Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Acțiune de amploare pe raza localităților Socond și Stâna

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și jandarmi, au organizat și desfășurat la data de 22 decembrie, o acțiune pe raza localităților Socond și Stâna.

Astfel, polițiștii au acționat pe raza localităților Socond și Stâna pentru prevenirea și combaterea infracționalității contra patrimoniului, contra persoanei, în special a infracțiunilor silvice, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus.

În urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a 92 de persoane, au fost verificate 47 de locații de interes și au fost controlate peste 40 de autovehicule.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26 000 de lei, dintre care 10 au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuale, pentru prevenirea infectării cu virusul COVID-19.

De asemenea, au fost ridicate 2 certificate de înmatriculare și a fost constatată în flagrant delict o infracțiune la regimul rutier.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat în jurul orei 08.30, pe raza localității Stâna un bărbat, de 41 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. 

În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, atât în uniformă cât și în civil, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii