Pataki Csaba: Tronsonul de drum care leagă centura de drumul expres M49 din Ungaria, prin Oar, finalizat până în 2025

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Procedurile pentru continuarea lucrărilor de construire a centurii municipiului Satu Mare spre Oar avansează într-un ritm foarte bun.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, s-a întâlnit la București cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. În urma ședinței, președintele Consiliului Județean a declarat că a fost finalizat studiul de fezabilitate pentru continuarea carosabilului centurii și urmează faza de licitație. Pataki Csaba i-a cerut ministrului să accelereze procedurile oficiale și l-a invitat la inaugurarea viitorului tronson de drum.

”După ce proiectarea va fi încheiată și lucrările vor fi scoase la licitație, văd o șansă reală ca acest tronson de drum atât de așteptat și de important pentru locuitorii județului Satu Mare, să fie finalizat până în 2025. Nu va fi vorba doar de extinderea centurii, ci și de un nou punct de trecere a frontierei la Oar și Csenger, care va fi conectat la autostrada M49 din Ungaria și prin aceasta la rețeaua europeană de autostrăzi, legând astfel județul Satu Mare de rețeaua rutieră europeană”

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii