davis banner

Ziua Instituției Prefectului, marcată solemn la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu ocazia Zilei Instituției Prefectului, în sala mare de ședințe a avut loc un eveniment deosebit prin care a fost marcată importanța acestei zile. 

Prefectul Radu Roca a dat citire mesajului premierului Nicolae-Ionel Ciucă, iar subprefectul Altfatter Tamas-Ferenc a transmis mesajul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.

Prefectul Radu Roca a înmânat foștilor prefecți de după Revoluția din anul 1989, diplome de excelență în semn de mulțumire și apreciere pentru eforturile depuse în slujba comunității sătmărene. 

În final, au luat cuvântul prefectul, Radu Roca, subprefecți Altfatter Tamas-Ferenc și Romeo Pop, parlamentarii sătmăreni Radu Cristescu și Adrian Cozma, președintele Consiliului județean, Pataki Csaba, precum și doamna Liuba Horvath, președintele Uniunii Urainenilor din România filiala Satu Mare. 

”Urez un sincer la mulți ani tuturor angajaților instituției noastre, le doresc multă sănătate, putere de muncă și să rămână la fel de profesioniști ca până acum”, a transmis prefectul Radu Roca.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii