Banner blato Livrare1 
banner simple shop

În acest moment, pompierii negreșteni intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în Negrești Oaș. 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 6 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale. 

Campania mondială ”Save Lives: Clean Your Hands" (Salvează vieţi: spală-te pe mâini), lansată în 2009 şi marcată în fiecare an pe 5 mai, îşi propune să promoveze importanța igienei mâinilor în îngrijirea sănătăţii.

Joi, 06.05.2021, în jurul orei 09.00, la ieşirea din localitatea Certeze spre Negreşti-Oaş, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autovehicul marca Land Rover, înmatriculat în România, despre care existau date că transportă țigări de contrabandă.

La nivelul județului Satu Mare, în săptămâna 10 mai - 14 mai 2021, conform aprobării emise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în județul Satu Mare s-a înregistrat următoarea situație privind scenariile de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar:

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 12.850îmbolnăviri, 12.358  vindecări și 352 decese cauzate de coronavirus.

Până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.063.949 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.009.237 de pacienți au fost declarați vindecați. 

Începând din data de 24 mai se reiau cursurile de înot la ștrandul Aquastar.

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au aplicat 20 de avertismente tot atâția producători particulari piețele agroalimentare din județ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/smnews/public_html/templates/headline/html/com_k2/templates/default/user.php on line 277

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii