Un negreștean a produs un accident grav între Salonta și Oradea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Miercuri, 10 noiembrie, la ora 23:00, pe DN 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 32 de ani, din Negrești Oaș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, pe direcția Salonta - Oradea, a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier ”Depășirea Interzisă”, încălcând marcajul format din linie continuă, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în partea laterală stângă a unui autotren cu semiremorcă, condus pe direcția Salonta - Oradea, de un bărbat de 25 de ani, din localitatea Pecinișca, județul Caraș Severi. De asemenea, autoutilitara a fost proiectată peste parapetul metalic din partea dreaptă a direcției sale de deplasare. 

În urma accidentului rutier, atât bărbatul de 39 de ani, care conduce autoutilitara, cât și bărbatul de 32 de ani, care conduce autoturismul, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Totodată, un tânăr de 17 ani, din comuna Gherța Mică, județul Satu Mare și o tânără de 15 ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, ambii pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii