banner draxkmaier satu mare

Tânăra care a suferit arsuri în deflagrația de la blocul de garsoniere, transportată cu Ambulanța la București

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două persoane au suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului, respectiv pe față, pe gât și membrele superioare.

Astfel, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Timișoara, în timp ce pentru o tânără de 29 de ani a fost solicitată, inițial, o aeronavă pentru transportarea ei la spitalul de arși din București, însă, în cele dn urmă, s-a decis ca tânăra să fie transportată cu ambulanța până la București.

Reamintim că o deflagrație puternică a avut loc în această după-masă într-un bloc de garsoniere din Satu Mare

19 locuințe situate la etajul al treilea au fost afectate de explozia cauzată de o acumulare de gaze, explozie care nu a fost urmată de un incendiu.

Toate cele 19 garsoniere situate la etajul trei au fost afectate de explozie. Ușile, geamurile, chiuvetele, mobila din locuințe s-au crăpat sau pur și simplu au zburat pe holul blocului.

Oamenii au fost îngroziți.Două persoane s-au ales cu arsuri pe 20% din suprafața corpului, respectiv pe față, pe gât și membrele superioare. Astfel, un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost transportat cu elicopterul SMURD la un spital din Timișoara, în timp ce pentru tânăra de 29 de ani a fost solicitată, inițial, o aeronavă pentru transportarea ei la spitalul de arși din București, însă, în cele dn urmă, s-a decis ca tânăra să fie transportată cu ambulanța până la București.

Din primele cercetări, cauza probabilă de producere a deflagrației a fost o acumulare de gaze în interiorul locuinței, iar sursa de aprindere: flacără deschisă. Surse ar fi declarat că totul ar fi pornit de la un convector pe gaz care a fost montat chiar de victimă. Se pare că bărbatul ar fi uitat să pună un dop la capătul țevii de gaz, astel că a rezultat o scurgere de gaz urmată de o deflație puternică.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii