Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Reclamațiile la Poliția Locală pentru blocarea accesului spre proprietăți, făcute în van

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Deficitul de personal şi salariile demotivante sunt considerate principalele probleme cu care se confruntă Poliţia Locală Satu Mare. Dar,
oricât de nemulţumiţi ar fi de salarizare, aceștia se află în serviciul cetăţenilor şi trebuie să dea curs solicitărilor.
Poliţia Locală Satu Mare primește zilnic 2-3 sesizări de la oameni nemulţumiţi că li se blochează accesul spre proprietăţile lor, din cauza faptului că unii şoferi îşi parchează maşinile pe căile de acces. Autorităţile le atrag atenţia conducătorilor auto că amenzile ajung până la 315 lei pentru astfel de fapte (reprezentând trei puncte amendă).
Șeful Poliției Locale Satu Mare, Ioan Precup, spune că polițiștii primesc frecvent sesizări pe această temă.
  • „În fiecare zi, la dispeceratul Poliției Locale se reclamă un număr de 2-3 sesizări pe această temă, motiv pentru care atragem atenția că persoanele ce încalcă prevederile legale, riscă sancțiuni de la avertisment până la 2-3 puncte amendă, valoarea unui punct de amendă fiind de 105 lei”, avertizează șeful Poliţiei Locale.
De exemplu, polițiștii locali au fost sesizaţi în această dimineață să intervină pe Bulevardul IC Brătianu unde s-a semnalat faptul că un autoturism blochează calea de acces în incinta curții unui bloc, împiedicând accesul locatarilor. Cu toate că au sesizat telefonic Poliția Locală mai întâi la ora 9,09, iar apoi la 9,31, autorităţile nu au ajuns la fața locului. Între timp, un echipaj al Poliției Rutiere, care se afla în zonă, a încercat să dea o mână de ajutor pornind alarma și apelând, de asemenea, poliția locală să se prezinte la fața locului, dar echipajul nu a apărut.
Între timp, proprietarul mașinii care a blocat accesul a ajuns la fața locului, și-a luat mașina și a plecat... La ora 9,40, prin fața porții a trecut mașina de poliție SM 14 PCM, dar agenții au constatat, din mers, că nu mai este nicio mașină care să blocheze calea de acces, așa că și-au continuat drumul.


Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii