A amenințat cu cuțitul mai multe persoane, dar și pe polițiști. Bărbatul (46 ani) din Potău a fost liniștit cu focuri de armă și cătușe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 2 august, în jurul orelor 21.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați despre un scandal, în localitatea Potău.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că aspectele sesizate se confirmă. 
 
Astfel, un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în aceeași localitate, și-ar fi provocat leziuni la nivelul corpului, cu un cuțit, continuând să manifeste un comportament violent prin care a afectat climatul de liniște socială. 
 
Întrucât, bărbatul a amenințat cu un cuțit, precum și cu o sticlă, atât persoane civile aflate în proximitate, cât și polițiștii sosiți la fața locului, îndreptându-se către aceștia într-un mod care le-ar fi pus viața în pericol, s-a procedat la somarea celui în cauză, precum și la efectuarea unor focuri de avertisment în plan vertical, fără succes. 
 
Bărbatul a devenit și mai violent prin comportamentul pe care l-a manifestat, fapt pentru care polițiștii au efectuat focuri de armă asupra membrelor inferioare  ale acestuia.
 
Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, viața lui nefiind pusă în pericol. 
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii