activitate stabilit, inspectorii DSVSA Satu Mare au efectuat 88 controale în exploatații profesionale și non profesionale din județul Satu Mare.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat în această săptămână 93 acțiuni de control în urma cărora au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale.

Sâmbătă, 1 Aprilie, un teren cu o suprafață de 1,3 hectare din Livada va prinde rădăcini cu ajutorul unor voluntari entuziaști. Intitulată ”Plantăm speranță”, acțiunea este organizată de către Asociația “Free Way” Satu Mare. 

În luna ianuarie 2023 la nivelul județului Satu Mare au fost cazați 15.000 de turiști, dintre care 520 turiști străini (reprezentând 3,5 % din totalul turiștilor.

Inspectorii Direcției de Sănătate Publică Satu Mare au constatat apă necorespunzătoare în 60% dintre fântânile din mediul rural (fântâni forate şi fântâni arteziene) verificate.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii