Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Dosare penale pe bandă rulantă după evenimentele din weekend. Două nunți, un botez și o stare civilă la care au participat sute de persoane

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dosare penale, după o petrecere de botez și două nunți organizate în incinta restaurantului “Loren’s”, respectiv în sala de evenimente “Simfonia” din municipiul Satu Mare și o petrecere de stare civilă organizată în incinta restaurantului “Melody” din comuna Păuleşti. 

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare au fost înregistrate mai multe dosare penale având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor după evenimentele din weekend. 

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a fost înregistrat azi dosarul penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a constatării infracţiunii flagrante de către lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu privire la faptul că în noaptea de 17/18.10.2020 în incinta restaurantului “Loren’s” situat pe str. Grigore Alexandrescu, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (botez), la care au participat un număr de aprox. 30 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise. 

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Secţia 1 Poliţie Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,

La data de 20.10.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă pev. şi ped. de art. 352 alin.(2) C.pen., ca urmare a constatării infracţiunii flagrante de către lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu privire la faptul că în data de 17.10.2020, în jurul orelor 23:20, în incinta sălii de evenimente “Simfonia” – situate pe str. Gorunului din mun. Satu Mare, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (nuntă), la care au participat un număr de aprox. 70 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise. 

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Secţia 1 Poliţie Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

La data de 20.10.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă pev. şi ped. de art. 352 alin.(2) C.pen., ca urmare a constatării infracţiunii flagrante de către lucrătorii din cadrul Birolului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, cu privire la faptul că în data de 17.10.2020, în jurul orelor 21:50, la parterul săli de evenimente “Simfonia” situată pe str. Gornului din mun. Satu Mare, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (nuntă), la care au participat mai multe persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise. 

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Secţia 1 Poliţie Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

La data de 20.10.2020, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvâşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă pev. şi ped. de art. 352 alin.(2) C.pen., ca urmare a constatării infracţiunii flagrante de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Valea Vinului, cu privire la faptul că în data de 17.10.2020, în jurul orelor 15:00, în incinta restaurantului “Melody” – situate în comuna Păuleşti, autori neidentificaţi au organizat un eveniment privat (stare civilă), la care au participat aprox. 50 de persoane, încălcând astfel prevederile Hotărârii de Guvern nr.856/14.10.2020 prin care se interzice organizarea de evenimente private atât în spaţii închise cât şi în spaţii deschise. 

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare – Secţia 1 Poliţie Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare,

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii