DSVSA Satu Mare a sancționat nouă producători agricoli din piețe

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectorii Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare au sancționat nouă producători agricoli particulari din județ.

Astfel, inspectorii DSVSA au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, dintre care 9 avertismente, pentru 9 producători agricoli particulari din Piața Mică - 2, Piața Mare – 2, Piața Someș – 2, din Satu Mare, Piața Carei - 2 și Piața Negrești – 1, – pentru manipularea produselor alimentare fără a respecta legislația în vigoare.

Rezultatele controalelor inspectorilor DSVSA Satu Mare în perioada 28.01.2022 – 03.02.2022, în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat, în perioada menționată, 94 acțiuni de control. 

Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități cate ring depozite alimentare,  supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.

Controalele efectuate în unități, sunt realizate de către inspectorii de specialitate din domeniile siguranței alimentare, a produselor de origine animală  și non animală cu respectarea strictă, a Legislației sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și a normelor stabilite de Autoritate Națională Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii