Razii de amploare ale polițiștilor rutieri în municipiu. Un șofer (33 ani) beat a fost condus la spital

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sâmbătă seară, polițiștii sătmăreni au fost prezenți la datorie pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică. 

În acest sens, polițiștii rutieri au desfășurat activități specifice pe raza municipiului Satu Mare. 

Astfel,  polițiștii au  atras atenția conducătorilor auto de a nu circula pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și de a respecta regimul legal de viteză. 

În cadrul activității, 15 conducători auto au fost sancţionaţi contravențional pentru nerespectarea legislației în vigoare, în materie de circulaţie pe drumurile publice. Totodată, politistii au constatat o infracțiune.

Astfel, un bărbat, de 33 ani, din Satu Mare a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul fiind de 0, 44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, pentru a i se recolta probe biologice de sânge,  în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Verificările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor sătmărenilor un sfârșit de săptămână liniștit, în siguranță și fără evenimente nedorite.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii