Sătmăreancă (47 ani) amenințată de concubin (33 ani)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ieri, 26 septembrie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați de către o femeie, de 47 de ani, din Satu Mare, cu privire la faptul că în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu împreună cu concubinul ei, de 33 de ani, acesta ar fi provocat scandal, i-ar fi adresat expresii și cuvinte jignitoare, după care ar fi amenințat-o cu acte de violență, provocându-i astfel o stare de temere. 

Astfel, în baza prevederilor Legii 217/2003, polițiștii sătmăreni au emis un Ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile împotriva presupusului agresor, prin care s-a dispus ca acesta să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță de cel puțin 10 m față de reclamantă.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare monitorizează astfel de  cazuri și atrag atenția cu privire la obligativitatea respectării legalității și a normelor de conviețuire socială, inclusiv în cadrul familiei!

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii