Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Căsătorii mai puține, mai multe nașteri și decese în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În luna iunie s-au înregistrat 175 de nașteri, 84 de căsătorii și 170 de decese, potrivit raportului de activitate al Serviciului de Stare Civilă Satu Mare.

În luna iunie s-au înregistrat 175 de naşteri. Din totalul de 175 acte de naştere înregistrate în municipiul Satu Mare: 46 sunt transcrieri de certificate naştere din străinătate; 5 acte de naştere tardive; 33 acte naştere înregistrate în conformitate cu art.41 alin. (51) din Legea nr.119/1996 cu privire la actele de stare civilă, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
În luna iunie s-au înregistrat 84 de căsătorii. Din totalul de 84 acte de căsătorie înregistrate în municipiul Satu Mare: 17 sunt transcrieri de certificate de căsătorie din străinătate; 10 acte căsătorie înregistrate în conformitate cu art.41 alin. (51) din Legea nr.119/1996 cu privire la actele de stare civilă, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
În luna iunie s-au înregistrat 170 de decese. Din totalul de 170 acte de deces înregistrate în municipiul Satu Mare, 6 sunt transcrieri de certificate de deces din străinătate.S-au eliberat 175 certificate de deces.

S-au mai înregistrat în actele de stare civilă: 7 certificate de divorţ emise de birourile notariale publice şi operate în actele de stare civilă; 15 sentinţe de divorţ emise de instanţe judecătoreşti şi operate în actele de stare civilă; o cerere de divorţ pe cale administrativă s-a depus la D.E.P. Satu Mare, jud. Satu Mare; o declaraţie de recunoaştere a paternităţii dată în faţa ofiţerului de stare civilă;  4 declaraţii de recunoaştere a paternităţii şi încuviinţarea purtării numelui date în faţa ofiţerului de stare civilă; 4 recunoaşteri a paternităţii  prin sentinţă judecătorească; o tăgada a paternităţii prin sentinţă judecătorească și 8 cereri pentru acordarea recompensei financiare cu ocazia împlinirii a 50 ani de la încheierea căsătoriei, 3 cereri la 60 de ani de la încheierea căsătoriei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii