Banner blato Livrare1 

Mașină furată din Belgia, oprită în vama Petea

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea au descoperit și indisponibilizat un autoturism în valoare de peste 32.000 de lei, care figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Belgia.

Luni, 19 octombrie, în jurul orei 20:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un maramureșean în vârstă de 47 de ani.

Acesta conducea un autoturism marca Mercedes GLK, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Belgiei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind ”bun căutat pentru confiscare”, cu mențiunea “auto furat”, alertă introdusă de autoritățile din Belgia, în data de 29 iunie 2020.

Autoturismul, în valoare de 32.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii