Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” Satu Mare, organizează duminică, 7 martie 2021, de la ora 16:00, la Catedrala Ortodoxă lansarea cărții „Chipurile umilinței” și recitalul susținut de maestrul Grigore Leșe. 

Ministerul Sănătății va elimina obligativitatea purtării măștilor de către elevi la orele de sport care se desfășoară în aer liber.

Agenții economici trebuie să comunice locurilor de muncă vacante sau cele nou create la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare conform legislației în vigoare.

Primăria Municipiului Satu Mare anunță că strada Tudor Vladimirescu va fi închisă temporar.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, s-a întâlnit miercuri, 3 martie, la București, cu ministrul Tineretului și Sportului, Carol-Eduard Novak. La întâlnire au mai participat senatorul Turos Lorand, deputații Magyar Lóránd și Nagy Szabolcs. 

Astăzi, în cadrul ședinței de Guvern, Radu Bud a fost numit, prin mobilitate, în funcția publică de secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne. 

Până astăzi, 3 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 812.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 746.779 de pacienți au fost declarați vindecați.

La nivelul județului Satu Mare, în data de 03 martie 2021, se află în carantină la domiciliu 407 persoane. Până în prezent, la Satu Mare s-au înregistrat 9119 vindecări și 201 decese cauzate de coronavirus.

Registrul Auto Român a verificat în trafic, din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, 64.096 de vehicule, la nivelul întregii țări.

Astăzi, în ședința de Guvern au fost numiți patru prefecți noi, printre care și Altfatter Tamás, noul prefect al județului Satu Mare. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii