Amenzi în valoare de 87.000 aplicate de polițiști în minivacanța de 1 Decembrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în minivacanța prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale. 

Pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 87.000 de lei. De asemenea polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto.

Totodată, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un tânăr de 17 care se deplasa cu un autoturism chiar dacă nu deţinea permis de conducere şi doi bărbați de 35 de ani și de 42 ani care circulau cu autoturismele  deși aveau dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea activităţile desfăşurate de polițiștii au dus la identificarea pe raza localităților Satu Mare, Negrești Oaș, Viile Satu Mare și Odoreu a patru bărbați cu vârste cuprinse între 41 și 56 de ani care conduceau în stare de ebrietate. Testările cu aparatul etilotest au indicat  concentraţii de 0.78 mg/l, 0.81 mg/l, 0.85 mg/l, 0.92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toţi cei depistaţi au fost conduşi la spital în vederea recoltării de probe de sânge. În toate aceste cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii