Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De la PC, la PNȚCD. Adelin Ghiarfaș, candidat la Primăria Satu Mare

Adelin Ghiarfaş şi-a lansat astăzi candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare din partea PNŢCD,
eveniment la care a fost prezent preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, care a împărtășit celor prezenți bucuria că Adelin Ghiarfaş a acceptat să candideze din partea acestui partid.

Însă, din discursurile rostite de președintele PNȚCD și candidatul Adelin Ghiarfaș, a reieșit faptul că această candidatură nu este deloc o surpriză, fiind hotărâtă de mai bine de două săptămâni, într-un cadru restrâns care a avut loc în Bistrița. Până aseară, când și-a anunțat candidatura pe pagina sa de socializare, candidatul ”surpriză” a preferat să pozeze într-un cetățean simplu, dar incisiv.
În schimb, azi, în fața unei săli modest umplute cu membri și simpatizanți ai PNȚCD, Adelin Ghiarfaș și-a început cu stânga discursul: ”În primul rând, doresc să-mi cer scuze pentru posibilele mele stângăcii. De vină sunt emoțiile, nu sunt obișnuit să fiu în această postură și având în vedere sala în care mă aflu, îmi aduce doar anumite de serbările copiilor mei. Și acum îi înțeleg de ce se mai încurcau la câte o poezie când o recitau”, a spus Ghiarfaș, după care a mulțumit conducerii partidului pentru încrederea acordată.
”Ideea acestei candidaturi s-a născut frumos: am prins curaj, am devenit vocal și, faptul că am reușit să mobilizez sătmărenii m-a făcut să dau curs acestui imbold din care sper din tot sufletul să iasă ceva frumos și anume renașterea unui oraș alături de renașterea unui partid”, a mai spus Ghiarfaș.
Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, și-a arătat convingerea că Adelin Ghiarfaș va câștiga Primăria Satu Mare. ”Un candidat foarte puternic. Un candidat care poate să câștige și trebuie să câștige Primăria Satu Mare.”
”Ne-am întâlnit în urmă cu două săptămâni la Bistrița unde din nou am reconstruit o filială din rădăcini, dintr-o dată, și mi-a plăcut foarte mult”, a mai spus Aurelian Pavelescu.

Adelin Ghiarfaș a devenit vocal abia în acest an electoral, pe pagina sa de socializare, pagină pe care și-a și anunțat candidatura aseară. Noul candidat la Primărie și-a expus frământările, idignarea în lumea ”virtuală” într-un mod firesc unui cetățean nemulțumit, dar printr-o exprimare nu tocmai potrivită unui viitor candidat la Primărie, printre care majorarea taxelor și impozitelor locale și intenția lui Horea Anderco de a candida la Primăria Satu Mare.
Adelin Ghiarfaș a omis însă ceva. A omis să prezinte un amănunt: a fost politician până nu demult. A fost prim-vicepreședinte al Partidului Conservator filiala Satu Mare, partid renăscut în urmă cu patru ani de către Cristinel Fănel Smadu, președinte interimar al partidului.
Un ”amănunt” pe care sătmărenii ar fi fost bucuroși să-l știe. În schimb, Adelin Ghiarfaș a preferat să pozeze într-un ”om de rând”: ”Dragi Sătmăreni! Poate devin enervant, îmi cer scuze, da... trebuie să vă împărtășesc și asta. Nu sunt eu un Moise Guran rătăcit pe meleaguri sătmărene, sunt un om de rând”, posta pe pagina sa de socializare. Nu. Greșit. Un om de rând, simplu, care nu urmărește nimic, nu minte.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii