gotec

FOTO | Mascații au descins la o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc

În perioada 27 – 28 noiembrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza județului Satu Mare, într-un dosar de trafic de droguri.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au desfășurat o acțiune de amploare vizând o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață și în dimineața zilei de ieri, 27 noiembrie a.c., au fost ridicate în vederea confiscării 12 grame de hașiș, 85 de grame de cannabis, un comprimat MDMA, 3 cântare de precizie, 3 grindere, 7 telefoane mobile, 1 000 de lei și 200 de euro.La sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au fost conduse 3 persoane, de 31, 32, respectiv 48 de ani în vederea audierii. 

Acestea, se presupune că în perioada decembrie 2018 – noiembrie 2019 au comercializat cannabis, hașiș și comprimate extazy pe raza municipiului satu Mare.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare precum și al jandarmilor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii