Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O nouă modă între hoți: furtul casetelor cu bani din automatele de cafea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au depistat, ieri, patru bărbați bănuiți că în noaptea de 8/9 septembrie ar fi comis mai multe furturi pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, la data de 11 septembrie, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare, în zona de agrement Someș, Pod Decebal, Pod Golescu, P-ța Someș, pentru identificarea si depistarea persoanelor care în noaptea de 08/09 septembrie ar fi comis mai multe furturi pe raza municipiului Satu Mare.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști și cu sprijinul specialiștilor criminaliști au fost depistați doi bărbați de 46, respectiv 24 de ani, bănuiți că în noaptea de 8/9 septembrie ar fi sustras bani din aparatele de cafea care se aflau în incinta a două societăți comerciale, din municipiul Satu Mare.

Totodată, au fost depistați alți doi bărbați de 31, respectiv 53 de ani, din localitatea Apa, bănuiți că în aceeași noapte ar fi distrus ușa de la intrare într-un magazin comercial din Satu Mare.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale în cadrul dosarelor penale întocmite.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii