banner draxkmaier satu mare

Poliţiştii de frontieră sătmăreni din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat patru cetăţeni din Algeria și unul din Libia care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Violonistul Ionică Hainal a murit, în această dimineață, din cauza unei boli necruțătoare. Acesta a condus orchestra Ansamblului folcloric Cununița din județul Satu Mare din anul 1982.

Poliţiştii au identificat un bărbat, de 50 de ani, care deținea un mandat de executare a pedepsei închisorii. 

Spiritul civic al polițiștilor s-a evidențiat încă o dată astăzi, în localitatea Negrești Oaș, prin comportamentul agentului șef de poliție Joltan Radu, polițist criminalist în cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, care trecând în proximitatea unui bancomat din localitate, a observat 3.000 de lei, bani rămași în fanta aparatului.

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au descoperit și confiscat 530 pachete cu țigări, ascunse în cutii de bere și detergenți, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Accident în centrul municipiului Satu Mare în această dimineață, în jurul orei 11.00, pe trecerea de pietoni din fața Casei de Modă.

În această dimineață, o sătmăreancă de 60 ani a fost găsită căzută în casa scărilor dintr-un bloc din Micro17.

Accident în Satu Mare. Autospecială a Poliției răsturnată în șanț.

Guvernul României îşi va angaja răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, a anunţat premierul Ludovic Orban.

Un accident de circulație s-a produs în această seară pe strada Botizului.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii